hits

2017- del 1

02.01.2018 // kl.16:48 // Blogg // 1 kommentar

Hei dere!

I dag tenkte jeg å ha en oppsummering på året som gikk. Gud så fort 2017 bare fløy forbi. Jeg føler jo eldre jeg blir, jo fortere går tiden. Er jeg den enste som synes det?

2017 var et greit år. Det skjedde mye og jeg følte jeg fikk litt mer livserfaring. Jeg hadde faktisk min første kjærlighetssorg (snufs snufs), prøvde meg i ny klubb, begynte på vgs - idrettslinjen (noe som jeg ikke kunne vært mer fornøyd med, bra valg Vilde), fått meg jobb, blitt kjent med mange nye og bare hatt det døds fett. Dette året føler jeg også at jeg har funnet verdiene mine, og hva jeg velger å stå for.

Men nå kunne jeg egentlig ikke vært mere klar for 2018! Herre, dette året skal jeg bare chillen helt, tenke på meg selv og prøve og ha det best mulig. Jeg skal prøve å ta mer initiativet til å møtes og gjøre noe med venninnene mine. Jeg var veldig flink til dette før, men det har dabbet en del av etter hvor eldre jeg har blitt. Jeg vil prøve å ha  mest fokus  på venninnene mine. De er jo de som alltid er der og ikke bare blir brått borte :-) Kloke ord fra en såret Vilde. Ellers har jeg egentlig ingen store nyttårsforsetter. Pleier å skrive noen hvert år, men ikke i år. Tenker bare å leve. 

 

Januar

Jeg avlsutett 2016 og begynte 2017 med de beste jentene. Vi feriret nyttårsaften sammen med drit god mat (takk til Frida som er verdens flinkeste til å lage mat) og bra stemning. Gud hvor glad jeg er i disse jentene ass! Gleder meg så heftig til nyttår, har håp om en like vellykket kveld som det var da :-)

Processed with VSCO with b1 preset

 

Februar

I februar skjedde det faktisk ikke så mye. Ella, Silje, Milli, Mia og jeg tok oss en slalom tur til Tryvann. Eneste gangen jeg fikk brukt slalom skiene mine forrige sesong. Forhåpentligvis blir det litt flere ganger i år.

Jeg var også på "julebord" med gutta aka jentene aka vb venner

 

Mars 

Helt klart en måned som var innholdsrik. Jeg visste det skjedde mye denne måneden og gledet meg helt fra 2017 startet.

Noe jeg gjorde mye av i år, var det å være på konserter. Jeg hadde aldri vært på konsert før, (hvis ikke Alexsander Rybakk konsert for 10 år siden i Askim kulturhus telles) så det var nytt og spennde. Silje og jeg er fan girls nummer 1 ass!

Drake<3

 

Jeg fylte også 16 år! Som vil si lappen og bursdagsfeiring.

Jeg ler sånn av dette bilde. Husker dette var en av de første gangene jeg testet moppa. Noe jeg merket var at den var overraskende tung, ahah.

 

Noe annet som skjedde i Mars var Polen-Tyskland tur med klassen. Dette var en morsom, minnerik og lærerik tur. Savner faktisk litt ungdomsskolen, det var så chill, og så mange bra folk.

Blogger Heggen med nye solbriller og trutmunn som spiser en salat (som ikke var min engang, men som så bra ut på bilde).

 

April

I april var det påskeferie. Den brukte jeg til å slappe og tilbringe tid med venner og familie

Jeg tilbrakte noen dager på Blefjell med Sunniva og truck. Skal si dere en ting, ski er ikke min sterkeste side akkurat ;)

 

Mai

Mai føler jeg er den måneden man får sykt sommer steming av. Da det begynner å bli ganske varmt ute, det har kommet masse blader på tærne og du kan begynne å kaste av deg plaggen ;) Elsker mai ass fyf!

17.mai er helt klart det beste i mai. Når jeg ser disse bildene, blir jeg så takknemlig for vennene mine.

Det var en vellykket feiring hos Cecilie. Dette har blitt en liten tradisjon, at vi drar til Cecilie etter barnetoget for å spise, også gå videre ned i byen for å se på borgertoget. Gleder meg allerede til neste år.

I mai ble vi også ferdig med skriftlig eksamen, noe som var drit digg. Vi jentene var mye sammen og nøyt varmen. 

 

Juni

Fullført 3 år på ungdomsskolen, og forventingene til sommeren var sky høye.

Processed with VSCO with b1 preset

Vi kickstartet sommeren med kalorier, ved å dra på verdens beste Campino etter vitnemålsutdelingen. Litt triste å måtte si hade til ungdomsskolen og sånt, men greit klare for sommeren og Vgs. 

Bildedryss fra starten av sommerferien. Når jeg ser disse bildene, kjenner jeg hvor mye jeg gleder meg til sommeren. Sommeren er det beste!

Del 2 is coming. 

 

Én kommentar

godt år

02.01.2018 kl.18:23

råe innlegg!! keep up the good work

Skriv en ny kommentar

Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra et lite høl i Indre Østfold, A- Town. Mine prioriteringer er å bli bøs (altså jeg liker å trene) og komme på landslaget i fotball. "På denne bloggen kommer jeg til å blogge om det som faller meg inn" -Vilde 2013.

WIDGETS

Outfit

Kategorier

Arkiv