hits

GJESTEBLOGGER DAG 3

29.06.2013 // kl.12:49 // Blogg // Ingen kommentarer

HALLO igjen alle sammen :-) Fant plutselig ut at jeg hadde fått kommentarer og spørsmål fra dere :-)

Først kan jeg svare på det med Gucci. Hun er blanding av Chihuahua og Lhasa Apso. Hun er blitt 2 år, men dessverre har hun forandret adferd etter løpetid ( Masse hormoner )

 

Om jeg kan ta en spørsmålsrunde om meg og Vilde ?? Hva lurer dere på da ? Kan jo si at jeg er 48 år, og når jeg vokste opp - så var det  bl.a. bare en Tv i huset og en kanal, ingen bilbelter i bilene, sykkel uten gir ( 3 gir var det vel noen som hadde ) og ingen hjelm. Det er vanskelig å sammenligne min generasjons oppvekst med deres. Dere blir mye tidligere opplyst om alt som foregår i verden, og sikkert fortere " voksne"

Venter på sommer og sol - den må jo komme snart:-) Fortsatt god lørdag dere - Vi høres :-)Tre generasjoner, mamma, meg og Vilde ( Noen år siden dette bildet ble tatt selvfølgelig ) :-)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra et lite høl i Indre Østfold, A- Town. Mine prioriteringer er å bli bøs (altså jeg liker å trene) og komme på landslaget i fotball. "På denne bloggen kommer jeg til å blogge om det som faller meg inn" -Vilde 2013.

WIDGETS

Outfit

Kategorier

Arkiv