hits

Bloggen 6 år?!

18.01.2018 // kl.19:44 // Blogg // 1 kommentar

Hei dere!

I dag på facebook, fikk jeg sånn "du har et minne å se tilbake på", det var nemlig 4 år siden jeg hadde delt et innlegg fra bloggen. Det var en markering på at bloggen hadde blitt 2 år, og i dag er den fackings 6år. Det er bare helt sykt å tenke på hvor fort tiden har gått. At det er 6 år siden jeg satt på jenterommet og opprettet en blogg liksom. Jeg husker jeg tok de første bildene med pcen, og brukte et sånn program, jeg husker ikke hva det heter, men der kunne du legge på filter osv. Det startet som noe smått, men det vokste seg oppover. Jeg har aldri vært noe stor blogger, men jeg hadde jo oppimot 200 lesere. Det var forsåvidt ganske stort for 12 år gamle Vilde fra Askim. 

Jeg husker når jeg fikk mitt første speilreflekskamera, alle de gangene jeg har tvunget mamma til å bli med meg ut for å ta outfit bilder. Til slutt ble hun dritt lei og jeg fikk meg stativ og selvutløser. Alle gangene der jeg måtte ta over 100 bilder og ble fornøyd med 2; all tiden jeg har brukt på blogging. Tok blogging faktisk veldig seriøst, jeg husker jeg fikk låne pc av læreren min på leirskolen, fordi jeg måtte blogge. Blogging var min hobby, noe jeg virkelig likte. Kanskje litt klisjè sagt, men blogging har jo på en måte vært med på å forme meg. Og youtube for den saks skyld. Jeg var ganske aktiv der, med julegaver, sminke og innkjøps videor; sånn typisk rosablogger videor egt ahah. På den ene videon min fikk jeg over 15k views (men den videoen og mange andre er dessverre private, for det blir litt for kleint). Jeg digget det, men merket når jeg kom på ungsdomsskolen hadde jeg "vokst" det litt fra meg. For øyeblikket vet jeg ikke helt hva jeg driver med, men jeg syntes det er litt gøy å mimre tilbake, og gjøre noe jeg elsket. Jeg ville ikke selv beskrevet meg som en blogger nå, ikke i det hele tatt. Er svært få som vet at jeg skriver innlegg i ny og ne, men brått har jeg typ 60 lesere en dag, og har ikke peiling på hvem.

Ja, det er lov til å le....

Endelig speilrefleks og dessverre singel da :( Savner Marius min ass

Poserings gamet er strong

Nådde 1000 følgere på insta.

Den gang jeg levde på outfit bilder, og aldri gikk i jobbebukse for å kunne ta blogg bilder. 

Beste navnet. Husker egt skulle skrive "loveworld", men skrev det feil, og latet som ingenting. Engelsk ferdighetene har dessverre ikke forbedret seg.

Tb til ginger hår og leppe bitting

Leker deilig med blå øyeskygge, dd?

4 år forskjell sier jeg bare...

Hadde lowkey hipster stil en periode ass

Akkurat 4 år siden i dag. Bloggen ble hele 2 år og det måtte feires med lys og favoritt skjorten min fra H&M. 

Det var det jeg orket å dele av kleine bilder

 

Var så gøy å lete tilbake i arkivet. Har så mange bilder og minner, og måten jeg husker akkurat da jeg tok de bildene og hvilket innlegg de var til. Merker at jeg begynner å bli litt følsom nå ass. Var rart å se på utviklingen jeg har hatt, når det gjelder kvaliteten på bildene, stilen og bare generelt hvordan jeg har forandret meg. Helt ærlig syntes jeg ikke at jeg har forandret meg så mye utseende messig, haha. For min del kunne noen av disse bildene blitt tatt i går.

Jeg ler bare

-Blogges rosablogger Heggen since day one

Én kommentar

VHfannr.1

18.01.2018 kl.20:49

6 år!! Helt sykt, gratulerer så mye til den beste rosabloggeren i Askim❤️❤️ Håper du fortsetter i hvertfall 6 år til ((;

Skriv en ny kommentar

Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra et lite høl i Indre Østfold, A- Town. Mine prioriteringer er å bli bøs (altså jeg liker å trene) og komme på landslaget i fotball. "På denne bloggen kommer jeg til å blogge om det som faller meg inn" -Vilde 2013.

WIDGETS

Outfit

Kategorier

Arkiv