hits

Blogg

Bloggen 6 år?!

18.01.2018 // kl.19:44 // Blogg // 1 kommentar

Hei dere!

I dag på facebook, fikk jeg sånn "du har et minne å se tilbake på", det var nemlig 4 år siden jeg hadde delt et innlegg fra bloggen. Det var en markering på at bloggen hadde blitt 2 år, og i dag er den fackings 6år. Det er bare helt sykt å tenke på hvor fort tiden har gått. At det er 6 år siden jeg satt på jenterommet og opprettet en blogg liksom. Jeg husker jeg tok de første bildene med pcen, og brukte et sånn program, jeg husker ikke hva det heter, men der kunne du legge på filter osv. Det startet som noe smått, men det vokste seg oppover. Jeg har aldri vært noe stor blogger, men jeg hadde jo oppimot 200 lesere. Det var forsåvidt ganske stort for 12 år gamle Vilde fra Askim. 

Jeg husker når jeg fikk mitt første speilreflekskamera, alle de gangene jeg har tvunget mamma til å bli med meg ut for å ta outfit bilder. Til slutt ble hun dritt lei og jeg fikk meg stativ og selvutløser. Alle gangene der jeg måtte ta over 100 bilder og ble fornøyd med 2; all tiden jeg har brukt på blogging. Tok blogging faktisk veldig seriøst, jeg husker jeg fikk låne pc av læreren min på leirskolen, fordi jeg måtte blogge. Blogging var min hobby, noe jeg virkelig likte. Kanskje litt klisjè sagt, men blogging har jo på en måte vært med på å forme meg. Og youtube for den saks skyld. Jeg var ganske aktiv der, med julegaver, sminke og innkjøps videor; sånn typisk rosablogger videor egt ahah. På den ene videon min fikk jeg over 15k views (men den videoen og mange andre er dessverre private, for det blir litt for kleint). Jeg digget det, men merket når jeg kom på ungsdomsskolen hadde jeg "vokst" det litt fra meg. For øyeblikket vet jeg ikke helt hva jeg driver med, men jeg syntes det er litt gøy å mimre tilbake, og gjøre noe jeg elsket. Jeg ville ikke selv beskrevet meg som en blogger nå, ikke i det hele tatt. Er svært få som vet at jeg skriver innlegg i ny og ne, men brått har jeg typ 60 lesere en dag, og har ikke peiling på hvem.

Ja, det er lov til å le....

Endelig speilrefleks og dessverre singel da :( Savner Marius min ass

Poserings gamet er strong

Nådde 1000 følgere på insta.

Den gang jeg levde på outfit bilder, og aldri gikk i jobbebukse for å kunne ta blogg bilder. 

Beste navnet. Husker egt skulle skrive "loveworld", men skrev det feil, og latet som ingenting. Engelsk ferdighetene har dessverre ikke forbedret seg.

Tb til ginger hår og leppe bitting

Leker deilig med blå øyeskygge, dd?

4 år forskjell sier jeg bare...

Hadde lowkey hipster stil en periode ass

Akkurat 4 år siden i dag. Bloggen ble hele 2 år og det måtte feires med lys og favoritt skjorten min fra H&M. 

Det var det jeg orket å dele av kleine bilder

 

Var så gøy å lete tilbake i arkivet. Har så mange bilder og minner, og måten jeg husker akkurat da jeg tok de bildene og hvilket innlegg de var til. Merker at jeg begynner å bli litt følsom nå ass. Var rart å se på utviklingen jeg har hatt, når det gjelder kvaliteten på bildene, stilen og bare generelt hvordan jeg har forandret meg. Helt ærlig syntes jeg ikke at jeg har forandret meg så mye utseende messig, haha. For min del kunne noen av disse bildene blitt tatt i går.

Jeg ler bare

-Blogges rosablogger Heggen since day one

Søndags jams

14.01.2018 // kl.15:54 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen!

Søndager må være det slækkeste som finnes (for min del). Det enste jeg gjør er å ligge i sengen hele dagen og sitte på telefon. Men helt ærlig, liker jeg å ikke gjøre noe (til tider!! Hater vanligvis å kjede meg). Bare en skikkelig rest day. Det enste jeg har planlagt i dag, er date med Nielsen. En god kebab pizza fra verdens beste campis blir bra nå kjenner jeg. Også er det fullt kjør til uken, med naturfags prøve IGJEN! Det var så mange dårlige resultater når folk tok den på fredag, så vi får en sjanse til. Det er også beeptest - noe som jeg gruer meg heftig til, og jobb selvfølgelig. Håper det snart kommer en uke der det skjer ingenting skole messig, så jeg slipper å stresse. 

Men nå skal jeg slappe av og høre på min all time favoritt liste. Den heter "Bass for my thougths" - En chill og rolig liste som passer til en søndag som denne. Den er desverre ikke offentlig for dere som ville høre den. Jeg føler egt at musikk er ganske personlig, så velger å ha listen for meg selv. Men tenkte å dele noen favoritter som står på repeat i dag just becøs i love u guys, smask smask :*

Pretending- G4SHI

Did it Again- Kaveh

Mandag- Chris Abolade

Time- Sturla Atlas

sommer<33333

Jeg bare syntes du skulle hørt på meg- Cezinando ft. Unge Ferrari

Stay- Ervin Mitchell 

I sip- Tory Lanez 

You lied- Rayy Dubb

Processed with VSCO with c1 preset

 

Har lagt til link til hver sang så det blir enklere for dere (Untatt 2 for det gikk brått ikke lenger). Ha en fin søndag videre!

Hvordan bruker dere søndagen deres?

-Blogges slækkeste meg

 

2017- Del 2

02.01.2018 // kl.17:47 // Blogg // 2 kommentarer

Juli 

I juli var jeg så basic at jeg dro på språkreise til, gjett først. Nemlig Malta, som resten av Norges tenårings jenter. Jaja, det var gøy. Unntatt at det faktisk var skole da. Da jeg hørte språkskole, trodde jeg at man skulle dra på stranden og spille volleyball og gjøre aktiviteter ute. Ikke faktisk sitte på en skole benk og gjøre oppgaver. Lurer selv på hvorfor jeg trodde det. Men ble kjent med mange koselige jenter da. Heldig som jeg var,  hadde jeg den BESTE verts familien. MISS YOU LEO!

Xoxo Inspo Vilde

Beste Leo<3

 

Jeg tilbrakte også 2 uker på hytta. HELT KLART NORGES FINESTE STED, OG HAR NORGES BESTE JORDBÆR! Grunnen til at jeg skrev det med store bokstaver var bare så jeg får understreket at jeg elsker Valldal og jordbærene der oppe.

Processed with VSCO with a6 preset

Se så jøvlig fint da!

 

August

Siste dagene av sommerferien var jeg bare hjemme og slæfan med las chicas. Før vi skulle starte på Vgs. Var super stressa men gledet meg også mye liksom. Men Vgs hittil er så bra og digger klassen min. GO 1IDRA!

Milli som er like fornøyd med som meg<3

 

September

Sesongen har startet, og du kjenner nå at du ikke var så aktiv i sommer som du burde ha vært.

Processed with VSCO with a6 preset

Klassen dro på overnattingstur til Trømborg Fjella. Jeg er vel ikke den mest frilufts personen akkurat, så helt ærlig var ikke dette det beste jeg har gjort ;)

 

Oktober

HØSTFERIE!!!

Vi dro inn til hovedstaden en dag og fikk brent av noe cash. Altså jeg er den typen som ikke liker å bruke 500kr på en fin middag på Aker Brygge. Så da fant vi heller en shabby fast food shappe og kjøpte oss en kebab. Mye morsomere å gamble med om du får matforgiftningen og spise en god kebab, enn å dra på Olivia eller Lektern å være mainstream. 

 

Silje og jeg var også på vår andre konsert i år; Bryson Thiller. Selvom han ikke spilte så lenge var det drit gøy. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å kaste opp, også kaste opp igjen. Trolig nok fordi Silje og jeg hadde dratt på asiatisk buffè på mathallen før konserten. Jeg har to teorier; enten at jeg spiste så ekstremt mye, at kroppen min ikke klarte å fordøye det (fordi ja jeg overspiste til tusen) eller at jeg ikke tålte noe av det jeg spiste. Men det var drit godt, så det var verdt det. 

 

Sesongen tok også slutt....

Processed with VSCO with b5 preset

 

November

Alstå jeg husker så vidt november og det er en grunn til. Gjorde så si ingenting denne måneden.

Slenger med fav bilde

 

Desember

Arif og Unge ferrari konsert. SÅ JÆVLIG BRA!

 

Julebord

 

Julaften

 

Og til slutt et av årets beste dager, Nyttårsaften! Elsker nyttår, men er også glad for at det er kun 1 gang i året. 

Kjolen min er fra Nelly

Svært få bilder fra nyttår, ops ;-)

 

 Bare postitive tanker for 2018 nå. Håper alle har hatt en fantastisk år.

-Blogges nye og bedre Vilde i 2018

 

 

2017- del 1

02.01.2018 // kl.16:48 // Blogg // 1 kommentar

Hei dere!

I dag tenkte jeg å ha en oppsummering på året som gikk. Gud så fort 2017 bare fløy forbi. Jeg føler jo eldre jeg blir, jo fortere går tiden. Er jeg den enste som synes det?

2017 var et greit år. Det skjedde mye og jeg følte jeg fikk litt mer livserfaring. Jeg hadde faktisk min første kjærlighetssorg (snufs snufs), prøvde meg i ny klubb, begynte på vgs - idrettslinjen (noe som jeg ikke kunne vært mer fornøyd med, bra valg Vilde), fått meg jobb, blitt kjent med mange nye og bare hatt det døds fett. Dette året føler jeg også at jeg har funnet verdiene mine, og hva jeg velger å stå for.

Men nå kunne jeg egentlig ikke vært mere klar for 2018! Herre, dette året skal jeg bare chillen helt, tenke på meg selv og prøve og ha det best mulig. Jeg skal prøve å ta mer initiativet til å møtes og gjøre noe med venninnene mine. Jeg var veldig flink til dette før, men det har dabbet en del av etter hvor eldre jeg har blitt. Jeg vil prøve å ha  mest fokus  på venninnene mine. De er jo de som alltid er der og ikke bare blir brått borte :-) Kloke ord fra en såret Vilde. Ellers har jeg egentlig ingen store nyttårsforsetter. Pleier å skrive noen hvert år, men ikke i år. Tenker bare å leve. 

 

Januar

Jeg avlsutett 2016 og begynte 2017 med de beste jentene. Vi feriret nyttårsaften sammen med drit god mat (takk til Frida som er verdens flinkeste til å lage mat) og bra stemning. Gud hvor glad jeg er i disse jentene ass! Gleder meg så heftig til nyttår, har håp om en like vellykket kveld som det var da :-)

Processed with VSCO with b1 preset

 

Februar

I februar skjedde det faktisk ikke så mye. Ella, Silje, Milli, Mia og jeg tok oss en slalom tur til Tryvann. Eneste gangen jeg fikk brukt slalom skiene mine forrige sesong. Forhåpentligvis blir det litt flere ganger i år.

Jeg var også på "julebord" med gutta aka jentene aka vb venner

 

Mars 

Helt klart en måned som var innholdsrik. Jeg visste det skjedde mye denne måneden og gledet meg helt fra 2017 startet.

Noe jeg gjorde mye av i år, var det å være på konserter. Jeg hadde aldri vært på konsert før, (hvis ikke Alexsander Rybakk konsert for 10 år siden i Askim kulturhus telles) så det var nytt og spennde. Silje og jeg er fan girls nummer 1 ass!

Drake<3

 

Jeg fylte også 16 år! Som vil si lappen og bursdagsfeiring.

Jeg ler sånn av dette bilde. Husker dette var en av de første gangene jeg testet moppa. Noe jeg merket var at den var overraskende tung, ahah.

 

Noe annet som skjedde i Mars var Polen-Tyskland tur med klassen. Dette var en morsom, minnerik og lærerik tur. Savner faktisk litt ungdomsskolen, det var så chill, og så mange bra folk.

Blogger Heggen med nye solbriller og trutmunn som spiser en salat (som ikke var min engang, men som så bra ut på bilde).

 

April

I april var det påskeferie. Den brukte jeg til å slappe og tilbringe tid med venner og familie

Jeg tilbrakte noen dager på Blefjell med Sunniva og truck. Skal si dere en ting, ski er ikke min sterkeste side akkurat ;)

 

Mai

Mai føler jeg er den måneden man får sykt sommer steming av. Da det begynner å bli ganske varmt ute, det har kommet masse blader på tærne og du kan begynne å kaste av deg plaggen ;) Elsker mai ass fyf!

17.mai er helt klart det beste i mai. Når jeg ser disse bildene, blir jeg så takknemlig for vennene mine.

Det var en vellykket feiring hos Cecilie. Dette har blitt en liten tradisjon, at vi drar til Cecilie etter barnetoget for å spise, også gå videre ned i byen for å se på borgertoget. Gleder meg allerede til neste år.

I mai ble vi også ferdig med skriftlig eksamen, noe som var drit digg. Vi jentene var mye sammen og nøyt varmen. 

 

Juni

Fullført 3 år på ungdomsskolen, og forventingene til sommeren var sky høye.

Processed with VSCO with b1 preset

Vi kickstartet sommeren med kalorier, ved å dra på verdens beste Campino etter vitnemålsutdelingen. Litt triste å måtte si hade til ungdomsskolen og sånt, men greit klare for sommeren og Vgs. 

Bildedryss fra starten av sommerferien. Når jeg ser disse bildene, kjenner jeg hvor mye jeg gleder meg til sommeren. Sommeren er det beste!

Del 2 is coming. 

 

Julaften 2017

25.12.2017 // kl.20:37 // Blogg // 2 kommentarer

Julaften er så koselig. Elsker selve hele julen. Stemningen, maten, snø (som det har vært veldig lite av år) og sangene. Julesanger er så koselig å høre på når du står i dusjen (og ellers), og synge for full hals. Vi har gjort mye av det i klasserommet i midttimene, og digger det. Folk lever seg så inn, og julesanger er noe de fleste kan, for det er jo forsåvidt bare de samme sangene hvert år. 

Jeg syntes julaften bare blir bedre og bedre for hvert år. Husker at da jeg var yngre, da syntes jeg julaften var drit kjedelig (unntatt pakke åpningen), men nå som jeg har blitt eldre kan jeg delta i samtaler med de voksne og jeg skjønner mer. Det er ikke ofte vi er samlet, så når vi først er samlet, er det utrolig koselig, og jeg setter svært mye pris på det. Så takk til fammen for enda en fin jul (og fine gaver). 

Her var jeg egt bare gira på å spise. Har link til kjolen min i det forrige innlegget mitt 

<Pinnekjøtt3

Hvis noen lurer på hvor jeg har arvet gunsa fra ;) Dette er forresten mamma og tante America (eller Afrika, Silje?) til de som ikke vet det.

Min kjære, flotte kusine Sunniva

Flekse gamet til onkel going strong

Fornøyde etter middagen

 

Håper alle hadde en like flott kveld som meg, og får en fortsatt fin jul videre. Snart 2018, fyf som det gledes. 

-xoxo deres favoritt blogger

Antrekket for kvelden

25.12.2017 // kl.13:18 // Blogg // 1 kommentar

Kjolen min er fra Nelly

Skoene mine er også fra Nelly

Bilder fra gårsdagen kommer senere. 

-Blogges Vilde

Etterlengtet ferie

22.12.2017 // kl.18:09 // Blogg // 1 kommentar

ENDELIG FERIE! Fyf så digg. Kjente virkelig at en ferie nå, trengtes svært mye. Har vært så sliten og trøtt for tiden. Så, skal bli deilig å ta igjen tapt søvn. Jeg skal helt klart utnytte denne ferien til fullt. Slappe av, trene, jobbe og få motivasjon til neste halv år. Har selv vært ganske fornøyd med innsatsen min dette halvåret, og skal gjøre det enda bedre til neste år. Jeg liker å sette høye krav til meg selv, det gir både motivasjon og mestringsfølelse. Men det jeg helt klart gleder meg mest til er julaften, nyttår og rester fra jule middagen hele uken.

I kveld skal forhåpentligvis Silje og jeg på Family, ellers blir det en rolig kveld. Skal tidlig opp i morgen og jobbe. Skal jobbe en del i julen, så gleder meg til lønning i slutten av januar. Har allerede brukt opp over halve lønna mi for denne måneden på en fackings t-skjorte. Vil ikke akkurat si at jeg er så økonomisk. Men til mitt forsvar, var den t-skjorten veldig fin (og fra Versace:--)))))))))

Smilende og fornøyd Vilde som er klar for å gå opp 5 kilo i ferien. 

Hvordan skal dere bruke ferien?

-Blogges rosablogger Heggen

Julebord con las chicas

17.12.2017 // kl.17:56 // Blogg // 2 kommentarer

I går kveld var jeg på julebord med las chicas, aka jentene (for de som ikke skjønte det). Dere skulle bare visst hvor mye jeg elsker slike stunder. Der det bare er oss jentene, god steming og digg mat. Det er helt klart noe av det beste jeg vet. Det er også da jeg ser hvor helt sykt bra venner jeg har!

Det var en vellykket kveld. Jentene leverer alltid! Vi hadde masse (og da mener jeg masse) god mat. Cecilie var så snill som inviterte oss til henne selv, og hun hadde pyntet så fint. Blir alltid så glad å se når ting er så blogg vennlig. Så ros til deg Cecilie (selv om jeg tipper det var moren din som pyntet). Vi brukte kvelden til å spise, synge og ta bilder. Og det er ikke lenge til nyttår heller, så kjenner jeg gleder meg allerede til en slik kveld med las chicas igjen. 

"Hadde tatt deg for en snickers" - Johannes sjekkereplikk (eller "benk meg"). Poenget var at Nora er super fin. 

Fineste tiril

Shoutout til beste Pickle Rick 2018!

Vår impression på Charlie`s Angels

Jumpsuiten min er fra Nelly, hvis noen lurte (sponset, kødda har bare 20 lesere så de vil ikke sponse meg)

Pus 100

 

Nå skal jeg nyte resten av søndagen med taco, håndball og julebrus;)

Følg meg gjerne på Instagram @vildeheggen 

-xoxo Vilde pus

 

12.12.2017

12.12.2017 // kl.16:15 // Blogg // 6 kommentarer

Ler over hvor mye disse bildene minner meg om et annet blogg innlegg jeg skrev for 3 år siden.  Som du finner her. Gud så lite som jeg har forandret meg.

 

Hei alle sammen!

I dag har vi hatt fagdag i gym. Så vi var oppi hallen og hadde basismesterskap. Som vil si en hinderløype du må gjennomføre, enten kommer du videre eller ikke. Jeg røyk ut i semien. Hadde jo selvfølgelig håpet på en plass i finalen, men deilig å være ferdig med det. Var/er så dæv, gud. Beste følelsen er jo når du er ferdig. En funfact er at etter du har trent slipper hjernen ut et stoff, endorfiner som gir en følelse av lykke og velvære. ("Jada, du er så smart så Vilde"). Derfor blir mange så avhengig av å trene. 

Dagene føles så korte om vinteren. Det er som regel mørkt når jeg kommer hjem fra skolen. Så når klokken er 16 føles det ut som den er 20. Så det blir deilig med sommer og lange kvelder. I dag sluttet vi litt tidligere, så rakk akkurat å ta noen bilder i daglyset. Husker dette var et skikkelig dilemma før når jeg blogget. Husker jeg alltid stressa sykt, ahah.

Ville bare gi dere en anbefaling. Det er denne salaten fra Skafferiet som ligger i Askim, mellom Iman og jernbarnetorget. Salatene (og brownisene) der, er drit gode. Prisen er ganske grei også, 70kr for en liten salat. (Men for sånne som meg, med altså 50kr på kortet, er prisen litt høy) Perfekt for en dag der du har lyst på noe digg men ikke orker å lage noe, det er også et sunt alternativ. Så neste gang du tar deg en tur på Jafs i friminuttet, så vurder heller å dra ditt (ja Kuba og Sigve denne var til dere).  #fit #insposalat #blogglife #vilhellerhakebab #stayingstrong

-Blogges xoxo Rosa blogger Heggen

 

Brownies fredag

19.09.2014 // kl.20:02 // Blogg // 2 kommentarer

HeiHei! 

