hits

Etterlengtet ferie

22.12.2017 // kl.18:09 // Blogg // 1 kommentar

ENDELIG FERIE! Fyf så digg. Kjente virkelig at en ferie nå, trengtes svært mye. Har vært så sliten og trøtt for tiden. Så, skal bli deilig å ta igjen tapt søvn. Jeg skal helt klart utnytte denne ferien til fullt. Slappe av, trene, jobbe og få motivasjon til neste halv år. Har selv vært ganske fornøyd med innsatsen min dette halvåret, og skal gjøre det enda bedre til neste år. Jeg liker å sette høye krav til meg selv, det gir både motivasjon og mestringsfølelse. Men det jeg helt klart gleder meg mest til er julaften, nyttår og rester fra jule middagen hele uken.

I kveld skal forhåpentligvis Silje og jeg på Family, ellers blir det en rolig kveld. Skal tidlig opp i morgen og jobbe. Skal jobbe en del i julen, så gleder meg til lønning i slutten av januar. Har allerede brukt opp over halve lønna mi for denne måneden på en fackings t-skjorte. Vil ikke akkurat si at jeg er så økonomisk. Men til mitt forsvar, var den t-skjorten veldig fin (og fra Versace:--)))))))))

Smilende og fornøyd Vilde som er klar for å gå opp 5 kilo i ferien. 

Hvordan skal dere bruke ferien?

-Blogges rosablogger Heggen

Én kommentar

VHfannr1

22.12.2017 kl.18:16

Så fine bilder! Du er så søt du Vilde😊😊jeg skal bruke ferien til å gjøre absolutt ingenting, skolen er slitsom her også.. Håper julematen er digg og at du nyter ferien, håper på mer aktivitets ferien også siden du har mer fritid❤️❤️

Skriv en ny kommentar

Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra et lite høl i Indre Østfold, A- Town. Mine prioriteringer er å bli bøs (altså jeg liker å trene) og komme på landslaget i fotball. "På denne bloggen kommer jeg til å blogge om det som faller meg inn" -Vilde 2013.

WIDGETS

Outfit

Kategorier

Arkiv