hits

Søndags jams

14.01.2018 // kl.15:54 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen!

Søndager må være det slækkeste som finnes (for min del). Det enste jeg gjør er å ligge i sengen hele dagen og sitte på telefon. Men helt ærlig, liker jeg å ikke gjøre noe (til tider!! Hater vanligvis å kjede meg). Bare en skikkelig rest day. Det enste jeg har planlagt i dag, er date med Nielsen. En god kebab pizza fra verdens beste campis blir bra nå kjenner jeg. Også er det fullt kjør til uken, med naturfags prøve IGJEN! Det var så mange dårlige resultater når folk tok den på fredag, så vi får en sjanse til. Det er også beeptest - noe som jeg gruer meg heftig til, og jobb selvfølgelig. Håper det snart kommer en uke der det skjer ingenting skole messig, så jeg slipper å stresse. 

Men nå skal jeg slappe av og høre på min all time favoritt liste. Den heter "Bass for my thougths" - En chill og rolig liste som passer til en søndag som denne. Den er desverre ikke offentlig for dere som ville høre den. Jeg føler egt at musikk er ganske personlig, så velger å ha listen for meg selv. Men tenkte å dele noen favoritter som står på repeat i dag just becøs i love u guys, smask smask :*

Pretending- G4SHI

Did it Again- Kaveh

Mandag- Chris Abolade

Time- Sturla Atlas

sommer<33333

Jeg bare syntes du skulle hørt på meg- Cezinando ft. Unge Ferrari

Stay- Ervin Mitchell 

I sip- Tory Lanez 

You lied- Rayy Dubb

Processed with VSCO with c1 preset

 

Har lagt til link til hver sang så det blir enklere for dere (Untatt 2 for det gikk brått ikke lenger). Ha en fin søndag videre!

Hvordan bruker dere søndagen deres?

-Blogges slækkeste meg

 

Én kommentar

godt nyttår

14.01.2018 kl.15:59

elsker sangene selv, godt å slappe av til tider... d trengs!!! lykke til på prøva og bip, sverger du nailer d!! håper du slår alle på bip(igjen) ;-)))) #proudmama

Skriv en ny kommentar

Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra et lite høl i Indre Østfold, A- Town. Mine prioriteringer er å bli bøs (altså jeg liker å trene) og komme på landslaget i fotball. "På denne bloggen kommer jeg til å blogge om det som faller meg inn" -Vilde 2013.

WIDGETS

Outfit

Kategorier

Arkiv