Etter skolen tok Silje og jeg oss en tur til byen. Der fikk jeg kjøpt noen små ting. Vi tok oss en tur på verdens beste Taras. Åfyfader! De har seriøst så god mat. Hvis du noen gang skal til Askim, MÅ du dra på Taras. Etter å ha brukt opp pengene mine, satte vi turen hjemover. Når vi kom hjem, satte vi i gang med å lage brownies. Resutaltet ble helt herlig. Nam sier jeg bare :) Så nå koser vi oss i nuet med kake og musikk. En perfekt fredag sier du meg. I morgen skal jeg tidlig opp på cup. Så det blir ikke noe blogging på lørdag

 

Hvordan har deres fredag hittil?

-Blogges Vilde

 

Eple-burger

17.09.2014 // kl.19:50 // Blogg // 1 kommentar

Hello everyone!♥

Nå skal jeg egentlig vise dere ett snacks tips. Jeg har sett mye av "eple-burgeren" på videofyme. Tror ikke det heter "epleburger", men jeg døper den til det. Så nå heter den offisielt Eple-burger. Men dette er første gang jeg har smakt den. Og jeg syntes det smakte dritt. Tror det er pga jeg HATER nøtter, og alt som har med nøtter å gjøre. Men hvis du digger nøtter eller peanøtt smør, så er dette noe for deg. 


1. Først kutter du opp eplet, og lager ett hull i midten

2. Så smører du peanøttsmør på (du kan selv velge hvor mye du skal ha)

3. Så legger du på cornflakene (du kan selvfølgelig velge hvor mye du skal ha på selv)

4. Så legger du de to sidene sammen. Og "wollah" du er ferdig

 

Hvis du prøver dette, så er det bare å skrive hva du syntes nede i kommentarfeltet. 

Også ville jeg takke for 213 lesere i går! ♥ Jeg setter så stor pris på det.

 

Har du noen gang prøvd dette? Skal du prøve dette?

-Blogges Vilde

Evigheter siden sist

16.09.2014 // kl.16:19 // Blogg // 2 kommentarer

Hei Verden!♥

Fy fader! Så lenge siden sist! Klarer ikke helt å huske hvor lenge siden jeg satt meg foran pc`en og skrev ett blogg-innlegg. Det er sånn ca 7 hele månder siden sist. Damn

Jeg har egentlig vært veldig usikker på om jeg skulle starte å blogge igjen. Men jeg har faktisk tenkt på å starte igjen, helt siden før sommerferien. I dag hadde jeg egentlig ikke så mye å gjøre, så da fant jeg ut, at jeg skulle skrive ett blogg-innlegg. Jeg måtte grave langt ned, får å få motett til å gjøre det. Men her gjør jeg det :-) Dette er på en måte bare en "prøveperiode" , så for å se om jeg takler presset, hvis du skjønner. Så jeg kan ikke love 100% at jeg skal blogge fast, men vi får se :-)

Jeg kan jo like godt fortelle om i dag. I dag var det en sånn stafett i Trøgstad. Og der gikk det jo overraskende bra. 8.trinn fikk en 2.plass, og skolen vant sammenlagt. Så det var vel dagenshøydepunkt. Det var selvfølgelig en nedtur og det var da jeg fikk se klassebildet. OMG! Jeg så så forferdelig ut, at det ikke var mulig. Det var jo så sterkt lys når vi skulle ta bilde, så jeg klarte så vidt å holde øynene oppe, men jaja. Men håret mitt så helt fantastisk ut, haha.

Dagens bilder i treningstøy, uknow

Var dere i Trøgstad og løp stafett i dag? Hva syntes du om at jeg er tilbake for nå?

   -Blogges Vilde♥

 

Bursdagen i går

26.01.2014 // kl.19:18 // Blogg // 2 kommentarer

HeiHei!

For en kveld i går.Vi feiret 13-årsdagen til Silje, og vi hadde det så hyggelig! Det er alltid gøy å tilbringe tid med girlsa. Håper det ikke er lenge til neste gang vi har en slik kveld♥

Bursdagsbarnet ♥

Meg, Mathilde, Silje, Envera og Tiril

 

Hva syntes du om bildene? Hva gjorde du i går?

-Blogges Vilde

 

Ny linse

24.01.2014 // kl.19:53 // Blogg // 3 kommentarer

HeiHei!

For en fin dag! I dag fikk jeg min forsinkede julegave. Lykkelig, jeg er! Har fått prøvd den litt ut, og jeg elsker den :-) Har gått rundt i huset og tatt bilde av alt, haha.
 

Har du noen gang prøvd ut den ut?

-Blogges Vilde

Rolig tirsdag

21.01.2014 // kl.19:36 // Blogg // 2 kommentarer

HeiHei!

Det eneste jeg har lyst til, er å sove. Er helt syk trøtt og sliten. Sovnet rett etter skolen.Våknet rundt fire, og begynte med lekser. Jeg klarte å tvinge meg selv på liten ski-tur med mamma. Var ganske gøy (slitsomt). Årets første faktisk :-) Nå skal jeg se på PLL før jeg sovner...

l

 

Hvordan har din tirsdag vært?

-Blogges Vilde

19.01.2014

19.01.2014 // kl.15:39 // Blogg // 4 kommentarerHeiHei!

Nå sitter jeg i nuet, i verdens deiligste genser. Er guddommlig sliten etter fotballcupen, som jeg kom hjem fra nå. Jeg holder sengen resten av dagen tenker jeg, mens jeg ser på PLL. Har seriøst fått helt dilla på det.

 

Hva skal du i dag?

-Blogges Vilde

 

Bloggen 2 år

18.01.2014 // kl.15:23 // Blogg // 3 kommentarer

HeiHei!

WOW! I dag er bloggen faktisk 2 år. WOW, WOW, WOW! Tenk at jeg blogget så lenge (kanskje ikke hle tiden da). Jeg var bare 10 år, da jeg startet opp med denne bloggen. Jeg vil takke dere som har fulgt meg opp gjennom årene, månedene, ukene og dagene. Dere er fantastiske! :-)

 

Hva syntes du om bildet?

-Blogges Vilde

Pakke i posten (Nelly og H&M)

12.01.2014 // kl.18:14 // Blogg // 6 kommentarer

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Anbefaling/tørrshampoo

02.01.2014 // kl.13:11 // Blogg // 2 kommentarer

Heihei!

Vi kan jo starte det først blogginnlegget i 2014, med en anbefaling. Denne tørrshampoen er fenomenal bra. Den reduserer fett hår og gir masse volum. Det er veldig enkelt å påføre, og det tar ikke lang tid heller. Jeg kjøpte min på Vita for 65 kr. 

 

Har du noen gang prøvd den?

-Blogges Vilde

27 desember

27.12.2013 // kl.13:08 // Blogg // 4 kommentarer

HeiHei!

3 juledag. Det betyr at butikker og sånt åpner. Og da tok Miriam og jeg anledningen til å dra på kino. Det kommer til å koselig. Det er utrolig lenge siden vi var sammen. Kanskje vi tar oss en kakao og litt mat etter filmen. 

 

Hva skal du i dag?

-Blogges Vilde
Mine julegaver 2013

26.12.2013 // kl.16:31 // Blogg // 6 kommentarer

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Bilder fra i går

25.12.2013 // kl.16:42 // Blogg // 5 kommentarer

HeiHei!

Det var en utrolig koselig julefeiring i går. Bra stemning, god mat  og masse gaver. Det er alltid gøy å tilbringe tid med familien. 

Jeg har spilt inn en video til dere, skal bare redigere den. Kan du gjette hva slags video det er?

  

 

Har du hatt en fin julefeiring?

-Blogges Vilde

Funday

15.12.2013 // kl.20:03 // Blogg // 6 kommentarer

HeiHei!

For en kjempe dag! Har ikke hatt en så fin dag på lenge. Og det har mange grunner..... Som dere kanskje fikk med dere i går så skulle jeg på cup i dag. Og det gikk supert. Vi vant faktisk hele greia.

Jeg kom hjem rundt 4 tiden. Da satt mamma og jeg oss i stuen, og begynte å pakke inn alle julegavene. Det var utrolig gøy. Nå har jeg fått gjort masse vis med lekser. Denne søndagen har vært utrolig praktisk, haha. 

Slenger inn med ett bilde fra fredag

 

Hva har du gjort i dag?

-Blogges Vilde

Oslo tur

14.12.2013 // kl.19:13 // Blogg // 3 kommentarer

HeiHei!

I dag tok mamma og jeg oss en tur til Oslo for å handle julegaver. Det var utrolig gøy. Vi koste oss masse, spesielt med middagen. Vi spiste på Egon (kjempe godt). Det er egentlig ganske deilig og være ferdig med julegavene.

Rolig lørdags kveld. Skal tidlig opp på cup i morgen :-)

 

 

Hva har du gjort i dag? Er du ferdig med innkjøpet av julegaver?

-Blogges Vilde

Julestemning på topp

09.12.2013 // kl.19:16 // Blogg // 11 kommentarer
HeiHei!

Nå sitter jeg tullet inn i ett teppe, med en kopp kakao. Jeg har fått så mye julestemning i det siste. I dag snødde det helt sykt mye, og det betyr at det blir jul i år å, haha. Nå skal jeg snart sette på en koselig julefilm og drikke kakaon min. 

Jeg pyntet juletreet mitt i dag. Det ble greit, har ikke så mye skills i det å pynt, haha :-)

 

Har du fått julestemnigen inn? Er det snø der du bor?

-Blogges Vilde

Frisør besök

07.12.2013 // kl.14:38 // Blogg // 6 kommentarer
HeiHei!

Måtte ta meg en tur innom bloggen i dag. Lenge siden sist, og det beklager jeg for.  Har rett og slett ikke orket å blogge. Er så utrolig sliten for tiden

Uansett, så var jeg hos frisøren i dag morges. Jeg tok noen blonde striper. Jeg er utrolig fornøyd. Jeg elsker å komme fra frisøren med ny vakset hår. Det lukter så godt :-)

Håper alle får en fin lørdag?

Det er ikke så mørkt på toppen

 

Hva syntes dere? 

-Blogges Vilde

 

 

 

1.desember

01.12.2013 // kl.13:47 // Blogg // 3 kommentarer


Heihei!

Nå kjenner jeg smaken av jul. Desember er en sånn koselig måned, der du skal kose deg med peis, varme tepper, kakao, julefilmer, venner, familie og god mat. Tenk at det er bare 23 dager til jul, og det er ikke snø ennå. Det blir ikke noe jul uten snø, men får håpe på det beste.

I dag skal jeg vel se en koselig jule film og spise is ellerno. 

 

Er du glad i desember?

-Blogges Vilde

.

24.11.2013 // kl.17:20 // Blogg // 2 kommentarer

HeiHei!

En kjempe fin søndag, sol og greier. I dag har jeg bare vært på trening og fått unnagjort noen lekser. Nå sitter jeg i sofaen, tullet inn i verdens deiligste teppe og med en kopp kakao. Det kan vel ikke bli noe bedre enn det? Nå tenker jeg å sette på en film, så da håper jeg at alle får en fin søndagskveld videre :-)

 

Hva har du gjort/ skal i dag?

-Blogges Vilde

 

Ny vinterjakke

23.11.2013 // kl.15:03 // Blogg // 5 kommentarer

HER

 

HeiHei!

I dag tok mamma og jeg oss en tur i byen, siden jeg trengte en ny vinterjakke. Jeg fant en utrolig fin parkas på Cubus og den kostet 499 kr. Den er utrolig varm og deilig. Det stod mellom 6 farger, men jeg liker veldig godt hvitt jeg da :-)

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Kjempe fin mandag

11.11.2013 // kl.18:01 // Blogg // 8 kommentarerHeiHei!♥

For en kjempe fin mandag. Koste meg utrolig mye i Ski sammen med Silje. Jeg kan godt si at vi, så og si bare lo. Nå sitter jeg i sofaen og skyper med Silje. Jeg får vel hoppe i dusjen snart. Ganske kjedelig og meningsløst innlegg :-)

Snakkes :-)

 

Har dere hatt en fin mandag?

-Blogges Vilde

Sændag

10.11.2013 // kl.15:47 // Blogg // 3 kommentarerHeiHei!

Nå er Miriam hos meg. Kjempe koselig å se henne igjen, selvom det er bare en uke siden sist, haha! Det kommer til å bli koselig i kveld, spise kake, is, potetgull og mat. Vi tenker å bestille mat fra TARAS, yey. Elsker alt junkfood i hele denne vie verden, og i morgen skal jeg på MC Donalds :-) Nå skal vi faktisk spille sjakk, fått helt sjakk dilla. 

 

Hva skal dere i dag?

-Blogges Vilde

Prinsesse frokost

09.11.2013 // kl.14:43 // Blogg // 3 kommentarer

HeiHei!

For en kjempe fin morgen! Jeg våknet rundt 12-tiden. Så deilig og endelig sove lenge om morgen. Jeg klarte å lage den prinsesse frokosten til meg selv. Dette var jo utrolig godt. Skal finne på noe med Miriam i dag, jeg tror vi kommer til å ta oss en tur i byen eller noe sånt.

 

 

Hvordan har din morgen vært?

 

-Blogges Vilde

Fra blått til grått

04.11.2013 // kl.18:11 // Blogg // 1 kommentar

 

HeiHei!♥

GRÅTT! Jeg har fått en grå vegg. Jeg ble mye mer fornøyd med grå fargen enn den blå fargen. Det er jo fult av grå maling overalt, alle vegger, taket og gulvet. Haha, jaja, sånn går det seg. Nå må jeg fortsette med leksene,så snakkes vi :-)

 

Hva syntes du om forandringen? Hvilken farge likte du best?

-Blogges Vilde

 

Dagens outfit

28.10.2013 // kl.16:22 // Blogg // 3 kommentarer

 

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Skryte innlegg

26.10.2013 // kl.16:29 // Blogg // 3 kommentarer

Heihei!♥

Nå har jeg tenkt til og vise dere hva jeg kjøpte på torsdag. Siden da opnet H&M her i Askim. Det var egentlig ikke så mye fint der, men jeg fikk jo kjøpt meg noe :-) Dette innlegge skulle egentlig bli postet på torsdag, hihi. I dag har Miriam og jeg bare chillan, together. Det er vel det jeg skal gjøre resten av kvelden♥

 

 

Hva syntes du? Har du vært på H&M?

-Blogges Vilde

Dagens outfit

22.10.2013 // kl.16:01 // Blogg // 3 kommentarer

HeiHei!♥

For ett regn. Jeg hater regn, rett og slett.  Jeg får vel bare bli inne og være usosial, haha. Neida, jeg tar meg en tur over til Miriam, jeg tror vi bare skal se en film eller noe sånt. Ganske simpel day. Jeg må også beklage for dårlig blogging i det siste.

Genser fra Asos.com  bukse fra Carlings   sko far Eurosko

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Fredags innkjøp

11.10.2013 // kl.17:54 // Blogg // 2 kommentarer

HER 199 kr

 

HeiHei!♥

Endelig fredag! Det blir så deilig med fri, som jeg sier hver helg, haha. Men før treningen i dag dro jeg en liten tur på Askim Torget, sånn bare får å se. Så, så jeg denne fine greia her ↑, og den måtte jeg bare ha. Den er kjempe deilig å gå med. Og de kostet ikke så mye. 

Siden det er fredag så må man kose seg. Og selvfølgelig skal jeg det, så jeg mekket meg noe godt og skal se på Kjærlighetsredet, SISTE EPISODE. Gleder meg så mye, Sara må bare vinne. 

Snakkes :-)

 

Hva skal du i dag?

-Blogges Vilde
Dagens outfit

08.10.2013 // kl.14:45 // Blogg // 5 kommentarer

Hei Hei!♥

Er jeg den eneste som synestirsdagere går så himla fort? Skolen er som vanlig, like kjedelig. Vi skal spille mot Aremark i dag, that`s going to be fun:-) Tror det kommer til gå ganskegreit. Jeg må jo bare ha ett outfit-innlegg, lenge siden sist♥ Jeg må bare si att jeg elsker den lua fargen er jo helt nydelig!

Cardigen, t-skjorte og lue fra cubus       bukse fra Carlings     Sko fra Eurosko

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Lazy day

07.10.2013 // kl.18:22 // Blogg // 4 kommentarer

Hei Hei!♥

Herregud, for en slapp dag. Jeg har aldri vært så trøtt på skolen noen gang Var så trøtt. Og det eneste jeg orket og ta på meg var joggedressen min. Hadde egentlig tenkt å ha outfit-innlegg, men det blir det ikke noe av, haha. Nå har jeg tenkt til å ta meg en tur på løkka, snakkes♥

 

 

Har du også hatt en slapp dag?


-Blogges Vilde 

God morgen

06.10.2013 // kl.12:20 // Blogg // 5 kommentarer

 

God morgen alle søte lesere der ute!♥

Dette er en sånn morgen, da sola skinner og du har fått sinnsykt mye energi. Og da må jeg bare blogge, når jeg først har energien. I dag er det en helt vanlig søndag. Mandag i morgen, og det betyr skole. Nå er det egentlig bare å glede seg til juleferie og vinterferie:-) 

 

 

Hvordan har din morgen vært?

-Blogges Vilde

 

Nye høstfavoritter

05.10.2013 // kl.19:02 // Blogg // 5 kommentarer


HER 

 

Hei Hei!

På torsdag var jeg i Oslo, og der kjøpte jeg noe. Jeg kjøpte to par bukser fra Carlings og en fra Urban, og jeg elsker dem. Den utvaska stilen (hvis jeg kan si det på den måten) er kjempe kul. OG fargene er rett og slett bare elsk. Men desverre er ikke Drdenim bukser så veldig billige, men jeg vil heller bruke 200 kr mer, enn å kjøpe noe billig greier, som blir ødelagt etter 5 ganger i vaskemaskinen.

Finner ikke lenke

Finner ikke lenke

 

Har du Drdenim bukser?

-Blogges Vilde

 

Video : Leirskole

04.10.2013 // kl.14:46 // Blogg // 3 kommentarer

Hei Hei!

Som dere kanskje vet så var jeg på leirskole for en god stund siden. Og der filmet jeg noen klipp, ikke så mange, men nok til å lage en video. Jeg hadde det utrolig gøy der, spesielt siste dagen. Da dro vi til Grimstad, og på kvelden så snek vi på rommet oss ut :-) YOLO! 

 

 

Hva syntes du?

-Blogges

Anbefaling

04.09.2013 // kl.20:59 // Blogg // 9 kommentarer

Hei Hei!

Jeg måtte seriøst lage et helt innlegg for denne lille tingen. Den er helt fantastisk. Huden min er helt forelsket i denne her. Jeg hadde litt urenheter, men neste dag var det borte. Så anbefaler og kjøpe den. Jeg tror den selges på Kicks eller så har dem den på http://www.nordicdeal.com
Har dere noen gang prøvd den?

-Blogges Vilde

September

01.09.2013 // kl.19:28 // Blogg // 5 kommentarer

Hei Hei !

Da har man kommet til en nye måned. Sist måned var ganske fin. Untatt å begynne på skolen :-) I morgen drar jeg på leirskole. Skal prøve alt jeg kan, til og få presset inn tid til litt blogging. Det jeg egentlig burde gjøre er vel å pakke til leirskolen. Ligger alltid litt etter. Men jeg bare publiserer noen bilder som jeg tok i går!

 

Hvordan var August for deg?

-Blogges Vilde

Videoblogg

30.08.2013 // kl.17:53 // Blogg // 8 kommentarer

Hei Hei!

Ehh. Hei. Sorry, for at jeg ikke har blogget på en god stund. Tok meg en pause til, men får å gjøre det godt igjen, har jeg spilt inn en video :-) Skal prøve  å blogge hver dag fremover.

 

Hva syntes du om videon?

-Blogges Vilde

Dagens lille innkjøp

24.08.2013 // kl.19:51 // Blogg // 14 kommentarer

Hei hei!

I dag var mamma og jeg en tur i Vestby. Kjempe korselig. Vi tok oss en tur på Outleten. Og der kjøpte jeg litt. Nå skal jeg til bursdagen til Tiri. Så da, må jeg gå

Snakkes

 

Hva syntes du om innkjøpene?

-Blogges Vilde

 

Fredag kos

23.08.2013 // kl.20:02 // Blogg // 5 kommentarer
Hei Hei!

