hits

Julebord con las chicas

17.12.2017 // kl.17:56 // Blogg // 2 kommentarer

I går kveld var jeg på julebord med las chicas, aka jentene (for de som ikke skjønte det). Dere skulle bare visst hvor mye jeg elsker slike stunder. Der det bare er oss jentene, god steming og digg mat. Det er helt klart noe av det beste jeg vet. Det er også da jeg ser hvor helt sykt bra venner jeg har!

Det var en vellykket kveld. Jentene leverer alltid! Vi hadde masse (og da mener jeg masse) god mat. Cecilie var så snill som inviterte oss til henne selv, og hun hadde pyntet så fint. Blir alltid så glad å se når ting er så blogg vennlig. Så ros til deg Cecilie (selv om jeg tipper det var moren din som pyntet). Vi brukte kvelden til å spise, synge og ta bilder. Og det er ikke lenge til nyttår heller, så kjenner jeg gleder meg allerede til en slik kveld med las chicas igjen. 

"Hadde tatt deg for en snickers" - Johannes sjekkereplikk (eller "benk meg"). Poenget var at Nora er super fin. 

Fineste tiril

Shoutout til beste Pickle Rick 2018!

Vår impression på Charlie`s Angels

Jumpsuiten min er fra Nelly, hvis noen lurte (sponset, kødda har bare 20 lesere så de vil ikke sponse meg)

Pus 100

 

Nå skal jeg nyte resten av søndagen med taco, håndball og julebrus;)

Følg meg gjerne på Instagram @vildeheggen 

-xoxo Vilde pus

 

2 kommentarer

Fanboy siden dag numero uno

17.12.2017 kl.18:12

Rett og slett ett inspirerende blogginnlegg. Liker layouten og hvordan du oppsummerer gårsdagen på en spennende og detaljert måte. Kjenner også jeg får en liten klump i magen med tanke på at jeg ikke ha venner, men jaja. God jul til deg og dine, Vilde :)

secret santa

17.12.2017 kl.18:33

La merke til på slutten at det var godt med «juleburs», jeg ble fascinert. Er juleburs en ny matrett eller drikke? hørtes spennede ut, håper du nøyt bursen. vakre bilder, enda vakrere venner du har. ser allerede frem til neste innlegg. Klemz og kos secret santa!! hoooohooooo❤️❤️❤️

Skriv en ny kommentar

Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra et lite høl i Indre Østfold, A- Town. Mine prioriteringer er å bli bøs (altså jeg liker å trene) og komme på landslaget i fotball. "På denne bloggen kommer jeg til å blogge om det som faller meg inn" -Vilde 2013.

WIDGETS

Outfit

Kategorier

Arkiv