hits

2017- Del 2

02.01.2018 // kl.17:47 // Blogg // 2 kommentarer

Juli 

I juli var jeg så basic at jeg dro på språkreise til, gjett først. Nemlig Malta, som resten av Norges tenårings jenter. Jaja, det var gøy. Unntatt at det faktisk var skole da. Da jeg hørte språkskole, trodde jeg at man skulle dra på stranden og spille volleyball og gjøre aktiviteter ute. Ikke faktisk sitte på en skole benk og gjøre oppgaver. Lurer selv på hvorfor jeg trodde det. Men ble kjent med mange koselige jenter da. Heldig som jeg var,  hadde jeg den BESTE verts familien. MISS YOU LEO!

Xoxo Inspo Vilde

Beste Leo<3

 

Jeg tilbrakte også 2 uker på hytta. HELT KLART NORGES FINESTE STED, OG HAR NORGES BESTE JORDBÆR! Grunnen til at jeg skrev det med store bokstaver var bare så jeg får understreket at jeg elsker Valldal og jordbærene der oppe.

Processed with VSCO with a6 preset

Se så jøvlig fint da!

 

August

Siste dagene av sommerferien var jeg bare hjemme og slæfan med las chicas. Før vi skulle starte på Vgs. Var super stressa men gledet meg også mye liksom. Men Vgs hittil er så bra og digger klassen min. GO 1IDRA!

Milli som er like fornøyd med som meg<3

 

September

Sesongen har startet, og du kjenner nå at du ikke var så aktiv i sommer som du burde ha vært.

Processed with VSCO with a6 preset

Klassen dro på overnattingstur til Trømborg Fjella. Jeg er vel ikke den mest frilufts personen akkurat, så helt ærlig var ikke dette det beste jeg har gjort ;)

 

Oktober

HØSTFERIE!!!

Vi dro inn til hovedstaden en dag og fikk brent av noe cash. Altså jeg er den typen som ikke liker å bruke 500kr på en fin middag på Aker Brygge. Så da fant vi heller en shabby fast food shappe og kjøpte oss en kebab. Mye morsomere å gamble med om du får matforgiftningen og spise en god kebab, enn å dra på Olivia eller Lektern å være mainstream. 

 

Silje og jeg var også på vår andre konsert i år; Bryson Thiller. Selvom han ikke spilte så lenge var det drit gøy. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å kaste opp, også kaste opp igjen. Trolig nok fordi Silje og jeg hadde dratt på asiatisk buffè på mathallen før konserten. Jeg har to teorier; enten at jeg spiste så ekstremt mye, at kroppen min ikke klarte å fordøye det (fordi ja jeg overspiste til tusen) eller at jeg ikke tålte noe av det jeg spiste. Men det var drit godt, så det var verdt det. 

 

Sesongen tok også slutt....

Processed with VSCO with b5 preset

 

November

Alstå jeg husker så vidt november og det er en grunn til. Gjorde så si ingenting denne måneden.

Slenger med fav bilde

 

Desember

Arif og Unge ferrari konsert. SÅ JÆVLIG BRA!

 

Julebord

 

Julaften

 

Og til slutt et av årets beste dager, Nyttårsaften! Elsker nyttår, men er også glad for at det er kun 1 gang i året. 

Kjolen min er fra Nelly

Svært få bilder fra nyttår, ops ;-)

 

 Bare postitive tanker for 2018 nå. Håper alle har hatt en fantastisk år.

-Blogges nye og bedre Vilde i 2018

 

 

2 kommentarer

Ni

02.01.2018 kl.19:18

Så fine minner :) Godt nyttår!

Siri

02.01.2018 kl.20:31

Kult ❤️🌟

Skriv en ny kommentar

Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra et lite høl i Indre Østfold, A- Town. Mine prioriteringer er å bli bøs (altså jeg liker å trene) og komme på landslaget i fotball. "På denne bloggen kommer jeg til å blogge om det som faller meg inn" -Vilde 2013.

WIDGETS

Outfit

Kategorier

Arkiv