Ehh. Ja. I dag har jeg ikke gjort, nei. Herregud det var vanskelig å starte. I dag er det Fredag og det betyr fri. Men etter helgen så begynner vi med lekser. Men da må man nyte helgen mest mulig. Så da starter jeg med å kose meg med masse godis og film :-) I morgen skal jeg i brusdag ti Tiri. Det skal bli gøy!

 

Hva skal dere gjøre resten av dagen ?

-Blogges Vilde

Ukens spørsmål #3

21.08.2013 // kl.19:44 // Blogg // 2 kommentarer

Hei Hei!

Vet jeg ikke har ukens spørsmål  vær uke, hihi. Men det går vel fint. Skal kanskje lage video neste gang, så da må dere spørre om mye, eller blir det ikke noe av :-)

 

 

Hvem gutt liker du i klassen din ? Ingen!

Hvor er bikinien din fra?! Er den fortsatt til salgs i butikkene? Den er fra Cubus. Jeg kjøpte den i fjor, så jeg tror den ikke selges mer Den Mustache toppen du hadde på deg fra Mark and Spencer fra spm video 1. Selges den framdeles? Kjøpte den i Januar tider, så tror den ikke selges mer

hva er det beste du vet om? Mat og Klær
Bruker du sminke?? Ja, jeg bruker mascara

Har du vært i grand canaria? Nei, men har veldig lyst

Beste blogg? Kanskje maddepaddee.blogg.no

Kan du lage innkjøpsvideo fra sommeren 2013 ? Nei, lagde innkjøp fra Kreta. Kjøpte ikke noe særlig mer i sommer 


Har du noen spørsmål til neste gang?

-Blogges Vilde

XYZÆØÅ

20.08.2013 // kl.16:15 // Blogg // 7 kommentarer

Hei hei!

For en fin overskrift, eller hva? HaHa. Fant ikke på noe bedre, desverre. Men jaja. Været har vært så fint i de siste to dagene. Håper det forsetter en god stund til. Men siden det var så fint. Kan man jo like godt ta bilder ute :-) Skal snart ta meg turen til vestby, for å spille kamp.

 

Hva har dere gjort i dag?

-Blogges Vilde

 

Back too school outfit

19.08.2013 // kl.15:39 // Blogg // 8 kommentarer

Hei Hei!

Jeg er tilbake :-) Deilig med pause, men enda bedre og starte å blogge igjen. De fleste har vel hatt første skoledag, som sånn meg. Det er alltid deilig å se de folka igjen. Men ikke like gøy å få den strengeste læreren 8 timer i uka ... JaJa, livet er ikke helt perfekt hele tiden. Vi er heldigvis en av de skolene som ikke har lekser den første uka! Kan jo starte med første innlegg etter en pause med en outfit:-)

Lue fra Bikbok      Jakke fra Carlings        T-skjorte fra Cubus      Skjørt fra ?      Sko fra Eurosko

 

Hvordan var din første skoledag?

-Blogg

"Pause"

14.08.2013 // kl.19:38 // Blogg // 7 kommentarer

Hei Hei!

Som dere kanskje har merket har jeg blogget sinnsykt dårlig i det siste. Og bloggen har blitt utrolig kjedelig. Så da tar jeg meg en pause. Det bli ikke en så lang pause. Toppen 10 dager. 

 

-Blogges Vilde
My day

12.08.2013 // kl.21:38 // Blogg // 6 kommentarer

Hei Hei!

Hvordan skal jeg begynne? I dag har jeg vært på Camp Solveig. Nei, nei. Kjedelig start. HaHa, neida, skal være seriøs. Som dere kanskje har fått med dere, var jeg på Camp Solveig (fotballgreier) Så tok mamma og jeg oss en sunn tur på MC`ern. Resten av dagen har jeg egentlig bare chillan. Sorry for sent innlegg

Snakkes

 


 

Hva har dere gjort i dag?

-Blogges Vilde

 


Video : Innkjøp fra Kreta

11.08.2013 // kl.18:54 // Blogg // 4 kommentarer

 

HVa syntes du om innkjøpene?

-Blogges Vilde

Video på vei

10.08.2013 // kl.19:27 // Blogg // 3 kommentarer

Hei Hei !

I dag har Miriam og jeg vært på Tusenfryd. Det var utrolig koselig. Vi har ikke vært der sammen på ett helt år .Har foresten spilt inn en video til dere. Skal bare redigere den, å legge den ut på youtube, så kommer den i morgen.
Kan du gjette hva slags video det er?

-Blogges Vilde

1 bilde 3 redigeringer

09.08.2013 // kl.12:04 // Blogg // 4 kommentarer

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

 

Siste dagen

07.08.2013 // kl.17:47 // Blogg // 5 kommentarer

Hei Hei !

Siste dagen i dag da, desverre. Jeg har kost meg så mye her. Har blitt kjent med de kuleste folka ever. Kommer til savne dem litt for mye. Men i dag har jeg nyttet dagen med hun Josefine. Vi har spist pannekaker, spilte minigolf (jeg eide henne) og tok masse bilder. Pappa og jeg tenker å dra på fin resturant og kose oss. Sorry at jeg ikke har blogget til nå.

 

-Har dere kost dere i dag?

-Blogges Vilde

 

 

Dag 4

04.08.2013 // kl.18:26 // Blogg // 7 kommentarer

Hei Hei !

Da har man kommet til dag fire. Tenk at jeg har vært her i 4 dager, føles ut som 2 dager. Jaja, det betyr at det er desverre 3 dager til jeg drar fra Paradise. Men da skal jeg nyte de siste dagene. Pappa og jeg tenkte å dra til Kania, Kania eller hva det heter for noe i morgen, haha. Nå skal vi ut å spise, og være litt  byen

Snakkes !

 

 

Hva skal dere gjøre i dag?

-Blogges Vilde

 

03.08.2013

03.08.2013 // kl.17:25 // Blogg // 3 kommentarer

 

Hei Hei!

Da sitter man i lobyn med de sosiale folka, haha. Har blitt skikkelig tan, not. Men i går gikk pappa og jeg rundt i byen. Jeg fant en Frossen yoghurt shappe. Jeg har aldri smakt frossen yoghurt før. Det var litt rar smak, men når man tok på sjokolade, jordbær osv.. Var det overraskende godt. I dag har jeg bare gjort det vanlige. Solt meg og badet :-)

Snakkes 

 

Hva har dere gjort i dag ?

-Blogges Vilde

 

Gårsdagens antrekk

02.08.2013 // kl.18:33 // Blogg // 4 kommentarer

Hei Hei !

Da er man i KRETA!  Det er veldig fint her. Hotellet er helt nydelig. Det beste er vel at det ligger rett ved stranden. Du trenger bare å gå ti meter fra hotellet. Internettet er helt forferdelig. Det tar meg 10 minutter å laste opp ett bilde (da blir det få bilder) I går fikk jeg internettet ikke til å fungere, derfor fikk jeg ikke postet bildene av outfiten. Men da gjør jeg det i dag :-)

Lue, topp og skjørt fra BikBok      Sko fra Eurosko

 

Hva syntes du ?

-Blogges

Video : Hytta 2013

31.07.2013 // kl.11:24 // Blogg // 4 kommentarer

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Ukens spørsmål #2

30.07.2013 // kl.14:57 // Blogg // 10 kommentarer

Hva syntes du om 99'erne i byen din? :) Kule de 

Hvor er toppen din fra? Den er fra: Mark and Spencer

Hvor redigerer du bildene dine? Jeg rediger dem i iphoto 


Kan du hilse til idaoie.blogg.no? Ja, jeg hilser til Idaoie.blogg.no

Hva syns du om navnet Ida? Tommel opp ;-)

Men hvor kjøpte du de solbrillene fra? En random shappe i TyrkiaHar du hørt navnet Eiunn før ? Nei, det har jeg ikke 

Kor gamel e søskena dine? Fredrik er 20 år, Lars er 41 år og Nina er 46 år 

Du begynne i 6.klasse eller 7. ? 7.klasse

Hvor mye koster Raybans, og hvor får man kjøpt det? Det kommer an på hva slags typer du kjøper. Du kan få kjøpt det på nettetHvor mange lesere har du? 100-200 er veldig forskjelig fra dag til dag 

 

 

Har dere spørsmål til neste gang ?

-Blogges Vilde

Back in Askim

29.07.2013 // kl.19:24 // Blogg // 5 kommentarer

 

Hei Hei!

Da er man tilbake i Askim, etter en fantastisk uke på hytta. Jeg har ikke kjedet meg ett sekund. Jeg har bare kost meg. Men det er bare å glede seg, for på torsdag skal pappa og jeg til KRETA! Jeg gleder meg helt sykt mye. Da skal man bli tan ;-)

Snakkkes 

 

Har dere vært på hytta?

-Blogges Vilde

Olsok

27.07.2013 // kl.18:11 // Blogg // 3 kommentarer

Hei Hei!

I dag har vi feiret Olsok. Det har vært veldig morsomt. Det var mange forskjellige boder, og masse underholdning.Sverre fra Idol var der det samme med Tobias Brandal Busæt. Vi koste oss med sol og regn :-) Etter vi hadde vært der en stund, dro vi på Kulå, der spilte vi bowling og spiste pizza.

Har dere også feiret Olsok?

-Blogges Vilde

Nattings på Heggesetra

25.07.2013 // kl.19:50 // Blogg // 4 kommentarer

Hei Hei!

I går overnattet Miriam, mamma og jeg på Heggesetra. Der koste vi oss med bål, sjokolade og latter. Hele natten var det bjelle-klang fra sauene. I morgen tidlig tok vi turen opp på Myreheia.Der badet vi i svarthammertjernet. Det var utrolig varmt vann, oppe mot 26-29 grader. Der var vi i noen timer, før vi dro hjem.

Har du noen gang overnattet på en seter?

-Blogges Vilde

Dagens antrekk

24.07.2013 // kl.19:25 // Blogg // 7 kommentarer

Hei Hei!

I dag har det vert en kjempe fin dag. Miriam og jeg startet dagen med en tur på gresset, altså fotballbanen. etter det dro the family på en resturant. Der koste vi oss med kjempe god mat. Og til dessert spiste vi bløtkake med jordbær :-) Mamma, Miriam og jeg har tenkt oss en tur til setra, vi skal kanskje prøve å sove dere oppe.. Så må alle si gratulerer med dagen til Malene Lovise

Snakkes

T-skjorte fra H&M     Armbånd fra Glitter     Shorts fra Kapphal

 


Hva syntes du om antrekket ?

-Blogges Vilde


Video : Ukens spørsmål

23.07.2013 // kl.19:34 // Blogg // 10 kommentarer

 

Har dere noen spørsmål til neste gang?

-Blogges Vilde

Vell fremme

22.07.2013 // kl.16:19 // Blogg // 2 kommentarer

Hei Hei !

Da har man akkurat dusjet etter en tur på Setra :-)  Vi kom frem får noen timer siden. Kjenner allerede god følelsen. Været er kjempe topp her oppe. Men nå har Miriam tenkt til å rydde ut alle tingene å få oss på plass :-)

Snakkes !-Er du på hytta ?

-Blogges Vilde

Dagens antrekk

21.07.2013 // kl.21:06 // Blogg // 4 kommentarer

Hei Hei!

I dag har det vært en strålende fin dag, som de fleste dagene har vært. Ingenting er bedre enn Norge på sånne dager :-) Jeg har egentlig ikke klart å nyte finværsdagen i dag. Jeg har sovet, vasket og ryddet rommet mitt. Jeg drar på hytta med mamma og Miriam i morgen tidlig. Men i dag skulle jeg bare vise dere outfiten min (lenge siden sist)
 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

 

Sunset

19.07.2013 // kl.19:41 // Blogg // 4 kommentarer

 

 

Hva syntes du om bildene ?

-Blogges Vilde

Blogger jeg leser

18.07.2013 // kl.21:37 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei Hei !

Jeg hadde tenkt til å vise dere de bloggene jeg leser. Jeg fikk spørsmål på spørsmålsrunden om jeg kumne lage ett sånt innlegg. Så det kan jeg :-) Disse bloggene leser jeg annen hver dag. Jeg pleier å ta en titt om andre blogger og da. 

l0ve- andrebadendyck- sophieelise- naissweetlife- krissy- tcmn- torhiiild- auroramohn- annijor- styleconnection- betinabf- maddepaddee 

 

Leser dere noen av disse bloggene ?

-Blogges Vilde

 

1000 følgere!

17.07.2013 // kl.19:28 // Blogg // 2 kommentarer

Hei Hei!

Gjett hvem som har fått over 1000 følgere på instagram? JEG HAR! Jeg vil takke alle sammen for at dere følgere meg, vil også takke for alle de fine kommentarene. Det er bare å fortsette å følge meg og like bildene mine :-)  vildeheggen heter jeg, til de som lurte på det !


 

Følger du meg?

-Blogges Vilde

Ben & Jerry`s

15.07.2013 // kl.21:16 // Blogg // 2 kommentarer

Hei hei !

 I dag har det engentlig vært en helt vanlig dag. Jeg og min far koste oss på Mine`s på starten av dagen, og der var vi en stund. Har bare sett på tv og vært på pcen resten av dagen. Men i morgen skal jeg og min bror (Fredrik) på Tusenfryd, vis det blir fint vær. Ellers så finner vi sikkert på noe aent :-) Men i kveld har jeg kost meg med Ben & Jerry`s..  Cookie Dough er ikke akkurat favoritten, men den er godd da :-) 

 

Har dere smakt  Cookie Dough?

-Blogges Vilde

Tired of being tired

14.07.2013 // kl.17:45 // Blogg // 3 kommentarer

Hei Hei !

Jeg er bare så trøtt av å være trøtt. Har vært trøtt så og si hele sommerferien. Har klart å snu hele døgnet :-) Det er så typisk meg å gjøre når jeg har fri fra skolen. Skal til pappa i dag da. Får se om jeg får lagt meg litt tidligere i dag :-) Nå stikker jeg på løkka.. 

Snakkes

 

Har dere snudd døgnet ?

-Blogges Vilde

Hot or Not ?

12.07.2013 // kl.20:10 // Blogg // 13 kommentarer

Hey Hey !

I går fikk jeg meg ett par ny sko. Og jeg elsker de skikkelig mye. Og jeg liker veldig godt det fine mønsteret. To forskjellige skolisser gjør skoene enda kulere. De kostet 200 kr på Eorusko. (50%)  Men jeg lurer på hva dere der ute syntes.. Hot or Not ?

 

Hot or Not?

-Blogges Vilde

Flower Power

11.07.2013 // kl.15:52 // Blogg // 2 kommentarer

 

-Blogges Vilde

DIY

10.07.2013 // kl.17:53 // Blogg // 7 kommentarer

Hei Hei !

 I dag skal jeg vise dere et DIY proskjekt.  Jeg har alltid syntes blomsterkranser er fine og ville ha en selv. Så istenden for å kjøpe en fin, men dyr krans eller en billig, men stygg krans. Så da kan man lage seg en billig, men fin krans :-) Det er ganske enkelt, og det tar ikke så lang tid !

 

Du trenger :

 

Du starter med å lime blomstene på hårbåndet. 

 

Ferdig:-Skal du prøve? Eller har du prøvd ?

-Blogges Vilde

09.07.2013

09.07.2013 // kl.21:06 // Blogg // 4 kommentarer

Hey Hey!

I dag har det vært en kjempe fin dag. Mamma og jeg tok oss en tur til SWEEDEN! Der kjøpte vi oss litt godis og litt sånn mann pleier og kjøpe når mann er i Svergie :-)  Vis dere følger meg på insta så kan dere se hva jeg kjøpte. Nå skal Mia, Tiri og jeg overnatte på trampon til Mia, så det blir kos.

Snakkes......

 

Hva her dere gjort i dag ? 

-Blogges Vilde

Amazing day

08.07.2013 // kl.22:00 // Blogg // 5 kommentarer

Hei Hei !

I dag har det vært en kjempe fin, som de fleste har vært i det siste. Så deilig med sommerferie. Sene kvelder, sol, varme og stranda. Jeg var på stranda i dag også, men jeg var på Son i dag da. Det var faktis ganske varmt. Vi tar oss vel en tur til Son i morgen å, spørs været :-) Alltid deilig med en runde badminton !

 

-Hva har dere gjort i dag ?

-Blogges Vilde

Borte bra, hjemme best

07.07.2013 // kl.12:23 // Blogg // 3 kommentarerHei Hei !

Da har man kommet hjem fra fotballcup og leir. Har kost meg kjempe masse de siste dagene. Men det er jo alltid deilig å komme hjem til senga si og mamma, haha. Da er 9 fridager før jeg drar på hytta med Miriam. Da er det bare å glede seg til det. Mamma og jeg skal en tur på stranda.

Så da håper jeg at alle får en fin dag videre!

 

Hvordan har det vært uten meg ?

-Blogges Vilde


GJESTEBLOGGER DAG 9

05.07.2013 // kl.12:07 // Blogg // 1 kommentar

God morgen alle sammen - Min siste dag som gjesteblogger er kommet. Til glede og sorg for noen. Gleder meg til Vilde er tilbake i morgen, og håper hun er sånn någenlunde fornøyd med bloggingen min. Håper hun også er fornøyd med oppholdet. En mor vil jo alltid være mamma uansett hvor voksen en blir. Og elske barnet over alt på jord :-)

Solen titter fram mellom skyene, og det blåser litt. Men det ser ut som Sommeren er kommet hit også nå. Ønsker dere alle en god fredag og en herlig sommer - Vi prates..............


Første bildet viser Vilde og meg på en luftetur i Side 2011. Skrekkblandet fryd :-)

Bilde 2 er fra et kveldsbad på hotellet i Kemer 2010 - Håper vi får til en Sydentur i år også :-)

GJESTEBLOGGER - DAG 8

04.07.2013 // kl.12:53 // Blogg // 1 kommentar

Hei igjen på dag 8.... Men Vilde er hjemme om ikke så veldig lenge. Yiippiii....

I dag har jeg gjort to innkjøp - som jeg skal bedrive tiden med i dag.. Regn, regn og atter regn, så noe må jeg fylle tiden med :-) Ha en fortsatt strålende torsdag  - I morgen er det min siste bloggedag, så da tror jeg det blir sol. Kjedelig med dette været......


Gleder meg skikkelig til å lese denne boken. Harry Hole er bare rå :-) En rimelig støvsuger som jeg også får prøve litt............ De varer jo ikke lenge - toppen ett år spør du meg :-)

GJESTEBLOGGER DAG 7

03.07.2013 // kl.21:34 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei igjen - beklager at det ble så sent i dag. Akkurat kommet hjem fra Oven og en nydelig middag sammen med foreldrene til Miriam. Godt å se Vilde igjen, selv om vi ikke pratet så mye akkurat. De hadde ikke tid til oss foreldre. Det betyr jo at de bare har det gøy.

Det begynte å regne på Oven, og det har regnet i ett siden det...... Hvor er nå sommeren ????? Fortsatt god kveld - snakkes i morgen sikkert. Skal prøve å få det til :-)

Kjempekoselig middag i Fredrikstad med Anders og Annette :-)

Første bildet viser jentene på sandvolleyball banen

GJESTEBLOGGER DAG 6

02.07.2013 // kl.14:27 // Blogg // 1 kommentar

Hei igjen - kommet fram til dag 6 allerede. Føler jeg har blogget mye mer, men jeg må si jeg gleder meg til Vilde kommer hjem nå..... Visste ikke helt hva jeg gikk til skjønner jeg :-)

Solen er ikke her i dag heller, og jeg begynner å tro at vi skal få lik sommer slik som i fjor. For min del trenger jeg faktisk litt sol,  før høsten er her.

Til den anonyme kommentaren fra i går, vil jeg bare si at han får surfe på nettet, så vil han nok få se flere bilder fra Trollstigen osv :-)

Ang hvor høy jeg : 172 cm                                          Det er ikke så mye som skjer når det er slikt vær - Kjedelig er det.... Ønsker en fortsatt god tirsdag og gleder meg til i morgen.........

Brukt topp fra Masa og en oppklipt olabukse - Deilig å ha på seg :-)
Koster ikke noe å drømme - Regner ute nå - får se etter noen restplasser til Syden snart ...........

