hits

Julaften 2017

25.12.2017 // kl.20:37 // Blogg // 2 kommentarer

Julaften er så koselig. Elsker selve hele julen. Stemningen, maten, snø (som det har vært veldig lite av år) og sangene. Julesanger er så koselig å høre på når du står i dusjen (og ellers), og synge for full hals. Vi har gjort mye av det i klasserommet i midttimene, og digger det. Folk lever seg så inn, og julesanger er noe de fleste kan, for det er jo forsåvidt bare de samme sangene hvert år. 

Jeg syntes julaften bare blir bedre og bedre for hvert år. Husker at da jeg var yngre, da syntes jeg julaften var drit kjedelig (unntatt pakke åpningen), men nå som jeg har blitt eldre kan jeg delta i samtaler med de voksne og jeg skjønner mer. Det er ikke ofte vi er samlet, så når vi først er samlet, er det utrolig koselig, og jeg setter svært mye pris på det. Så takk til fammen for enda en fin jul (og fine gaver). 

Her var jeg egt bare gira på å spise. Har link til kjolen min i det forrige innlegget mitt 

<Pinnekjøtt3

Hvis noen lurer på hvor jeg har arvet gunsa fra ;) Dette er forresten mamma og tante America (eller Afrika, Silje?) til de som ikke vet det.

Min kjære, flotte kusine Sunniva

Flekse gamet til onkel going strong

Fornøyde etter middagen

 

Håper alle hadde en like flott kveld som meg, og får en fortsatt fin jul videre. Snart 2018, fyf som det gledes. 

-xoxo deres favoritt blogger

2 kommentarer

secret santa

25.12.2017 kl.20:49

flott innlegg nok en gang! jeg lurer på om du skal begynne å blogge fast eller om du bare er i en periode nå lxm. EEEELSKER BLOGGEN DIN🤩bildene av deg er så fine, du er så fin vakre vilde😛😛😛

Siti

25.12.2017 kl.23:24

Kjempekoselig julaften - du er det flotteste jeg vet om - Klem fra mamma ❤️🌟❤️

Skriv en ny kommentar

Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra et lite høl i Indre Østfold, A- Town. Mine prioriteringer er å bli bøs (altså jeg liker å trene) og komme på landslaget i fotball. "På denne bloggen kommer jeg til å blogge om det som faller meg inn" -Vilde 2013.

WIDGETS

Outfit

Kategorier

Arkiv