 

GJESTBLOGGER DAG 5

01.07.2013 // kl.11:47 // Blogg // 3 kommentarer

Hei igjen - i dag er jeg ikke helt i form, men jeg skal vise bilde fra hytta vår tenkte jeg. Lidaro ( heter hytta ) ligger mellom Trollstigen og Geiranger, i en jordbærbygd som heter Valldal. Det er dessverre for langt opp dit,   til at vi kan bruke den i helgene. Så det blir helst bare om sommeren den er i bruk. Vilde, Miriam og jeg reiser snart oppover til Lidaro.  Håper på sol, for da er det nemlig fineste sted i Norge. ( Det sier vel alle om sine feriesteder, så jeg kan ikke være dårligere )

Solen vil ikke komme helt fram i dag heller, så en får nok se etter en Sydentur til oss - om vi skal få noe sol  :-)

Vilde har ikke noe fast ukelønn - det har gått bra så langt. Vi har vel prøvd et par ganger, men det sklir ut.........

Fortsatt god mandag dere -  Høres vel igjen i morgen :-)    Forresten, jeg vet ikke hvilket program jeg bruker for å få opp bildene mine - Sorry.... Vilde vet det nok, når hun er tilbake på bloggen :-)

2011 - Her er vi i Sylte ( Fint navn på sentrum i Valldal ? ) , og Miriam og Vilde prøver fiskelykken med hjemmelagde stenger :-)


GJESTEBLOGGER DAG 4

30.06.2013 // kl.17:05 // Blogg // 3 kommentarer

Hei igjen  - klar for min fjerde dag som gjesteblogger :-) Vilde har komme hjemt fra Cupèn i Sverige, og jeg har kjørt henne ned på leir på Oven med Miriam. Så veldig bra ut der nede, og jeg håper de får noen fine dager. Håper hun tar noen bilder derfra, som hun kan legge ut på bloggen når hun kommer hjem :-)

Det jeg kan si om Vilde,  er at hun er det beste som har hendt meg selvfølgelig :-) Hun var ett sjarmtroll når hun var liten, og jeg fikk lov å pynte og kle henne opp. Men hun var vel ikke så mye over 5 år, når hun fikk sine sine egne meninger,  om hva hun skulle ha på seg. Tror ikke jeg har kjøpt så mye klær til henne etter fylte 7 -- 8 år uten å ha henne med i butikkene :-)

Ja, jeg håper bare at Vilde får en knall uke på Oven - Kanskje jeg får vise " outfiten" en dag. Solen er fortsatt ikke kommet..... Fortsatt fin dag, og vi prates snart igjen ......


Gode minner <3<3<3

GJESTEBLOGGER DAG 3

29.06.2013 // kl.12:49 // Blogg // Ingen kommentarer

HALLO igjen alle sammen :-) Fant plutselig ut at jeg hadde fått kommentarer og spørsmål fra dere :-)

Først kan jeg svare på det med Gucci. Hun er blanding av Chihuahua og Lhasa Apso. Hun er blitt 2 år, men dessverre har hun forandret adferd etter løpetid ( Masse hormoner )

 

Om jeg kan ta en spørsmålsrunde om meg og Vilde ?? Hva lurer dere på da ? Kan jo si at jeg er 48 år, og når jeg vokste opp - så var det  bl.a. bare en Tv i huset og en kanal, ingen bilbelter i bilene, sykkel uten gir ( 3 gir var det vel noen som hadde ) og ingen hjelm. Det er vanskelig å sammenligne min generasjons oppvekst med deres. Dere blir mye tidligere opplyst om alt som foregår i verden, og sikkert fortere " voksne"

Venter på sommer og sol - den må jo komme snart:-) Fortsatt god lørdag dere - Vi høres :-)Tre generasjoner, mamma, meg og Vilde ( Noen år siden dette bildet ble tatt selvfølgelig ) :-)

GJESTEBLOGGER DAG 2

28.06.2013 // kl.13:14 // Blogg // 1 kommentar

HALLO alle sammen - Beklager virkelig at teksten fortsatt blir under bildene - eneste positiver er jo at dere må se på bildene :-) Ikke så veldig mye spennende som skjer i dag akkurat. Første kamp i Skadevi Cup for Wilds Cats ble 2-2 så jeg på FB. Skulle ha vært der, men slik er livet av og til. Nå skal jeg bare slappe av - også høres vi.

Kom gjerne med tips til hvordan jeg skal klare å få teksten øverst :-) Ha en strålende fredag videre......

På vei

27.06.2013 // kl.18:43 // Blogg // 1 kommentar

Heihei!

Nå sitter jeg og Silje i bilen på vei til fotballcup i Skøvde altså i Sverige, vi skal være der fra i dag til søndag vis vi kommer så langt. Jeg har gledet meg lenge til denne cupen! Hele denne uka går til fotball, for jeg har vært på fotballskole fra mandag til i dag, også er det jo som sagt fotballcup fra i dag til søndag. Som dere sikkert har sett så skal mamma gjesteblogge for meg, grunnen til jeg blogger nå er fordi det er internett i bilen.

Ha en fin helg!

 

Hva skal dere i helgen?

- Blogges Vilde

GJESTEBLOGGING

27.06.2013 // kl.17:38 // Blogg // 7 kommentarer

HALLO alle sammen - ENDELIG får jeg prøve meg på bloggen til Vilde - kult :-) Vilde har reist på Fotball Cup i Sverige - så nå får vi se hvordan denne bloggingen går :-)

Håper dere alle har hatt en fin torsdag så langt - jeg koser meg skikkelig - blir vel pizza og pizza på meg disse dagene, når Vilde er borte.

 

Hva syntes du om at jeg skal gjesteblogge ?

-Blogges Siri Hanne

Dagens antrekk

26.06.2013 // kl.19:29 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen! Nå skal jeg vise dere dagens antrekk. Miriam og jeg var i Ski og koste oss. Vi tok oss en tur på Taras i Askim etterpå. Der spiste vi pizza og hamburger. Nå sitter vi egentlig bare å, gjør ikke noe. Skal sette på en film eller noe. Det er jo ikke noe bedre å gjøre i dette møkka været.

Genser og bukse fra Urban

 

 

 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

TODAY

25.06.2013 // kl.19:46 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen ! I dag har det vært en kjempe fin dag. Jeg har vært på fotballskole som jeg også var i går. Jeg skal dtt i morgen og på torsdag. Etter fotballskolen dro jeg på trening. Jeg gleder meg til Cupen som jeg drar til, på torsdag. Nå skal jeg egentlig bare chillen out, haha.


.

 

Har dere vært på fotballskole i dag ?

-Blogges Vilde

Summer Wants

24.06.2013 // kl.19:41 // Blogg // 6 kommentarer

Se på alle disse flotte tingene her ! Vil så veldig, veldig, utrolig mye ha alt dette.
Syntes dere det var noe fint ?

Rainy Saturday

22.06.2013 // kl.17:25 // Blogg // 23 kommentarer

Hei alle sammen ! Når det regner blir jeg og humøret slapt. Selvfølgelig måtte jeg være syk også da. Tenk å være syk i sommerferien. Håper jeg blir frisk til i morgen, siden jeg skal på fotballskole fra mandag til og med onsdag. Men jeg ville bare si en ting. Jeg skal ha en spørsmålsrunde nå. Spør meg om hva du vil, så skal jeg prøve svare på alt i en video :-)

Er det noen dere lurer på ?

-Blogges VildeUnblogged // Outfit

21.06.2013 // kl.17:14 // Blogg // 2 kommentarer

 

Shorts fra cubus (klippet)     Topp fra Calings    Solbriller fra BikBok   Bandana fra Lindex

 

 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

Sommerferie

21.06.2013 // kl.15:11 // Blogg // 1 kommentar

SOMMERFERIE ! Det har jeg ventet på i et halvt år. Nå skal jeg sove ut. Skal prøve å nyte dagene mest mulig. Skal egentlig ikke så mye spesielt i sommer. Skal på fotballcup neste helg, og tar meg vel en tur på hytta. Vi får vel se om jeg skal på ferie.   Etter skolen tok mamma og jeg en liten feiring, med å ta en liten tur i byen.

 

Hva syntes du om at det er sommerferie ?

-Blogges Vilde

1 dag igjen

20.06.2013 // kl.16:05 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen! Nå er det bare en dag igjen til sommerferien, hvis du ikke teller med i dag :-) Gleder meg bare mer og mer. Når jeg kom hjem fra skolen trodde jeg det var fredag. Så jeg inbilte meg det da. Men til slutt forstod jeg at det var torsdag. I morgen er det siste dagen på 6.Trinn.
Gleder du deg?

-Blogges Vilde

19.06.2013

19.06.2013 // kl.16:51 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen! I dag er det sånn skikkelig slapp dag. Jeg har ikke fått så mye søvn i det siste og jeg er forkjølet. Klassen var på Østfoldbadet i stad. Det var faktisk litt gøy, jeg som egentlig ikke liker meg så godt der. Jeg møtte en bloggleser fra Rakkestad. Tenk at jeg har blogglesere fra Rakkestad. Litt sånn kult. Var kjempe fint vær i stad. Men nå regner det. Jaja. Skal se en film før jeg drar til pappa for å spise.

 

Har du hatt en slapp dag ?

-Blogges Vilde

Video : Innkjøp fra Oslo

18.06.2013 // kl.17:31 // Blogg // 2 kommentarer

Sett på 1080 hp

 

Hva syntes du om innkjøpene ? Har du noen av det samma ?

-Blogges Vilde

Sommer dager

18.06.2013 // kl.17:00 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen ! Nå steker sola. Kjempe deilig med sommer dager nå. Kjenner at sommeren er så nær. Ikke lekser, useriøse timer og SOL! Sommer kommer til å bli så deilig. Håper den blir bedre enn den var i fjor, men det tror jeg neppe. I fjor var sommeren nesten perfekt. Da er det bare å håpe. Nå sitter jeg og venter på en video som skal lastes opp på Youtube. Den kommer i dag. Så kan noen gjette hva slags video det er ?

 

Har dere merket at sommeren kommer ?

-Blogges Vilde

Dagens antrekk

17.06.2013 // kl.15:44 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen! Nå skal jeg vise dere dagens antrekk.    Så i gjennom minnekortet fra vinteren. Husker  at jeg måtte gå i bukse og genser, haha. Neida. Silje og jeg skal ta oss en jogge tur og øve til matteprøve. Flinke vi. Faktisk i går løp jeg intervaller. Så nå skal jeg bare skifte og gjøre meg klar, så da snakkes vi
Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

Bilder fra Bursdagen

15.06.2013 // kl.11:26 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere bildene jeg tok i bursdagen til ho ViVI. Det var veldig gøy. Men jegg kom jo litt sent siden jeg spilte fotballkamp. Vi lekte boksengård, spiste kake og godterri. Vi satt ute i den fine solen. Jeg tror Vivi fikk mye fint.

 

Hva syntes du om bildene ?

-Blogges Vilde

 

 

Bursdags Outfit

14.06.2013 // kl.21:26 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere min bursdag outfit. Var ikke akkurat så pynte, enkelig var ingen det. Sorry at innlegge kommer sent. Siden etter skolen, så orka jeg bare ikke å blogge. Så dro jeg på kamp. Vi vant 11-0 mot Vestby. (tror jeg). Rett etter kamp dro jeg i bursdagen. Dere får noen få bilder i morgen fra bursdagen :-) Skikkelig tan jeg var i dag da

Shorts fra BikBok    Genser fra Lindex   

 

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Photos

14.06.2013 // kl.21:10 // Blogg // 2 kommentarer
Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

Take a chill pill

13.06.2013 // kl.17:47 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen. I dag hadde vi fotballcup på skolen. Var utrolig gøy, siden vi jenter på 6.Trinn vant hele greia.Har det enkelig vært en slapp dag etter skolen.  Denne dagen har gått utrolig fort. Har ikke tenkt til å gjøre noe mer spesielt. Nå har jeg laget kakao og nå skal jeg se em film eller noe. Snakkes.

 

Har du hatt en slapp dag ?

-Blogges Vilde

 

Gårsdagens outfit

12.06.2013 // kl.15:14 // Blogg // 3 kommentarer

 

T-Skjorte fra BikBok    Belte H&M      Bandana ?       Shorts WoW (KLIPPET)       Sko Urban

 

 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

My day

11.06.2013 // kl.20:39 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg fortelle dere om dagen min. Rett etter skolen dro jeg og Tiri på Rema 1000. Der kjøpte vi: Svenske-kjøttboller, pomfrites, pulver saus, is, smørbukker og sånn kjærlighet. Når vi var ferdige med lekser, tok vi vi blogg-bilder. Vi koste oss ute i hagen med piknik og fin været. Vi gikk rundt i minst 2 timer å tok bilder av blomster, dyr, gress og trær. Var utrolig morsomt. Kan sikkert vise dere de bildene jeg tok (en gang). Og nå skal jeg enkelig ikke gjøre noe spesielt, så da snakkes vi.
Hva har dere gjort i dag?

-Blogges Vilde

5 bilder 1 redigering

11.06.2013 // kl.16:23 // Blogg // Ingen kommentarer 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Video : Trailer

10.06.2013 // kl.21:07 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg bare vise dere en trailer. Jeg og noen venner driver å lager en msuikkvideo. Den er på god vei. Håper den kommer ut før sommerferien, men vi får se. Nå har vi akkurat spilt kamp mot Sprint ( noe sånt) skal hoppe i dusjen, snakkes. 

 

 

Gleder du deg?

-Blogges Vilde

Dagens outfit

10.06.2013 // kl.14:31 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere dagens antrekk. Dark blue is so cool colour, haha, neida. Hello Bandana. Nu e det bare å begynne å bruke det. Vi skal spille kamp mot Sprint i dag. Det blir spennede. Nå er det middag, så er det bare å hoppe rett til lekser, så da snakkas vi :-)

Genser fra BikBok     Shorts fra Kapphal      trøye fra Cubus     Sko fra Eurosko    Bandana fra ?

 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

Goood Mooorning

09.06.2013 // kl.13:35 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen jeg ville bare ønske alle dere fantastiske lesere en god morgen. Var så deilig med sol, så fin start på dagen. Den frokosten jeg hadde, var ikke værst. Men plutselig kommer de utrolige irriterende, stygge og slemme rein dråpene. Så det er dere bare å holde seg inne. Må bare beklage får at jeg ikke blogget i går. 

HaHa måtte bare legge ut dette :-)

 

Har du hatt en fin morgen?

-Blogges Vilde

 

Ice Cream Day

07.06.2013 // kl.20:42 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg spist is. Skikkelig intresant. Det har opnet en ny iskrem sjappe i Askim. Dem hadde masse forskjellige smaker. Dem selger også softis, men jeg ville ha kuleis. Var ganske godt, men jeg syntes jordbær var best. Alle må dra ned dit, bare hvis de vil da. HaHa

 

Har du vært der?

-Blogges Vilde

 

T.G.I.F

07.06.2013 // kl.15:12 // Blogg // Ingen kommentarer

Fredag! I dag er det Fredag, til dere som ikke viste det.. Denne uken gikk utrolig fort. Føltes ut som det bare har gått 3 dager siden forggie fredag. Alt går bare så fort.  Bare 14 dager til sommerferien. Gleder meg. Sol i dag da. Men den gikk nettop bort, HAHA! Skal på trening nå, så da snakkes vi da

.

 

Har uken gått fort får deg å ?

-Blogges Vilde

"ØDELAGT"

06.06.2013 // kl.16:53 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå har jeg klart å knuse telefonen min :-( Jeg hadde vært akkuart vært ute og filma, da jeg kommer inn døren glipper jeg telefonen, og den havner med skjermen rett ned. Den ble ikke akkurat lite knust. Så ubehagelig å ta på dem.  Dette måtte skje meg. Den har liksom falt i baken 1000 ganger før å da, kunne den ikke vente 1000 ganger til ? Jaja. Får vell finne noe sjokolade

 

Har du noen gang knust telefonen din?

-Blogges Vilde

 

Dagens antrekk

06.06.2013 // kl.15:20 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå har jeg bare tenkt til å vise dere dagens antrekk. Skikkelig skummel jeg i dag. Er jo en Leopard. ARRRGGHHHH!

Sko fra Urban    Bukse fra WoW   Genser fra Calings

 

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Fisk Med Oss

05.06.2013 // kl.16:27 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen det var veldig gøy på Fisk Med Oss. Vi koste oss kjempe mye. Noen av de beste dagene i år. Vi fiska, lekt boksengård og led.. Vi var sånn 10 folk inni ett telt, så vi hade larvefight. Vi våknet ved halv sju tiden. Vi lå på helt feile plasser når vi våknet, enn når vi la oss. Haha. Sovna nesten med engang jeg kom hjem, var så utrolig trøtt. Skal spille kamp mot Ås 

 

Hva syntes dere?

-Blogges Vilde

Video : Romvideo

05.06.2013 // kl.13:07 // Blogg // 2 kommentarer

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

 

 

Forberedelser

03.06.2013 // kl.22:11 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå sitter jeg og pakker. Er så klar til morgen som det kunne blitt. Blir litt sånn gøy, tror jeg. Har fått kjøpt inn tyggis, godterri, frukt og mat. Vi vant kampen 6-2, ikke vår beste kamp kan mann si. Nå skal jeg ta ett hopp i dusjen. Skal prøve å være utvilt til i morgen, men det skjer vel aldri. Og en ting til, jeg får ikke blogget, men dere får romvideon på  morran-kvisen. Til alle dere som har vært der, bare å kommentere hvordan det var ....Snakkes

 

Skal du på Fisk-Med-Oss? Eller har vært der?

-Blogges Vilde

 

Dagens antrekk

03.06.2013 // kl.15:16 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere dagens antrekk. Utrolig deilig med sol i dag,litt vind da, får håpe det blir det i morgen å. Siden da skal jeg på Fisk- Med-Oss. Vi skal spille kamp mot Son i dag. De ligger på 8 plass i serien med 3 poeng.  Får håpe vi vinner da, men nå har jeg faktis tenkt til å gjøre noe fårnuftig, Lekser! Så da snakkes vi

Vest fra Zara        Genser fra Vero Moda        Bukse fra Urban        Sko fra Eurosko

 

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde
 

Dagens Antrekk

02.06.2013 // kl.18:51 // Blogg // 7 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg bare vise dere mitt antrekk. Fikk brukt mine nye Vans. Elsker de bare så mye. Var veldig koselig i bursdagen. Først spiste på kina resturanten, så etter vi var ferdige der dro vi til Mormor og spiste, bær, is og verdens-beste. Nå skal jeg og ho Mia ned en tur på Løkka, så da snakkes vi

Blazer gra H&M      Pleplum fra BikBok    Smykke fra cubus   Bukse fra WoW   Sko fra DNA

 

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

 

 

 

For en fin start på dagen

02.06.2013 // kl.11:25 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen nå har jeg hatt en kjempe fin start på dagen. Jeg våknet ved 10 tiden. Så tok jeg meg en god frokost. Nå sitter jeg hos min mor å blogger. Har tenkt meg en tur på ned på kunstgresset. men nå begynte å pøse ned. Vi får se da

 

Har du fått en fin start på dagen?

-Blogges Vilde

 

Min dag!

01.06.2013 // kl.22:09 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere min dag. Har vært kjempe koselig i Oslo. Vi har gått rundt i gatene, spist og kost oss:-) I dag har jeg ikke hatt noe fotogen, så dere må klare dere med de få bildene i dag. Pappa prøvde for første gang å ta bilder med canon kamera. Vær veldig morsomt å se han prøve å ta bilder. Ble fornøyd med alt jeg kjøpte i dag. Sorry for at innlegge kommer sent. Toget vårt gikk ikke før halv 9. 

 

Hva gjorde du i dag?

-Blogges Vilde

Heeeiii Juni

01.06.2013 // kl.12:08 // Blogg // 1 kommentar

Hei Juni. Nå er det Juni :-)  Bare noen få dager til sommerferien. I dag har jeg og pappa tenkt oss en tur til Oslo. Vi kommer til å gå rundt, spise is og kanskje handle litt. Jeg vill også bare si att jeg har spilt inn romvideon. Den kommer enten på Søndag eller Mandag, så da snakkes vi.

 

 

-Hva skal du i dag?

-Blogges Vilde

 

Pappa-helg

31.05.2013 // kl.18:26 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå er det pappa-helg. Elsker å være hos pappa. Er så koselig. Kom hjem fra trening for ca 1 time siden. Begynte selvfølgelig å styrt regne på trening, så ble utrolig våt. Med engang jeg kom hjem var det bare å hoppe i dusjen og ta på se kosesokkene. Nå er det snart Fiskegranteng som står på menyen. Ville bare si at jeg tenker å filme en romvideo i mrogen, så da kommer den kanskje på Søndag eller Mandag. Men nå skal jeg spise, så da snakkes vi

 

Hva skal du spise?

-Blogges Vilde
 

Dagens Outfit

31.05.2013 // kl.15:27 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere dagens atrekk. Solfylt dag i Askim. Short vær :-) Første gang i år jeg har brukt shorts på skolen. Skal ikke bli siste. Ble ikke akkurat lite bitt av myggen. Kom vel hjem med 1000 myggstikk eller noe sånt. Klør som bare det. Litt enkelt i dag da. Men greit. Nå har jeg tenkt meg tur på trening, skal trene med j 99. Så da snakkes vi


Genser fra Cubus   Shorts fra H&M    Armbånd fra Gina tricot, kapphal og Lindex

 

Hva syntes dere ?

-Blogges Vilde

Follow me

30.05.2013 // kl.15:25 // Blogg // 3 kommentarer

-Instagram: Vildeheggen

 

-Twitter: Heggenvilde

 

-Vine: Vilde Heggen

 

Snapchat: vildeheggen

 

Kik: vildeheggen2001

 

Facebook: Vilde Heggen
 

Skal du følge meg?

-Blogges Vilde

Dagens Outfit

29.05.2013 // kl.15:30 // Blogg // 8 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere dagens antrekk. Var desverre ikke så veldig fint vær i dag. Ver ikke hva det står på den hette greia. Nå må jeg seriøst forte meg på trening så da snakkes viBukse fra WoW     Hette greie fra BikBok     Armbånd fra  Gina Tricot, BikBok og kapphal 

 

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Bursdag outift

28.05.2013 // kl.17:59 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere hva jeg skal ha på meg i bursdagen til Mathilde og Silje. Det kommer til å bli veldig gøy, tror jeg. Nå er det bare å gjøre det lille, så er det å komme seg ut av døra, inn bilen. Kommer vel hjem i 9 tiden, Så da snakkes vi

Topp fra primark    Skjørt fra Asos.com    Sko fra Din sko      Armbånd fra Gina Tricot, BikBok og Kapphal

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Always Kiss me Goodnight

28.05.2013 // kl.15:51 // Blogg // 1 kommentar

Hei ! Nå skal jeg bare vise dere hav jeg har fått opp på vegen over senga. Det ble utrolig kult. Jeg kjøpte min på Bohus i Rakkestad, tror den bare kostet 79 kr.Var mye forskjellige ord/setninger. Det var veldig klånete å sette klistremerke på veggen, så noen bokstaver ble litt feil

.

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

 

 

 

 

Nok en seier

27.05.2013 // kl.20:22 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen nå jeg akkurat kommet hjem fra fotballkamp. Vi vant! Forsatt først i serien forsatt med 44 mål og 18 poeng. Nå er det bare å kose seg med lekser og mat. For ta meg en dusj og se på film. Så da snakkes vi. 

Har du spilt kamp i dag? 

-Blogges Vilde

Dagens Outfit

27.05.2013 // kl.15:11 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere dagens antrrekk. Ikke akkurat favoritt i dag, men helt greit. Nå sitter jeg å gjør lekser. Skal spille kamp mot Aremark, de ligger på andreplass i serien og vi første, så da må vi vinne i dag. Har redigert bildene lysere i dag, syntes det ble mye finere.

Bukse fra WoW     T-skjorte fra BikBok     Vest fra Vero Moda

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Sol på søndag, sol på søndag

26.05.2013 // kl.11:48 // Blogg // 2 kommentarerHei alle sammen nå skinner sola. Deilig. Sommerferien starter ca om en måndte. Gleder meg. Har egentlig ikke så mye planer. Drar på fotballcup og det blir vel en tur til ett eller aent sted. Nå er det bare nyte solen. Hadde det veldig gøy med kamera i dag, haha. Så da snakkes vi 

 

Hva skal du i sommerferien ?

-Blogges Vilde

 

Video : Smykkene mine

25.05.2013 // kl.19:37 // Blogg // 2 kommentarer

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Dagens outfit

24.05.2013 // kl.13:49 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere dagens outfit. Veldig fargerik. Deilig med sol i i dag.  Får vel prøve å kle meg sommerlig, så da begynner jeg, haha, neida,joda, neida. Men nå skal jeg på trening så da snakkes vi

T-skjorte fra cubus    klokke ?     Alle armbånd fra Gina Tricot  untatt ned nederst ( bikbok)

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

 

Dagnes antrekk

23.05.2013 // kl.17:20 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal jeg vise dre dagens antrekk.. Ganske enkelt, som de fleste outfitene mine. Se hvor mye blomster det er i hagen vår nå a. Kjempe koselig. Sola kom nå da, etter jeg hadde tatt bildene. Typisk. Skal enkelig gjøre lekser nå, men bli så opptatt av alt aent. 

Hette jakke og singlet fra Cubus      Skin vets fra H&M    Bukse fra WoW

 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

 

Unbloged

22.05.2013 // kl.21:35 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dre noen bilder som jeg har glemt å legge ut på bloggen. Disse bildene ble tatt for en godt stund siden. Vi vant kampen 10-0 i dag da. Vi ligger forsatt først på tabellen. Vi skal ikke spille kamp igjen før på Mandag da. 

 

Hva syntes du om bildene?

-Blogges Vilde

 

"L"

22.05.2013 // kl.15:34 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere dagens antrekk. Ny overskrft. Er litt kjedelig å å ha det sammen hele tiden. Denne genseren bestilte jeg fra Asos.com. Nå må jeg forte meg å få gjort noen lekser, før jeg drar til Halden får å spille kamp

 Genser fra Vero Moda (Asos.com)        Bukse fra WoW      Sko fra Eurosko

 

 

Skal dere spille kamp i dag?

-Blogges Vilde

 

16 dels finalen her kommer vi

21.05.2013 // kl.20:37 // Blogg // 2 kommentarer

Vi er videre i Adidas-Cup!! Vi vant 6-4 mot Skedesmo i dag. Vi vant i vår pulje. Etter sommeren bli det 16-finalen. Var utrolig deilig å lede 6-4 mot slutten, da viste jeg att vi vant. Nå er fridagene slutt :-( Jaja. Bare begynne å vente på sommerferien. 

 

 

Se hva jeg fant på instagram. Utrolig korselig:-) 
 

Skal dere være med i Adidas-Cup?

-Blogges Vilde

 

Dagens Antrekk

21.05.2013 // kl.14:39 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere dagens antrekk. Skikkelig denim, neida, eller jo. Elsker denne skjorta, utrolig kul. Som dere sikker vet, det har jo vært veldig varmt i det siste. Så bladene på trærene er helt grønn. Når jeg ser ut av vinduet mitt, er alt grønt. Kjempe koselig. Så da måtte jeg ta bilder foran en ett grønt tre :-)

Skorte fra Cubus     Topp fra Kapphal     Bukse fra WoW     Sko fra EuroskoHva syntes du?

-Blogges Vilde

Music Angel

19.05.2013 // kl.13:30 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen i dag fikk jeg 2 høytalere. Er kjempe fornøyd. De funker ganske bra. Du kan plugge dem til mobil eller pce.Vi betalte ca 171 for 1. Du kan liksom bare ta dem veska og lomma, osv... Tror de finnes i svart, lilla, blå , gul, hvit og rosa

.

 

Har du music angel?

-Blogges Vilde

 

Summer feeling

18.05.2013 // kl.14:58 // Blogg // 3 kommentarer

SUMMER! NÅ føler jeg seriøst sommer. Sola steker og gradene bare stiger. Har savnet å gå i shorts og t-skjorte ute.Hatt årets første vannkrig med Mia og Mille. Man fikk ikke vært lenge på løkka i dag skal jeg si. Bare å håper att alle dager er slike. Snart skal jeg til Miriam

 

Har du fått summer feelingen?

-Blogges Vilde

 

17.Mai

17.05.2013 // kl.23:17 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen i dag har det vært 17. Mai. Har vært en kjempe morsom dag. Har bakt boller og spilt fotball. Var kjempe deilig vær i dag. 20-25 grader i hele dag. Har bare gått i skjørt og shorts. Skulle ønske alle dager var så varme. Fikk skikkelig Summer Feling. Sorry at innlegge kommer litt sent

 

Har du hatt en flott 17.Mai ?

-Blogges Vilde

17.Mai antrekk

17.05.2013 // kl.13:08 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen i dag er det 17.Mai. Kjempe deilig med 20 grader og sol. Det har vært regn på 17.Mai de siste 2 åra, så det var deilig med forandriger.Har nettop vært hos min mormor å spist. Nå tenker jeg å ta meg en tur ned på korsgård. Etter det er det borgetog. 

  Sko fra Eurosko     Skjørt fra BikBok    Trøye og vest fra Cubus     Genser fra Vero Moda    Lue fra Asos
 

HVa syntes du?

-Blogges Vilde

 

 

Video : Dagens innkjøp

16.05.2013 // kl.19:34 // Blogg // 2 kommentarer

 

Har du noe likt?

-Blogges Vilde

Langhelg IGJEN

16.05.2013 // kl.14:19 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå er det langhelg igjen.. Det er bare så deilig. 4 dager fri fra skolen, LOVE IT. Mai er bare den beste måndten.Vis jeg hadde hatt bursdag i Mai, hadde måndten bare vært ennå bedre. Tenk at det er 17. Mai i morgen. Gleder meg helt sjukt mye. 

 

Fikk en pakke fra Asos.com i går. Jeg fikk mye fint. Ble utrolig fornøys Jeg kjøpte 2 luer og 2 gensere. Gidder ikke å vise genserene.  Det tok 13 dager før den kom. Vær gang jeg kom hjem fra skolen, så var det bare å spørre mamma om pakken hadde kommet. Men nå skal til Ski og kjøpte 17.Mai ting, så da snakkes vi

 

- Hva syntes du om langhelg?

-Blogges Vilde

Video : Kjolene min

14.05.2013 // kl.14:10 // Blogg // 6 kommentarer

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Monday again

13.05.2013 // kl.20:32 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå er det Mandag.. Verste dagen i uka. Alltid trøtt på MandagerNeste uke har jo fri :-) Så da håper man rett til tirsdag, haha. Kom hjem fra kamp, vi vant 5-3 mot: Ål? Ånd? Åld? Husker ikke hva dem heter. Nå har vi vunnet alle kampene i serien. Vi spiller også i Adidas Cup, og der har vi en seier og ett uagjort. Men nå må jeg forsette med lekser, så da snakkes vi. Skal redigere en video får dere snart. Kan noen gjette hva slags video?

 

Har dere hatt en fin Mandag ?

-Blogges Vilde

 

Dagens antrekk

13.05.2013 // kl.15:16 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere dagens antrekk. Ikke akkurat den mest spennede outfiten jeg har hatt, men jaja. Nå driver jeg med lekser. Skal snart spille fotball kamp, mot ett lag :-) Vi vant kampen i går for de som lurer på det. , 4-0 .  Regner selvfølgelig i dag da. 

Genser fra BikBok   Bukse fra WoW     Vest fra Vero Moda

 

Hva syntes dere?

-Blogges Vilde

 

New dress

12.05.2013 // kl.16:59 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal jeg jo vise dere den nye kjolen jeg fikk får noen dager eller uker. Er ikke den bare utrolig fin. Elsker den utrolig mye. Gleder meg så mye til å få brukt den. Jeg kjøpte denne på Vero Moda til 329,95.. Men jeg må forte, skal spille kamp, så da snakkes vi

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

In the dark

11.05.2013 // kl.20:51 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen jeg har lovet dere å vise dre bildene jeg og Miriam tok. Var utrolig vanskelig å finne på en overskrift. Men den passet litt med bildene siden vi tok dem akkurat når det hadde mørknet. Som jeg sa, så jeg ikke sp veldig bra ut på bildene. Så da er det flest bilder av Miriam.

 

Hva syntes du om bildene?

-Blogges Vilde

Pancake

11.05.2013 // kl.14:31 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag ville jeg bare jeg vise dere den nydelige frokosten jeg spiste i dag. Var så utrolig godt. Nå driver jeg faktis med lekser.  Bare tenk at det er 17.Mai på Fredag. Gleder meg helt sykt mye. Har fått kjøpt inn en nydelig kjole. Jeg kan sikkert vise dre den.  Men nå må jeg forsette, så da snakkes vi

 

Hva spiste du til frokost ?

-Blogges Vilde

 

Grey day

10.05.2013 // kl.19:56 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå er det grå dag. det regner litt akkurat nå, men slutter snart også begynner det vell. Hater regn. Kon nettop hjem fra Løkka med noen venner. Var utrolig gøy. Nå er min kjære venn Frida her nå da. Snart skal jeg spise.. Men jeg og Miriam tok noen bilder i går. De ble kule av Miriam, men så kommer jeg da. Kan sikkert vise dem etterpå elle i morgen

 

Regner det hos dere å ?

-Blogges Vilde

Video : NaNa

10.05.2013 // kl.12:45 // Blogg // 5 kommentarer

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Torsdags kos

09.05.2013 // kl.20:01 // Blogg // 7 kommentarer

Hei alle sammen nå sitter jeg og Miriam å dyper all slags bær i sjokolade. Det er utrolig godt.. Bringebær og jordbær er det deiligste med sjokolade da.. Vi skal sette på en film. Etterpå skal vi lakke negler og kose osv... Nå skal vi finnne en film, så da snakkes vi

 

skal dere kose dere i kveld ?

-Blogges Vilde

Run, run and run

09.05.2013 // kl.15:56 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen nå er jeg og Miriam ferdig med en deilig treningsøkt. Vi jogge rundt i min kjære by Askim, kanskje dere så oss. Den beste følsen i hele verden er å føle att du har trent.. Jeg aner  ikke hvor lenge eller hvor langt vis noen lurer på det. Men nå skal jeg til mine kjære morfar og morfor så da snakkes vi etterpå

 

Har du trent i dag?

-Blogges Vilde

LangHelg

08.05.2013 // kl.18:46 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå er det langhelg, som dere kanskje ser på overskriften. Det er fri i morgen, så er det planleggingsdag på skolen min.. Så det betyr 4 dager med fri!!! Er så glad, det blir så deilig. Skal bare kose meg. Nå skal jeg kose meg med kako og deilige bær, så da snakkes vi

 

Skal du kose deg?

-Blogges Vilde

Dagens antrekk

08.05.2013 // kl.18:17 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere dagens antrekk. Var utrolig fint vær i dag tidlig, men så kommar skyene. JaJa. Har nettop kommet hjem fra trening. Selvfølgelig begynte det å regne, men jeg hadde jo selvfølgelig ikke på meg bukse,haha. Men nå skal jeg begynne med ett aent innleg, så da snakkes vi

Bukse fra WoW     Sko fra Tyrkia    Genser og hette-jakke fra Cubus    skin-jakke fra BikBok

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Video: Du spør, jeg svarer

07.05.2013 // kl.15:39 // Blogg // 6 kommentarer

 

Hva syntes du om svarene ?

-Blogges Vilde

Dagens antrekk

06.05.2013 // kl.20:53 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere dagens outfit.. Tok bilder litt sent i kveld jeg. Men de ble utrolig fine. Sola og bakrgrunnen og alt.. Spørsmålsrunden er spilt inn og nesten ferdig redigert. Har ta meg en god stund å redigere den. Jeg tror den kommer i morgen eller i på onsdag. Så da har dere noe å se frem til.. HaHa, neida. Men nå for jeg vel forsette å redigere, så da snækkæs vi

Bukse og genser fra Cubus    Genser fra Tyrkia

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

 

Outfiter fra April

06.05.2013 // kl.15:47 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere alle outfiten min i Mars. Det er utrolig lenge siden jeg hadde ett sånt innlegg, så da tenkte jeg at da må jeg få hatt det.. Jeg skal spille in spørsmålsrunden nå.. Jeg skal også ta noen outfitbilder, så da må jeg få gjort det, så da snakkes vi.

 

-Hva syntes dokka?

-Blogges Vilde

Leksedate

04.05.2013 // kl.19:55 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen nå har jeg og Tiri leksedate. Det er kjempe korselig. Vi spiser bær,potetgull og sjokolade.. Skal prøve å gjøre leksene for hele uka, er ikke så mye da.. Etterpå skal vi ta oss ett bad, med masse, masse skum. Men nå må jeg forsette så da snakkes vi :-)

 

Har dere hatt leksedate?

-Blogges Vilde 

"WHITE"

04.05.2013 // kl.11:24 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen nå er det pappa-helg.. Stod opp for noen timer siden ca. Elsker å våkne opp i prinsesse-sengen og bare sa masse hvit.. Så da tenkte jeg att jeg måtte lage ett innlegg om "HVITT". HaHa. Skal snart ned i byen for å kjøpe bukser og kose meg på Mine's. Etterpå skal jeg ha en lekse-date med min kjære venn Tiri. Har kjøpt inn masse bær, is, sjokolade og ostepopp. Elsker faktis ostepopp så mye att det ikke går an. Når jeg først har begynt å spise en, må jeg spise 1000 til.. Men nå skal jeg dra, så da snakkes vi

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

 

Tid for "GRUSING"

03.05.2013 // kl.14:59 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå skal det bli grusing mot Bærums-Folka. Vi skal eie dem så mye att de begynner å gråte av skuffelse,haha, neida. Men jeg har tenkt til at skal vinne da, vi vant mot Oslo-Folka. Dette er i en Adidascup, så det er ikke serie kamper. Vi skal spille den siste kampen på Søndag da, så da snakkes vi

 

Tror dere att vi vinner ?

-Blogges Vilde

Dagens antrekk

02.05.2013 // kl.16:23 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere dagens antrekk. Tok bildene ved den gule vegge i dag å, HaHa. Bare Cubus klær i dag:-)  Har akkurat ryddet låftet, fikk kastet kjempe mye.. Nå skal jeg snart spise græut, nam... Elsker græut utrolig mye, smaker helt vindunderlig. En liten smørklump i midten, med kryddret kanel og suger, og litt melk rundt, LOVE.. Men nå skal ikke noe, så da snakkes vi

Jakke, bukse, pleplumtopp og skjerf fra Cubus

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

 

1.Mai

01.05.2013 // kl.19:42 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag er det 1. Mai, og det betyr fri fra skolen. Kjempe deilig å ha fri og bare slappe av.  Koste meg med en is. Den var utrolig god.. Jag Harte Is. Jeg var på løkka i stad, da. Måtte infomere det, HaHa, neida, joda, neida. Men nå skal jeg kose meg med resten av isen, så da snakkes vi :-) <3

 

Så det godt ut med is?

-Blogges Vilde

Unblogged

01.05.2013 // kl.17:01 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal jeg poste de bildene fra den gangen jeg hadde en photoshoot med Tiri,Agnethe, og SIlje. Har lovet dere lenge att jeg skal vise dere bildene..  Nå har jeg nettop kommet hjem fra Fotballkamp. Vi eida ett lag fra Oslo.. 10-1 i Adidascup.. Så nå skal jeg ned på løkka med noen venner så da snakkes vi.


 

Hva syntes dere?

-Blogges Vilde

Dagens antrekk

30.04.2013 // kl.15:18 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal vise dere dagesn antrekk. Gul vegg altså, kjempe fint.. HaHa, neida, joda, neida, joda, neida. Nå sitter jeg faktis å blogger, for de som ikke viste det. Men når dere leser dette så blogger jeg ikke.. HaHa, jag er saa morsam.. Skal prøve å finne mobilen min, så da snakkes vi

Ola- Skjorte fra Vero Moda       Jogge-Jakke fra Cubus      Militær-vest fra BikBok       Vanlig trøye fra Cubus     Bukse fra WoW

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Spør meg, jeg svarer- Avsluttet

29.04.2013 // kl.21:06 // Blogg // 19 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg ha en ny spørsmålrunde. Det er sånn ca 1 måndte siden sist. Jeg skal prøve å svare på video. Så kommenter masse, masse.. Skal prøve å svare på alt.. Så lag gode spørsmål.. HaHa.. Da snakkes vi

 

Hva lurer dere på ?

-Blogges Vilde

Hvilket antrekk ?

29.04.2013 // kl.16:35 // Blogg // 14 kommentarer

Hei alle sammen nå lurte jeg bare på hvilket antrekk dere syntes var finest.. Har null inspirasjon til å blogge.. Men jeg får vel bare prøve så hardt jeg kan. Skal snart spille fotballkamp mot Drøbak.. Skal gruse dem så hardt.. HaHa, neida, joda. Men da får dere ønske oss lykke til

 

Nr 1:

 

Nr 2:

 

Nr 3:

 

Nr 4:

 

Hvem likte du best ?

-Blogges Vilde

 

1 bilde 3 redigeringer

27.04.2013 // kl.20:41 // Blogg // 1 kommentar

 

Kult ?

-Blogges Vilde

 

 

 

Dugnad

27.04.2013 // kl.18:22 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå har jeg kommet hjem fra lageret til Rema 1000. Fotball laget mitt og noen venner, foreldre har satt klistremerker på Tacoskjell bokser.. Først måtte vi ta boksene ut av en aen boks, så ta på klistremerke også legge den tilbake i boksen.. Vi gjorde det cirka 35 000 ganger.. Vi brukte sånn 5 timer.. Var litt gøy å. Så fotballlaget tente 35 000 kr.. Jippi, haha neida, joda, neida, joda.. Skal spise middag nå, så da snakkes vi

 

Så det morsomt ut ?

-Blogges Vilde

Dagens antrekk

26.04.2013 // kl.17:34 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere dagens antrekk. Ganske enkel outfit i dag.. Orka ikke å ta bilder med klærne på,, HaHa.. Men nå må jeg seriøst forte å dra til Miriam, så da snakkes vi

Genser fra Cubus    Bukse fra WoW

 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

Bilder fra Familie-Bursdagen

26.04.2013 // kl.17:29 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vis dre bildene jeg tok i bursdagen jeg var i går.. Jeg var der sammen med min tante,mor, mormor og morfar, vi feiret Sunniva (kusina mi). HUn ble 16 år. Jeg koste meg med suppe og brownies. Koste meg veldig da, så da snakkes vi

Pene bursdagsbarnet

Morfar og Mormor

 

 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

 

Kveldens outfit

25.04.2013 // kl.20:00 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere hva jeg hadde på meg i bursdagen til min kjære kusine Sunniva. jeg tok noen bilder som jeg kommer til å vise dere i morgen.. Jeg koste meg kjempe masse. Nå sitter jeg i sofan mens jeg nesten sovner.. Er sinnsykt trøtt, men nå får jeg vel gjøre ferdig lekser, så legge meg, så da snækkæs vi

Sko fra ?       Tights fra Kapphal      Skjørt og genser fra BikBok      Lue fra Cubus

 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

Video : Dagens innkjøp

25.04.2013 // kl.17:25 // Blogg // 1 kommentar

 

Har du noe av det samma ?

-Blogges Vilde

Dagens antrekk

24.04.2013 // kl.15:14 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere min Gangsta Style.. HaHa, neida, joda, neida. Tenkte att jeg måtte ta litt sånn Gansta bilder da, så da tok jeg bilder på ett skateboard, HaHa. Har akkurat spist grøt, nam. Spiste det på Mandag å da.. Æ Ælska Græut, haha neida, joda, neida.. Nå følte jeg att jeg var sånn skikkelig neida, joda. Men nå skal jeg snart på trening, så da snekkes vi. Har dere lagt merke til att jeg har sakt mye: Nå skal jeg snart på trening og så da snakkes vi ?

Hettejakke og genser fra Cubus    Ola vest fra Vero Moda     Bukse fra WoW    Sko fra ?

 

Hva syntes du?

-Blogges Vild

Frisørtime

23.04.2013 // kl.15:30 // Blogg // 2 kommentarer


Hei alle sammen nå har jeg akkurat kommet hjem fra en Frisørtime.. Klippet bare bitte litt av tupene. Men jeg tok i sånn kyr og vasket det. Du ser att det ble mer liv i håret. Ble veldig fornøyd.. Jeg var hos Lugg i Askim, vis noen lurer. Jeg fikk kjøpt med en kur, shampo og balsam, det ble anbefalt til meg da

 

FØR :

 Etter

 

Så du forskjell ?

-Blogges Vilde

Kose kose

22.04.2013 // kl.20:15 // Blogg // 5 kommentarer

HaHa, fin overskrift. Hei alle sammen nå sitter jeg å koser meg med lekser, film og Kako. Har nettop spit fotballkamp, sååå ja. Vi vant 11-1 over ett lag, som jeg ikke husker navnet på, HaHa. Men nå må jeg forte meg å gjøra leks, så da håper jeg vi snakkes.. HaHa, selvfølgelig gjør vi det, HaHa. Jeg er så morsom

 

Spilte du fotballkamp i dag ?

-Blogges Vilde

Dagens antrekk

22.04.2013 // kl.15:40 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere dagens antrekk. Hadde så veldig mye fotogen i dag, så dere for nøye dere med disse bildene.. HaHa.. Sol er her å...... Skal snart spille kamp, så ja.. Skulle enkelig ha gjort litt lekser nå, men det går jo bra.. Gjør det etterpå. Men da for dere ønske oss lykke til, så da snakkes vi

Skjorte fra Vero Moda      Bukse fra Wow

 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

Video : Harlem Shake

21.04.2013 // kl.19:46 // Blogg // 3 kommentarer

 

Morsomt?

-Blogges Vilde

DIY

21.04.2013 // kl.15:24 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå har jeg prøvd ett nytt DiY proskjekt. Var kjempe morsomt. Ble utrolig fornøyd, skal gjøre det mer. Denne toppen kommer jeg til å bruke mye til sommeren. Dette tar deg cirka 10-20 min. Du kan også bruke lim istendenfor trå og nål.. Så ønsker jeg lykke til, til alle som skal prøve dette. Bare sende meg en link 

 

Dette trenger du:

 

Du gjør:

Klipp litt av genser nederst

 


Sånn skal det se ut da

 

Så klipper du den opp i lange biter

 

Klipp rett frem, bakerst på genseren... (Vansklig å forklare)

 


Sånn skal det bli

Så begynner du å sy på bitene

 

 Ferdig

 

Hva syntes du? Skal du prøve dette ?

-Blogges Vilde

LørdAg er så LørdAg

20.04.2013 // kl.18:28 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen i dag er det Lørdag, for dere som ikke viste det. I dag har jeg vært i byen. Jeg og min gode venn Tiri har vært på tivoli i Askim. Det var enkelig ikke så gøy, skal kanskje ta meg en tur ditt i morgen å. Nå for jeg gjøra lekser. Var veldig heldig med været i dag. Har savnet sola sykt mye nå. Men da snakkes vi

 

Hva synets du om bildene ?

-Blogges Vilde

 

Bilder fra Bursdagen

20.04.2013 // kl.11:12 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere bildene fra bursdagen.. Var kjempe gøy. Vi danset, sang og lagde sukkerspinn. Vi fikk alget en vidoe som jeg skal snart vise dere. Jeg håper det kommer fler sånne bursdager skal jeg si. HaHa.. Men nå skal jeg på tivoli med Tiri, så da snakkes vi

Pene bursdagsbarnet

 

 

Hva syntes du om bildene?

-Blogges Vilde 

Kveldens outfit

19.04.2013 // kl.18:20 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere kveldens antrekk. Jeg skal snart i bursdag til min venn Guro! Vi skal kose oss med masse rart. Men her er det jeg skal ha på meg. Jeg skal krølle håret og litt forskjellig. Så nå stikker jeg til en vennine for å fikse oss.. Så da snakkes vi. Skal ta noen bilder vis jeg husker

Topp fra Cubus   Smykke fra Cubus    Skjørt fra BikBok

 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

Dagens innkjøp

19.04.2013 // kl.16:38 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere hva jeg kjøpte på Askim Torget med Tiri. Vi skulle enkelig bare kjøpe bursdaggave til Guro, men det ble det ikke. Begge hadde med ekstra penger. HiHi. Ble kjempe fornøyd med hva jeg kjøpte. Har sett att de fleste blogger har fått svarte og hvite bukser... Må holde stilen.. HaHa

Alt fra Cubus

 

Hva syntes du ? Har du sånne bukser ?

-Blogges Vilde

Dagens antrekk

18.04.2013 // kl.17:30 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere dagens atrenkk. Har akkurat kommet jeg hjem fra Løkka med noen venner. Var kjempe morsomt.. Følg meg på instagram så kan du se masse bilder fra hva jeg gjør når jeg ikke blogger, vildeheggen. Ferdig med lekser, så jeg har ikke akkurat noe å gjøre. Men da snakkes vi.

Genser, vest og bukse fra Cubus

 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

Video : Spis sunt med Vilde 3#

17.04.2013 // kl.18:21 // Blogg // 3 kommentarer

Jeg redigerer videone mine i Imovie

 

Hva syntes du? Skal du prøve ?

-Blogges Vilde

Dagens antrekk

17.04.2013 // kl.15:12 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere dagens antrekk. HaHa, var kjempe vanskelig å ta outfiten bildene i dag, uten att jeg hadde hår i trynet. På vært bilde jeg tok måtte det blåse, typisk. Endelig deilg å få fin været tilbake.. Men nå må jeg forte meg på trening snakkes

Genser fra Kapphal        Vest fra BikBok      Bukse fra WoW

 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

Den lille jenta på taket

16.04.2013 // kl.19:00 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere noen bilder fra photoshooten.. Disse bildene tok jeg på ett tak. Som jeg bare sa er dettet bare noen av bildene.. Jeg er sikkelig bad girl siden jeg går opp på taket til noen jeg ikke kjenner. HaHa.. Jeg må bare fortelle: Når jeg gikk ned fra og skulle hoppe ned, så landa jeg i bæsj. HaHa ( Sikkelig deilig ) HaHa. Jeg hadde ikke på sko engang :-)
Hva syntes du om bildene?

-Blogges Vilde

Dagens antrekk

16.04.2013 // kl.15:11 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle samme nå skal jeg vise dere outfiten min. I dag tok jeg outfit bildene foran den ny malte veggen.. Ble så fornøyd. Skal prøve å legge ut en video i dag, eller så kommer den i morgen. I dag skal jeg ikke på trening siden de flest på laget skal på JB konsert. Nei jeg har ikke biletter, jeg er fan, til de som lurte på det. Men nå jeg begynne å redigere videon min, så da snakkes vi

Smykke fra Cbus     Ola skjorte fra Vero Moda      Genser fra BikBok     Helt svart tights fra Kapphal

 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

Under opppusing

15.04.2013 // kl.18:45 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen nå er jeg nettopp ferdig med å male veggen. Var kjempe gøy, og ble kjempe fint.. Elsker denne fargen. Gleder meg til den har tørka. Dere kan sikkert få en rom video eller noe sånt.  Men kom trening så begynte jeg å malle, så hoppet jeg i dusjen. Nå tenker jeg skal ta meg en matbit.. Så da snakkes vi

HVa syntes dere?

-Blogges Vilde

 

Dagens antrekk

15.04.2013 // kl.15:32 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere dagens outfit. Etterpå skal jeg gjør noe nytt med rommet mitt. Dere skal få se det. Er ferdig med lekser. (Deilig)  Men nå må jeg serriøst forte meg på trening.. Så da snakkes vi

 

Hva syntes du om outfiten?

-Blogges Vilde

Søndags soveren

14.04.2013 // kl.19:14 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå ville jeg bare lage ett innlegg... HaHa. I dag har jeg kost meg med venner, vi har tatt masse fine bilder, men to av dem for ikke være på internett. Men dere kan se de bildene av meg da.. Mens vi drev å to bilder begynte det selvfølgelig å reine, så vi måtte dra tidligere.. JaJa. I overskriften står det: Søndags Sover, siden jeg sov.. HaHa, neida, joda. Men jeg sov til 11, da jnoen måtte ringe meg.. Haha.. Jeg har kost meg da. Så da snakkes vi

Ett bilde fra Photoshooten

 

Gleder du deg til å se bildene vi tok?

-Blogges Vilde

Små Folket

13.04.2013 // kl.19:08 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen i dag fikk jeg, mamma og Gucci besøk av disse små søte folkene. Det var kjempe korselig. Vi så på kaptein sabeltan og masse ting. Vi hoppet og sprettet rundt. Jeg har så innmari lyst på små søsken, sånne små folk er så korselig å kose med.

Akkurat nå sitter jeg å ser på Cupcake-Krigen, kjempe morsomt. Men snart for jeg begynne med lekser, kjedelig. Er utrolig trøtt og sliten. Er ikke mille flink til å ta bilder? Ja hun tok dette og det av Mia

Bursdagsbarnet. Foresten fikk hun den toppen av til Bursdag..

 

Hva synets du om bildene ?

-Blogges Vilde

 

Bilder fra Bursdagen

13.04.2013 // kl.18:31 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alla sammen nå skal jeg vise dere bildene fra bursdagen. det var kjempe korselig. Vi spilte monopol, så på film og spiste masse rart.  Vi var Teo, Corny, Tiri, Mia, Vilde og lille søstra til Mia. Vi fikk spilt ferdig Monopol, så ingen vant vis noen lurer på det.. Men da snakkes vi

Corny, Teo, Lille Mille, Mia og Tiril

 

Hva synets du om bildene?

-Blogges Vilde

 

 

 

WoW.... Anderledes

12.04.2013 // kl.19:04 // Blogg // 7 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere hvordan håret har forandret seg gjennom noen måndter. Savner utrolig mye det blonde håret. Til sommer så får jeg det tilbake.. Gleder dere dere? Men nå må jeg stikke så da snakkes vi

 

Hva syntes du jeg kledde best ?

-Blogges Vilde

Neon Yellow

12.04.2013 // kl.17:56 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen i dag har det vært en helt vanelig dag! Har kommet hjem fra trening, dusjet og tatt bloggbilder. HEIHEI. Men nå skal jeg snart i bursdag til ho Mia, så det blir kos. Kommer til å ta noen bilder vis jeg husker på det. Skal prøve å huske det. Vis du ser bakgrunnen så er det neon gult, så det ble overskriften. HaHa, veldig kjedlig innlegg i dag. Men etterpå kommer det ett kjempe morsomt inlegg etterpå.. HaHa

Genser fra BikBok

 

-Hva synets du om bakgrunnen?

-Blogges Vilde

Video : Spis sunt med Vilde 2#

11.04.2013 // kl.15:37 // Blogg // 3 kommentarer

 

 

Hva syntes du om tipset? Skal du prøve ?

-Blogges Vilde

Dagens antrekk

11.04.2013 // kl.14:47 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere dagens outfit. Elsker denne genseren veldig høyt. Mange tenker kanskje att den er ganske barnslig, men den er kul. HaHa. Men jeg er ferdig med lekser og trening er ikke i dag, og det snør. Må rydde i klesskapet mitt, KJEDELIG! Så da snakkes vi

Genser fra BikBok       Buske fra WoW

 

Hva syntes du om outfiten?

-Blogges Vilde

Video på vei

10.04.2013 // kl.19:09 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen nå ville jeg bare infomerer att video kommer i morgen. Dette er en video jeg aldri har hatt på bloggen, men jeg har hatt det i ett innlegg. Kan dere gjette hva det er? Prøv dere da! Så sjekk bloggen min i morgen, eller så kan dere bare gå på youtube kanalen min og sjekke. Driver å redigerer nå

 

Gleder du deg? Hva slags video tror du det er?

-Blogges Vilde

Dagens antrekk

10.04.2013 // kl.15:30 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere dagens outfit.  Får vel starte med lekser, eller noe sånt. HaHa. Snart trening. ER så sliten, har bare lyst til å legge å sove helt til i morgen. Men nå må jeg gjøre noe nyttig,så da snakkes. ( håper jeg )

Genser fra Cubus      Tights fra Nelly     Skorte fra Lemon

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Dagens antrekk

09.04.2013 // kl.14:31 // Blogg // 6 kommentarer

Hei alle sammen nu skal æ vise dokka dagens outfit. Dette kan æ si selv, att ikkje e den fineste outfiten, men æ kan jo bruk det. Æ e utrolig trøtt, har så lyst til å sov. HaHa... Neida, Joda, Neida, Joda. Skal snart på trening, men først må æ gjøra lekser. HaHa, æ sug jo faktis til å skriv som en norlending. Ser dere att jeg har tatt outfiter bilder ett aent sted ?

Skjorte fra Primark     Bukse fra Wow      singlet fra Cubus 

 

Hva syntes du om outfiten min?

-Blogges Vilde

 

The little girl

08.04.2013 // kl.20:13 // Blogg // 6 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere bildene som vi tok. Kom akkurat fra Løkka. Var kjempe korselig der. Men tilbake til bildene.. HaHa. Vet dere hvorfor jeg alltid skriver HaHa med store H? Bildene ble litt fine da.. Jeg vet ikke hvor kjolen er fra. ( Har hatt den siden 1.klasse ) 

 

Hva syntes du om bildene ?

-Blogges Vilde

Dagens antrekk

08.04.2013 // kl.14:27 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere dagen antrekk. Ny uke, nye muligheter. Skjønner dere? Overskrift anderledes, ny uke. HaHa. Men nå skal jeg ut å ta noen bilder med min kusine.. Å dere vet att jeg lovfte dere noen bilder som jeg tok for noen dager siden. Dere skal få se de etterpå, så gled dere. Men da snakkes vi

atc

Skjorte fra Match       Lue fra Cubus    Solbriller fra ?

 

Hva syntes du om  DAGENS ANTREKK ?

-Blogges Vilde

 

 

 

Video : Home alone party

07.04.2013 // kl.18:03 // Blogg // 7 kommentarer

 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

Mine siste innkjøp

07.04.2013 // kl.17:07 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere min siste innkjøpene min. Dette kjøpte jeg på Lørdag og Fredag eller Fredag og Lørdag. HaHa. Men jeg kjempe  fornøyd med lalt. Vis dere skjøøner kommer det noen outfiter med luer. Nå skal jeg enkelig ikke gjøre så mye, så da snakkes vi da. HADE :-)

Luer fra Cubus

 

Skjorte fra Match

 

Hva syntes dere om innkjøpene ?

-Blogges Vilde

Pink

06.04.2013 // kl.15:34 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag er det Lørdag. Nå sitter jeg hos min far, og blogger. Vis dere ser overskriften, så fant jeg ikke på noe aent. Hadde jo på meg en rosa genser. Stativet mitt låner jeg bort til kusina mi. Så jeg måtte binde samme kamera i noen sånne greier. HaHa. Men nå tar jeg og min far ut en tur. Vi kommer bare til å gå rundt å drikke kakao fra Mine`s. ( Verdens beste kakao ) Men da snakkes vi

 

Hva syntes dere om genseren ?

-Blogges Vilde

Happy Birhtday

05.04.2013 // kl.18:28 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen nå har min mor bursdag!  Hun har blitt så stor. HaHa. I kveld skal vi kose oss med masse godt, kake og film. I dag ble hun meg med på noen bilder.   Si gratulerer med dagen til henne da, neida, joda, neida, joda. Men da snakkes vi. Ha en flott dag videre

Mamma du er en helt fantastisk person. Kan ikke beskrive hvor fantastisk person du er. Du er den omtenktenksom, snill, pen, søt, perfekt, OSV.......... Helt utrolig at du har klart å holde ut meg i 12 år. Elsker deg høyset på denne jord. Jeg ønsker deg hell og lykke de siste 45 åra igjen. Gratulerer med dagen, kos deg videre i dag. PS: Alder har ikke noe å si på hva du kan gjøre. Det er bare ett tall. Men tenk du er jo bare 48 år, det er ikke noe.

 

Har din mor bursdag i dag ?

-Blogges Vilde

 

Outfit 05.04.2013

05.04.2013 // kl.14:36 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere outfiten min. Desverre ikke sol i dag :-( Men vi får håpe den kommer snart. Jeg elsker diss taztene, har devserre ikke fått anledning til det. Nå sitter jeg å spiser middag. Skal snart på trening, så snakkes.

Halssmykke, Genser og Skjorte fra BikBok            tazt fra Nelly

 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

Pakke i posten

04.04.2013 // kl.16:31 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere hva jeg fikk i posten. Har akkuart vært sammen med min Kusine og hennes venn. Vi har tatt noen bilder og videoklipp. Dere skal få bildene, jeg lover dere. Men da snakkes vi, vel? HaHa. Bli aldri lei av den. Haha. Neida, Joda, Neida

 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

Outfit 04.04.2013

04.04.2013 // kl.15:14 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen nå skal jegvise dere outfiten min. Akkurat nå sitter jeg sammen med min kusin og hennes venn, med noen skole greier. Tar meg kanskje en tur på løkka etterpå. Men nå må jeg forsette, så da snakkes vi.

Genser fra H&M     Vest fra H&M    Bukse fra WOW

 

Hva syntes dere om outfiten min?

-Blogges Vilde

Outfit 03.04.2013

03.04.2013 // kl.18:05 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere outfiten min. Har akkurat kommet hjem fra trening, så skal starte med lekser. Sol i dag å. Tenk at sola har vært her hele påskeferien og de siste 2 dagene. Men nå må jeg starte, så da snakkes vi vel? Neida, selvfølgelig snakkes vi. haha

Vest fra Cubus     Genser fra Vero Moda     Smykke fra BikBok   Bukse fra WoW     Sko fra en butikk i Tyrkia

 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

Sneak peak

03.04.2013 // kl.15:29 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal jeg gi dere en sneak peak på hva jeg fikk i posten i dag. Jeg er kjempe fornøyd med alt jeg fikk. Dere får se i morgen hva jeg fikk. Jeg bestilte dette her på Mandag. Tok kke lang tid før jeg fikk den.

@

 

Hva tror dere att jeg har fått ?

-Blogges Vilde

Familie glede

02.04.2013 // kl.20:29 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå sitter jeg, mamma og Gucci ute i solen og koser oss. Det er så korselig med sol. Bringer familien sammen, Haha, neida, joda, neida. Men nå skal jeg starte med lekser, så da snakkes vi.

 

Har dere kost dere med familien i dag?

-Blogges Vilde

 
Grillfest

01.04.2013 // kl.16:41 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå pågår det en grillfest på gang. Vi har kost oss med pølser, hamburger og griser. HaHa, HeHe, HiHi, HoHo, HuHu, HåHå. Men siden det er den siste dagen i påskeferien og det er sol ute, så da stikker jeg og Mia en tur på Kunstgresset igjen. Håper alle har kost  seg i fin været, og da snakkes vi.

 

Har dere hatt grillfest i dag?

-Blogges Vilde


Påske er så herlig

31.03.2013 // kl.18:54 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal jeg bare fortelle at denne påsken har vært så herlig.. Fint vær hver dag, kost meg på Kunstgresset hver dag..  Det er så synd at den er over snart, er kjempe lei meg. Det er bare så kjedelig med lekser og skole. Men i morgen er det 1. April. Kanskje jeg klarer å lure dere.HaHa. Men jeg må bare beklage for dårlig blogging. Da snakkes vi, og jeg håper alle har hatt en kjempe fin påske. 

Hvordan var din påske ?
-Blogges VildeVideo : Spørsmålrunden

30.03.2013 // kl.16:41 // Blogg // 8 kommentarer

 

Hva syntes dere om svaren ?

-Blogges Vilde

DIY

29.03.2013 // kl.10:59 // Blogg // 6 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg ha ett nytt DIY proskjekt. Jeg elsker denne toppen men jeg ville gjøre noe mer med den. Så da bestemte jeg meg for å henge på nagler. Jeg ble ganske fornøyd. KUnne kanskje vært litt mer nøyaktig, men jaja. Jeg brukte ikke lang tid på å sette på naglene. Tror jeg brukte sånn cirka 10-15  min. Men min topp er fra BikBok og naglene er fra Panduro

 

Du trenger:

 

Du starter med å sette naglene hvor du vill. Bare press de festerene ned, så sitter naglene fast :

 

NÅr du er ferdig å sette naglene på plass, er du ferdig :

 

Hva syntes dere? Skal dere prøve det?

-Blogges Vilde

 

 

Dark Blue

28.03.2013 // kl.09:45 // Blogg // 12 kommentarer

 

Hva syntes dere om looken?


-Blogges Vilde 

 

Spør meg, jeg svarer

27.03.2013 // kl.10:56 // Blogg // 20 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg ha en spørsmålsrunde. Det er så lenge siden sist jeg hadde det så, da har jeg det nå. Spør meg gjerne om alt mulig skal prøve å svare på alt.

Men nå stikker jeg på kunstgresset med noen venner. Hadde vært kjempe korselig vis noen av dere ville komme. Så da snakkes vi

 

Hva vil dere vite?

-Blogges Vilde

Tirsdags kos

26.03.2013 // kl.17:09 // Blogg // 4 kommentarerHei alle sammen nå er det en strålende Tirsdag. I dag har også vært på Kunstgresset i noen timer. Vi har tenkt oss ditt i morgen å så, vis noen vil kan dere bare komme ned. Men nå har jeg akkurat spist Taras mat, kjempe herlig digg. Men nå har jeg tenkt med en tur til Silje. Så da snakkes vi.

 

Har dere vært på Kunstgresset i dag ?

-Blogges Vilde

Anbefaling

26.03.2013 // kl.16:30 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg ha en ny anbefaling. Disse ansiktrenserene anbefaler jeg på sterkt nivå. Disse har jeg i dusjen. Jeg bytter på hvem jeg bruker. De er snart tommme så jeg må løpe å kjøpe.Haha. Du kan få kjøpt dem på Apoteke, de finnes sikkert noen andre steder, men jeg vet bare om ett sted.. Neida, Joda. Men disse er med skum

 

Har du noen av disse?

-Blogges Vilde

 

Monday`s never leave

25.03.2013 // kl.17:44 // Blogg // Ingen kommentarer

 

 


 Hei alle sammen nå er det Mandag igjen. Det er ikke så ille nå som det er ferie da. Men jeg har akkurat kommet hjem fra en god stund på Kunstgresset. Det var kjempe morsomt der. Slo trikserekorden min, min gamle trikserekorden min var 35, og nye 46. Kjempe fornøyd, stod å danse en god stund. Neida, joda, neida, joda. HaHa, HiHi, HeHe, HoHo, HøHø, HuHu. Men nå er jeg med Silje, og vi gjør ikke noe særlig. Da snækkes vi

 

Har du vært på kunstgresset i dag?

-Blogges Vilde ?

 
Video : My Morning Routine

25.03.2013 // kl.10:52 // Blogg // 7 kommentarer

 

 

Hva syntes du om videon?

-Blogges Vilde

 

Dagens Outfit

24.03.2013 // kl.18:14 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere outfiten min.. ORANGE panda. HaHa, neida, joda, neida. Nå er jeg med Silje, vi har nettopp vært på løkka. Kunstgresset var desverre opptatt, men vi skal prøve igjen i morgen. Jeg har hvertfal kost meg i dag.. Så da snakkes vi

 

Hva syntes du om outfiten min?

-Blogges Vilde
Herlig

24.03.2013 // kl.10:46 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen i dag er det en nydelig søndag. Fint vær og mye på tve.. Jeg har hatt en nydelig helg hos min far. I dag tror jeg att jeg tar meg en tur på kunstgresset. Men dere får litt mer bilder fra helgen min på instagram.. Vildeheggen, følg meg gjerne.

 

Hvordan var helgen deres?

-Blogges Vilde

DIY

23.03.2013 // kl.17:55 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå har jeg laget ett nytt DIY proskjekt. Dette ble ikke så veldig fint, men jeg ble litt fornøyd da. Det kommer en outfit med denne genseren, jeg lover. Men nå skal jeg lage en deilig middag.. Men hva syntes dere om genser?

Du trenger:

Fra BikBok

 

 


Begynn å sy perlene hvor du vil

Ferdig :-)

 

Skal du prøve?

-Blogges Vilde

 

Påsken er her

23.03.2013 // kl.10:12 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå er det endelig Påske Ferie ... Endeøig fri fra skolen og lekser. Sove lenge og legge seg tidlig.I dag er det kjempe fint vær. Får vel dra ned på kunstgresset og spille litt fotball eller noe sånt. men jeg lnsker alle sammen en riktig god påske ferie.. Så snakkes vi

 

HVa skal dere i påsken?

-Blogges Vilde

Dagens Outfit

22.03.2013 // kl.15:03 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere outfiten min. Jeg syntes alt med denne outfiten er kjempe kult. ( Ikke for å skryte) Men i dag er det Fredag og Påskeferie. Tenk, en hel uke fri fra skolen.. Kjempe deilig!!!! Skal snart på trening så snakkes.


Vest fra Vero Moda     Blonde topp fra Vero Moda     Bukse fra WOW

 

Hva syntes du om outfiten min?

-Blogges Vilde

Dagens Outfit

21.03.2013 // kl.14:27 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere outfiten min. Jeg syntes denne skjorta er kjempe kul. Nå sitter faktis ute på terrasen å blogger. Kjempe Deilig og sitte mitt i sola. Gleder meg sånn til sommeren at jeg holder på å sprekke, men det er jo påskeferie på Fredag. Men jeg ville bare si at jeg ikke tror det blir så bra blogging i påskeferien. Siden jeg gjør ikke så mye, så da er det ikke så mye blogge om. men da snakkes vi

Skorte fra Vero Moda   tatz fra Cubus

 

Hva syntes du om outfiten ?

-Blogges Vilde

Kveldens outfit

20.03.2013 // kl.17:42 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere kveldens outfit.. Dette er en enkel og søt outfit..  

 

-Blogges Vilde

Dagens outfit

20.03.2013 // kl.15:00 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dre outfiten min.. Har vist en lignede outfit før, men ikke den samma.. Er faktis Disco på skolen i dag, så dere får se outfiten min i kveld, men jeg viser den ikke før etterpå da .. haha.. Skal snart på trening( FOTBALL) snakkes.

Genser fra Kapphal      Bluse fra BikBok     Bukse fra Cubus

 

Hva syntes dere om outfiten?

-Blogges Vilde

 

Nytt

19.03.2013 // kl.18:15 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere hva jeg fikk. Dere så litt av jeg fikk i outfiten. Jeg har ønsket meg en fjernkontroll til kamera lenge.. Men endelig fikk jeg det. Er snart i taket.
Dagens outfit

19.03.2013 // kl.14:33 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere outfiten min. Har fått meg en bursdag gave i dag fra mamma.. Dere får se den. LOVE IT

Genser fra BikBok       Bukse fra WOW      Halssmykke fra Cubus

 

Hva syntes dere?

-Blogges Vilde

Ny uke

18.03.2013 // kl.18:41 // Blogg // 4 kommentarer
Hei alle sammen nå er det start på ny uke. Det nye mulighter.. Men som dere kanskje har sett har jeg fått nytt design.

Er veldig fornøyd.. Men hva er deres mening? Det er jo mest deres telling som betyr noe.. Ingen spesielle bilder i dag. 

Men jeg føler at vær Mandag spiser jeg kjekes som med sjokolade. ( HaHa)¨

 

Hvoran var Mandagen din?

-Blogges Vilde

 

Dagens outfit

18.03.2013 // kl.15:10 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere outfiten min. I dag er det Mandag... Jeg skal snart på trening nå. Såå da snakkes vi.

 

Hva syntes du om outfiten?

-Blogges Vilde

Sunny Sunday

17.03.2013 // kl.17:52 // Blogg // 3 kommentarer


Hei alle sammen i dag er det Søndag. Det betyr masse kos. I dag var det endelig sol.. Kjempe glad. Men det kommer snart en anbefaling :-) Gled dere

 

Har dere hatt en fin Søndag?

-Blogges Vilde

 

NM i Cheerleading

17.03.2013 // kl.11:47 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere bildene fra LIllestrøm. Sorry at innlegge kommer i dag i stendenfor i går... Men var veldig gøy der.. Så faktis Erica og Rebecca.

 

Hva syntes dre om bilden?

-Blogges Vilde

 

 

Dagens outfit

16.03.2013 // kl.15:30 // Blogg // 10 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere outfiten min.. Har hatt mye outfiter i det siste.. Men de bildene fra NM kommer etterpå

Genser fra BikBok     Halssmykke fra Cubus     Jakke fra BikBok      Bukse fra WOW

 

Hva syntes dere?¨

-Blogges Vilde
Farer til Lillestrøm

16.03.2013 // kl.07:45 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen nå stikker jeg til Lillestrøm får å se på noen cheerleading. Måtte bare slenge inn ett kort innleg

 

-Blogges Vilde

Fredags kos

15.03.2013 // kl.19:47 // Blogg // Ingen kommentarer
Hei alle sammen nå er det skikkelig kos. Har akkurat vært med noen venner.. Men kanskje noen så hva svaret var.... SVAR: Jordbær duppet i sjokolade

 

-Blogges Vilde

Sneak peak

15.03.2013 // kl.18:10 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå har jeg laget noe kjempe godt.... Kan dere gjette hva jeg har laget ? Hvis dere gjetter det, såå skjer det ikke noie... :-)

 

-Blogges Vilde

Video: Innkjøp 14.03.2013

14.03.2013 // kl.17:05 // Blogg // 3 kommentarer

 

Hva syntes dere ? Sorry dårlig lys

-Blogges Vilde

Dagens outfit

14.03.2013 // kl.15:22 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sam men nå skal jeg vise dere outfiten min... Dette er en ganske enkel, men fin outfit. Tror kanskje det kommer video etter på er litt usikker, men vi får se :-)

Genser fra Kapphal    bluse fra BikBok      Bukse fra WOW       Solbriller fra Ray Ban

 

-HVa syntes dere ?

-Blogges Vilde

DIY

13.03.2013 // kl.17:57 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg ha mitt første DIY prosjekt.. Var ikke så flink. Men det så bra ut, syntes jeg daaaa. Naglene er fra Pandora (tror jeg det skrives)  Jeg kjøpte dem på skistorsenter.

 

-Hva syntes dere? Skal dere prøve?

-Blogges Vilde

 

Dagens outfit

13.03.2013 // kl.15:23 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere outfiten min. Det er så deilig å ta outfit bilder i stigende sol... Ment etterpå skal jeg ha ett innlegg jeg aldri har hatt før. Skal snart på trening... Snakkes

Genser fra Vero Moda     Ola vest: laget selv     Smykke er fra Cubus      Solbriller fra Ray Ban     Bukser fra WOW

 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

Video: Dagen min

12.03.2013 // kl.18:16 // Blogg // 2 kommentarer

 

Hva syntes dere?

-Blogges Vilde

Dagens outfit

12.03.2013 // kl.15:46 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere outfiten min....  Skal snart på trening. Såååååååå da snakkes vi. KLEINT!! Neide, joda

Skorte fra Vero Moda         Topp fra Carlings      Solbriller fra Ray Ban         Tatz fra Cubus-Blogges Vilde

Monday

11.03.2013 // kl.18:37 // Blogg // 4 kommentarer


Hei alle sammen i dag er det Mandag får de som ikke viste det. Men det er jo den vertste dagen i uka syntes jeg. Men heldigvis er vi ferdige med løpetreninga på fotballen. Så nå skal vi begynne med hurtighet og spenst. Deilig å spise usunt etter trening må jeg si... 

 

Hadde dere en fin Mandag?

-Blogges Vilde

Dagens outfit

11.03.2013 // kl.14:52 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen i dag skal jeg bare vise dere min outfit. Jeg hadde fått spørsmål om jeg kunne bruke dette her, av en leser. 

Bluse fra BikBok         Belte fra H&M      Bukse fra WOW         Solbriller fra Ray Ban

 

Hva syntes dere ?

-Blogges Vilde

Dagens negler

10.03.2013 // kl.15:49 // Blogg // 6 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jegvise dere dagens negler. Faktis ble jeg ganske fornøyd. Hva syntes dere ?

 

-Blogges Vilde

Mine bursdags gaver

10.03.2013 // kl.14:36 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal vise dere hva jeg fikk bursdags gave. Ble så kjempe fornøyd med alt at det ikke går an. Fikk penger også, men orker ikke å vise det.

Fra BikBok

 

fra H&M

 

Topp fra BikBok

 

 

Halssmykke fra Cubus    Øredobber fra BikBok         Eos fra Vita tror jeg

 

-Blogges Vilde

 

Bilder: Bursdags bilder

09.03.2013 // kl.15:28 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen som dere vet feiret jeg bursdagen min.. Fikk tatt noen få bilder. Men vi koste oss kjempe masse.. Vi snø bada og spruta brus over hele terrasen.

 

-Blogges Vilde

Kveldens outfit

08.03.2013 // kl.17:20 // Blogg // 6 kommentarer

Hei dette ble min outfit får i kveld. Dette ble antrekket mitt, såååå. Håper dere ble fornøyd. Men dere får bilden fra bursdagen på Lørdag eller Søndag.

 

-Blogges Vilde

Dagens outfit

08.03.2013 // kl.14:57 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei hadde ikke tid til å ha på klærne mens jeg sulle ta bilde. Skal på trening. Snakkes

Topp fra Carlings

 

-Blogges Vilde

 

What I gonna wear ?

07.03.2013 // kl.15:39 // Blogg // 9 kommentarer

Hei alle sammen jeg har snart bursdag. Og jeg lurte på hva jeg skal gå med. Klarer ikke å finne ut hvem genser jeg skal velge.. Kan dere vær så snill og hjelpe meg?

Denne genseren fra BikBok og Skjørte fra Cubus

 

Genseren fra Vero Moda og skørte fra Cubus

 

Hvem skal jeg velge?

-Blogges Vilde 

Outfit 07.03.2013

07.03.2013 // kl.14:25 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg avslutte pausen min :-) 

Så da starter jeg med en outfit.... Håper dere liker min Army outfit

 

 

-Blogge Vilde

 

Outfit 04.03.2013

04.03.2013 // kl.14:27 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere outfiten min. Jeg skal snart på trening. Beklager at jeg ikke blogget ikke i går. Men det skal bli bedre etter hvert.

 

-Blogges Vilde

Outfit 02.03.2013

02.03.2013 // kl.16:18 // Blogg // 6 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg bare vise dere outfiten min. Det blåste ganske mye, så håret mitt fløy litt rundt omkring. Men jeg var en liten tur i Svergie i stad. (Trengte godis)

 

-Blogges Vilde

 

 

 

Happy Birthday

01.03.2013 // kl.14:49 // Blogg // 6 kommentarer

Hei alle sammmen i dag har Justin Bieber bursdag.. Jeg måtte bare lage ett lite inlegg. Men de fleste jentene hadde på seg JB genseren sin. Sååå ja, skal snart på trening snakkes..

 

-Blogges Vilde

 

Topp gir deg ett hopp

28.02.2013 // kl.19:15 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen i dag hadde jeg ikke en drit å blogge min... Så jeg bare fant på en overskrift. Men fikk Topp Bladet mitt i dag såå. Men sorry får sent innlegg, kom nettopp hjem fra AskimHallen

 

-Blogg Vilde

Outfit 28.02.2013

28.02.2013 // kl.14:29 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg bare vise dere outfiten min. Skal ta meg en tur i Askim Hallen med noen venner. Trenger å øve på noe. Så da snakkes vi :-)

Genser fra BikBok          Bluse fra BikBok     Bukse fra WOW       Halssmykke fra Cubus
-Blogges Vilde

Video

27.02.2013 // kl.18:22 // Blogg // 3 kommentarer

 

Sorry for dårlig video.. Betse jeg klarte

-Blogges Vilde

Anbefaling

26.02.2013 // kl.14:40 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise noe jeg anbefaler veldig. Den er utrlog utrlog bra. Men bare får å si det : Jeg skal snart på trening, snakkes... HaHa

 

Har dere denne rettetanga her ?

-Blogges Vilde

Outfit 25.02.2013

25.02.2013 // kl.18:46 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag skal jeg bare vise dere outfiten min. Sorry at bildene ikke kom før i dag. Men jeg tror ikke det blir ett nytt innlegg i dag :-(

Sko: ?        Bukse: WOW        Skorte: H&M

 

Hva har dere hatt på dere ?

-Blogges Vilde

 

the last day in the winter holidays

24.02.2013 // kl.13:14 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag er den siste dagen i vinter ferien.. Det er ganske kjedlig, men jeg har ikke gjort så mye heller da ;-) Men nå driver jeg med lekser.  Så jeg håper alle får en fin dag den siste dagen i vinterferien.

 

Hva har dere gjort i vinter ferien ?

-Blogges Vilde 

My hair is a mess

23.02.2013 // kl.13:44 // Blogg // 7 kommentarer

Hei alle sammen..... I dag skal jeg og ma ut på ski. Jeg koste meg på ikea, fikk kjøpt mye fint.. Dere kan sikkert se hva jeg kjøpte

 

Har dere rotete hår ?

-Blogges Vilde

Farer til IKEa

22.02.2013 // kl.12:16 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen............ Snart reiser jeg til IKEa whit my dad. Det var enkelig alt, så snakkes vi . Ha en fin Fredag videre

 

Skal du til IKEa i dag ?

-Blogges Vilde

Innkjøpene

22.02.2013 // kl.10:53 // Blogg // 1 kommentar

Skjorte fra BikBok

 

Genser fra Vero Moda

 

Skorte fra Vero Moda

 

Genser  fra BikBok

 

Genser fra BikBok

 

Nagler fra Pandaru     (tror jeg den het)

 

-Blogges Vilde

OOOOOPS....................

21.02.2013 // kl.13:04 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen sorry får at jeg ikke har blogget, men jeg har vært så sliten og syk. Har vidt klart å komme opp av sengen. Men jeg føler meg mye bedre... Innkjøpene kommer snart.

 

Har dere vært syke ?

-Blogges Vilde

 

På vei ut

18.02.2013 // kl.16:45 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå er jeg på vei til Miriam. Måtte bare slenge ett raskt innlegg. Jeg kommer til å ta noen bilder fra overnattingen. Så vi snakkes i morgen

 

-Blogges Vilde

 

 

Sneak Peek

18.02.2013 // kl.16:32 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere hva jeg kjøpte på Skitorget i dag. Jeg var der sammen med Miriam. Vi koste oss kjempe masse. Har dere hatt en fin dag ?

 

-Blogges Vilde

 

Film kveld

17.02.2013 // kl.18:11 // Blogg // 6 kommentarer

Hei alle sammen i dag skal jeg og mamma se på film.. Glemte desverre kamerat hjemme, så fikk ikke tatt bilder. 

 

-Blogges Vilde

Outfit 17.02.2013

17.02.2013 // kl.14:03 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen i dag var jeg og mamma ute å tok bilder. Faren min har bursdag i dag.. Så jeg kommer til å ta noen bilder fra feiringa..-Blogges Vilde

The first day in winter holidays

16.02.2013 // kl.15:45 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen i dag er det den første dag i vinterferien. Den er utrolig kjedlig.. Askimhallen var desverre ikke åpen. Har dere hatt en fin dag i dag ?

 

-Blogges Vilde

I`am a soldier

15.02.2013 // kl.15:05 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen i dag var det karneval på skolen.Jeg kledde meg ut som en Soldat. Nå skal jeg ned i AskimHalden. Vil noen komme ?

 

-Blogges Vilde

Besøk

14.02.2013 // kl.18:45 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå har jeg besøk av Aina.. Hadde enkelig ikke noe aent å blogge om. Men nå driver jeg med lekser, så snakkes

-Blogges Vilde

Alles hjertes dag

14.02.2013 // kl.14:46 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag er det valentinsdag. I år er jeg desverre singel. Har har ikke fått noen kort eller noe sånt vis noen lurer. Håper alle får en kjempe fin valentins dag i dag.

 

-Blogges Vilde

Det blir ikke noe

13.02.2013 // kl.18:13 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå har jeg bare tenkt til å dere en ting.. Det blir ikke noe særlig videor på en go stund. Siden den minnkort grei på pcen min er ødelagt. Så jeg blogger bare med min pce.

 

-Blogges Vilde

Slitsom dag

13.02.2013 // kl.18:05 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen i dag har det vært en slitsom dag. Det  var Korsgård OL på skolen i dag,også etter det så var det trening. Jaja.

 

-Blogges Vilde

Outfit 12.02.2013

12.02.2013 // kl.14:59 // Blogg // 2 kommentarer

He alle sammen i dag skal jeg bare vise dere outfiten min. Skal snart på trening så snakkes.

Genser: Cubus          Skorte: Cubus       Buske: Cubus

 

-Blogges Vilde

 

Outfits i Januar

11.02.2013 // kl.18:58 // Blogg // 11 kommentarer

-Blogges Vilde

 

Outfit 11.02.2013

11.02.2013 // kl.14:24 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag skal jeg vise dere ourfiten min. Skal snart på trening. Har ikke noe mer å skrive, så jeg begynner med bilder.

 

-Blogges Vilde

Mors dag

10.02.2013 // kl.10:41 // Blogg // 13 kommentarer

Hei alle sammen i dag er det mors dag. Mamma fikk servert frokost, kaffe og gaver på sengs. Håper alle mødre får en fin dag videre.

 

-Blogges Vilde

Bart mann

09.02.2013 // kl.19:32 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen jeg har skjønt at det er veldig inn med bart ting. Så dette er en typisk bart ting. Denbe kjøpte jeg Mark & spenser i Manchester. Den kostet cirka 200 norske kroner.

 

-Blogges Barten Vilde

En fin dag i Februar

09.02.2013 // kl.13:43 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå har jeg nettop kommet hjem fra trening. Sitter å ser på Gossip Girl og drikker kakao. Håper alle får en fin dag videre.

l

 

-Blogges Vilde

Take a chill pill

08.02.2013 // kl.17:37 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå har jeg nettopp kommet hjem fra trening. Nå sitter jeg å ser på Gossip Girl og spiser druer. Sikkelig chille Fredag.

 

-Blogges Vilde

Spis sunt med Vilde

07.02.2013 // kl.16:30 // Blogg // 7 kommentarer

Hei alle sammen nå har jeg tenkt til å vise dere hvordan dere kan spise sunt. Kommer kanskje til å ha fler sånne innleg.

 

DETTE TRENGER DU :

 

 

FØRST TAR DU LITT JOGHURT OPPI EN SKÅL

 

 

NÅ TAR DU LITT CORNFLAKES ELLER

NOE SÅNT  LITT RUNOMKRING

 

 

SÅ SKAL DU TA LITT BLÅBÆR RUNDT OMKRING

 

 

TIL SLUTT TAR DU LITT BRINGEBÆR RUNDT OMKRING

 

-BLOGGES VILDE

Outfit 07.02.2013

07.02.2013 // kl.15:04 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg bare vise dere outfiten min. Kommer kanskje innkjøp fra Manchester innkjøp, snart. Men er litt usikker.

Genser BikBok          Bluse fra BikBok      Busker Cubus

 

-Blogges Vildr

Disco

06.02.2013 // kl.17:58 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg bare vise dere litt detaljer får kveldens outfit.

Skjorte fra Primark

Pigg armbånd fra BikBok og det andre fra H&M

 

-Blogges Vilde

 

outfit 06.02.2013

06.02.2013 // kl.15:18 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå ksla jeg bare vise dere outfiten min. Skal trene snart, og etter treninga skal jeg på disko. ( Diskoen er på skolen ) Så er litt usikker på om jeg rekker å blogge. Men skal prøve. Nå Skal jeg gjøre lekser, sååå snakkes :-)

Bluse: BikBok    Tatz: H&M       Smykke: Topshop

 

-Blogges Vilde

 

Work out

05.02.2013 // kl.18:08 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen fant ikke på noe bedre overskrift. Men jeg har kommet hjem fra trening, å spiser verdens deiligste mat akkurat nå. Kan sikkert lage en video på hvordan man lager det, eller å kan jeg bare ta noen bilder av hvordan jeg gjør det.

 

 

-Blogges Vilde

 

Outfit 05.02.2013

05.02.2013 // kl.15:23 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg bare vise dere outfiten min. Skal snart på trening, skal trene med jenter 99`er. Har vært på Askim Torget, måtte ha nye gardiner, siden rullgardine mine datt ned. Jaja, håper alle får en fin Tirsdag videre.

Genser: Primark      Bukse: WOW  


-Blogges Vilde

Linkerunde

04.02.2013 // kl.18:55 // Blogg // 14 kommentarer

Hei alle sammen nå  er det en måndte siden jeg hadde en linkerunde. Så da er det bare begynne å kommentere. Håper på å få litt fler folk som melder seg på :-) Lykke til alle sammen .

 

-Blogges Vilde

White, White and White

04.02.2013 // kl.15:34 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen.Det bare snør og snør. Er kjempe lei av snøen. Skulle ønske bare plutselig sola sto oppe på himmelen og smeltet alt snøen.

 

-Blogges Vilde

 

 

Video : Manchester

03.02.2013 // kl.15:54 // Blogg // 6 kommentarer

 

-Blogges Vilde

SWAG

03.02.2013 // kl.13:38 // Blogg // 11 kommentarer

 

-Blogges Vilde

\

Pakke i posten

02.02.2013 // kl.17:34 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå har jeg fått det jeg bestilte fra Nelly. De var kjempe fine, elsker dem allerede. 

 

 

 

 

-Blogges Vilde
 I must clean my bedroom

02.02.2013 // kl.11:57 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen. Jeg må seriøst rydde rommet mitt. Hele koffeten min ligger bare strødd utover. Men nå skal jeg ut å møte en vennine, så snakkes.

 

-Blogges Vilde

Helt Fantastisk

01.02.2013 // kl.17:55 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen. Jeg ville bare si at jeg hadde en helt fantastisk fin tur. Video kommer i  morgen eller på Søndag. Håper alle får en fantastisk Fredag videre.

 

-Blogges Vilde

Madame Tussauds

01.02.2013 // kl.17:41 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i går var jeg på Madam Tussauds. Det helt fantastiskt gøy. Vi koste oss masse. Anbefaler alle å dra ditt.

 

-Blogges Vilde

Outfit 29.11.2013

29.01.2013 // kl.20:34 // Blogg // 7 kommentarer

Hei alle sammen i dag skal jeg vise dere outfiten min. Jeg tok med kamera ut, men jeg glemte minnekortet :-( Men da tok jeg den inne i steden for.

 

Jakke: H&M   Topp: Cubus   Skjerf: 

 

-Blogges Vilde

Video : Hva jeg har med meg til Machester

28.01.2013 // kl.20:41 // Blogg // 5 kommentarer

 

-Blogges Vilde

Outfit 28.01.2013

28.01.2013 // kl.14:53 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg bare tenkt til å vise dere outfiten min. NÅ er det bare noen timer til jeg drar. Gleder med veldig mye. Kommer sikrka til å blogge en gang om dagen. Bare får å sifra, vidoe kommer etterpå.

Jakke: BikBok       Tatz: Cubus   Skjer: BikBok

 -Blogges Vilde

Gjør meg klar

27.01.2013 // kl.17:34 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen i dag har jeg begnyt å pakke. Jeg vet at det er en god stund til jeg skal dra, men jeg vil være forbredt. Jeg skal lage på hva jeg skal ha med meg .

 

-Blogges Vilde

Rom video

27.01.2013 // kl.12:57 // Blogg // 1 kommentar

 

-Blogges Vilde

Bestilt

27.01.2013 // kl.10:37 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen i går var jeg på Nelly. Fant masse fint på SALG. Så nå er det 3 ting på vei hjem  til meg.

 

-Blogges Vilde

 

Ny header !

26.01.2013 // kl.21:22 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen i dag har jeg laget en nye header. Jeg fikk en nydelig header innsendt av en leser, men jeg fikkk den ikke opp :-( Men nå lagde jeg en selv da., Ikke i nærheten så fin som den jeg fikk innsendt.

 

-Blogges Vilde

Rom video kommer

26.01.2013 // kl.17:54 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg bare tenkt til å filme en rom video. Den kommer enten i morgen eller i dag, vi får se. Gleder dere, dere ?

 

-Blogges Vilde

Dagens Negler

26.01.2013 // kl.17:19 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg lekt meg litt. Det var ganske gøy. Hva syntes dere ?-Blogges Vilde

Outfit 25.01.2013

25.01.2013 // kl.15:07 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen i dag er det endelig Fredag. Det betyr at det er 3 dager og noen timer til jeg drar til Manchester. Men nå skal jeg på trening, så snakkes.

Topp: Kapphal     Skjorte: H&M      Bukse: WOW    Sjerf: Free Quent

 

-Blogges Vilde

Innkjøp 24.01.2013

24.01.2013 // kl.18:50 // Blogg // 5 kommentarer

Kjole fra Free Quent 


Blazer fra Gina Tricot

Blazer fra H&M

Skjørt fra BIkBok     Skjerf fra Free Quent

 

-Blogges Vilde

 

Outfit 24.01.2013

24.01.2013 // kl.18:22 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen tok bilder ute, men alle ble så mørke. Endte da opp  med å ta outfiten inne på Skistorsenter.. Haha. Men jeg hadlet litt, så kommer innkjhøps bilder etterpå :-)

Skjerf: Cubus     Genser: Vero Moda   Smykke: Husker Ikke   Bukse: WOW    Sko: Bianco

 

-Blogges Vilde

Topp 4 leppeprodukter

23.01.2013 // kl.20:28 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag skal jeg vise dere mine topp 4 

Leppeprodukter

FRa: YLS        Farge: 7

 

 

Fra: Gosh       Farge: 150 Kitten Pink

 


Fra: Isadora         Farge: 148 Red Rush

 Fra: YLS      Farge: 1

 

-Blogges Vilde

 

Outfit 23.01.2013

23.01.2013 // kl.15:34 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen i dag skal vise dere outfiten min. Skal snart på trening så da snakkes vi!

Genser fra H&M-Blogges Vilde

Anbefaling

22.01.2013 // kl.20:43 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen har igenting å blogge om. Så jeg vil gi dere en anbefaling av en krølltang. Jeg har hatt ett par krølltanger før, men igen kan nå dette nivået her.  Elsker den. jeg fikk den til jul av min kjære mamma. Den er fra Makestyle, tror den kostet rundt 400-600 

-Blogges Vilde

Intro

22.01.2013 // kl.16:53 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen i dag her jeg laget en intro til bloggen .. Hva syntes dere ?

 

 

-Blogges Vilde

Syk :-(

21.01.2013 // kl.18:50 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag er jeg syk.. Ha kasta opp å alt.. Men jeg kommer på skolen i morgen da.. Hadde ikke noe å blogge om, sååå.

-Blogges Vilde

Video: Spørsmålrunde

21.01.2013 // kl.16:17 // Blogg // 1 kommentar

 

-Bloges Vilde

Outfit 20.01.2013

20.01.2013 // kl.16:53 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen i dag tok jeg å Miriam Outfit bilder ute. Var ikke noen spesielt fine bilder.

Jakke fra Gina Tricot   Tatz fra Lindex

 

-Blogges Vilde

Må gjøre video

20.01.2013 // kl.12:57 // Blogg // 2 kommentarer

 

-Blogges Vilde

Balloon party

19.01.2013 // kl.15:06 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg blåst opp  mange ballonger bare får gøy. Så jeg tok noen kule bilder.

 

-Blogges Vilde

 

 

Gratulerer med dagen

18.01.2013 // kl.22:34 // Blogg // 6 kommentarer

Hei alle sammen i dag har bloggen min bursdag. Unnskyld for at jeg blogget så sent, kom nettop hjem fra en bursdag.

 

 

-Blogges Vilde

Gjennom året

18.01.2013 // kl.22:03 // Blogg // 3 kommentarer

 

-Blogges Vilde

Bloggen 1 år

18.01.2013 // kl.14:48 // Blogg // 8 kommentarer

 

-Blogges Vilde

Outfit 17.01.2013

17.01.2013 // kl.14:18 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen i dag skal jeg vise dere outfiten.Jeg tok 40 bilder , men likte bare 2 av dem. Eller jeg likte dem ikke, men de var de fineste .. Haha

 Jeg drar snart til Askim Torget for å kjøpe en bursdags gave.Så snakkes.

Genser fra Cubus    Skorte fra BikBok   Sko fra Eurosko tror jeg

 

-Blogges Vilde

 

Spørsmålrunde :)

16.01.2013 // kl.18:37 // Blogg // 9 kommentarer

Hei alle sammen jeg har tenkt til å ha en spørsmålrunde. Det er veldig lenge siden sist jeg hadde det. Tror jeg kommer til å svare på video :-) Så, bare spør.

 

-Blogges Vilde

Dagens Negler . Step for Step

16.01.2013 // kl.18:05 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg gjort litt ekstra med neglene mine. Håper dere synes det er fint  :-)

Ta teip på fingeren. Men la litt av negle tupen syntes

 


Gjør det på alle fingrene

 

Ta på den neglelakken du vil ha.

 


Så lar du det tørke 


Så når det har tårket, legger du på en gjennom siktig neglelakk

Ferdig :-)

 

-Blogges Vilde

 

Video; Vil du ha ett bord så kom til Vilde-Mor

15.01.2013 // kl.18:47 // Blogg // 12 kommentarer

Hei alle sammen i dag lagde jeg en Parodi video av en aen gammel video av meg :-) Håper dere liker den :-)

 

NYE: 

 

Gammle: 

 

 

-Blogges Vilde

Outfit 15.01.2013

15.01.2013 // kl.15:10 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen i dag skal jeg vise dere outfiten min .. Jeg har ikke noe å skrive, så håper dere liker den :-)

Busker fra WOW      genser fra BikBok    Sko fra Eurosko tror jeg

 

-Blogges Vilde

4 dager igjen

14.01.2013 // kl.19:21 // Blogg // 9 kommentarer

Hei alle sammen nå er det fire dager igjen til det skjer no

e veldig spesilt. Det kommer til å bli den dagen med de kuleste innleggene. Kan dere gjette hva som skjer ?

 

-Blogges Vilde

Video: Svar på ett par kommentarer

14.01.2013 // kl.15:34 // Blogg // 6 kommentarer

 

-Blogges Vilde

Galaxy

13.01.2013 // kl.19:04 // Blogg // 3 kommentarer

 

-Blogges Vilde
 

 
 

Innkjøp fra den siste tiden

13.01.2013 // kl.17:10 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen jeg fikk litt penger til jul , som jeg har brukt opp. Og her er det jeg har brukt det opp på :-)

Topp fra BikBok  tror den kosta 50 kr

 

Genser fra BikBok  tror den kosta 150 kr

 

Genser fra Cubus 199 kr

 

Skjorte fra Vero Moda 379 kr


-Blogges Vilde

1 bilde 3 redigeringer

12.01.2013 // kl.17:09 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen i dag var jeg ute å tok bilder med mamma. Vi hadde ikke på blits og linsa ville ikke fokusere. Siden jeg ikke ville ha på blist å det var så mørkt, så ble alle bildene skurete.Men ett bilde ble ikke skurete , men jeg så helt feil ut :-) Men her er det

 

-Blogges Vilde

 

Lørdag middag

12.01.2013 // kl.16:02 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag har mamma laget en skikkelig lørdags kos middag :-) Det var utrolig godt. I dag har jeg bare tenkt til å slappe av. Men jeg har bare tenkt til å si hvordan det gikk på cupen i dag. Vi vant 8-0 mot ett lag .( Husker ikke hva noen av laga het ). Vi vant 4-2 og Vi vant 12-0. Da blir det åttendelsfinale i morgen. Og vis vi vinner kommer vi til semifinalen også finalen. Ønsk oss lykke til :-)

 

-Blogges Vilde

Fredagen min

11.01.2013 // kl.18:04 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen. Sånn her går Fredagen min , spise , blogge, dusje, se på tve og legge meg. Må lvåkne klokka 6 i morgen, skal jo på cup :-) Deilig å legge seg tidlig i helgen og stå opp tidlig i helgen :-( 

 

-Blogges Vilde

T.G.I.F

11.01.2013 // kl.14:49 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen i dag er det Fredag :-) ♥ Det kommer ikke til å bli så bra blogging i helgen ,  siden jeg skal på Cup på Lørdag og kanskje Søndag. Så dere må ikke forvente noe:-)Og nå skal jeg på fotballtrening. Men håper alle for en fin Fredag videre

 

-Blogges Vilde

Hvilken header ?

10.01.2013 // kl.15:25 // Blogg // 14 kommentarer

Hvilken header vil du se, vær gang du går inn på bloggen min ?

 

-Blogges Vilde

 

-Blogges Vilde

Outfit 10.01.2013

10.01.2013 // kl.14:09 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg tenkt til å vise dere outfiten min ... Ble faktis veldig stolt av disse bildene . Hahha , neide , joda .. Hva syntes dere da ?? Burta jeg ta mer serriøse bilder enn å bare smile ?? Koselig med ett svar .........

Genser fra Vero Moda    Tatz fra Cubus   Sko fra Eurosko ( Tror jeg )


-Blogges Vilde

Vinnere av linkrunden

09.01.2013 // kl.18:28 // Blogg // 3 kommentarer

http://beautygraffiti.blogg.no/

 

http://hannejordal.blogg.no/

http://ourliiife.blogg.no/

 

-Blogges Vilde

Rom detaljer før og etter

09.01.2013 // kl.18:07 // Blogg // 6 kommentarer

Hei alle sammen nå har jeg tenkt til å vise dere hvordan rommet mitt så ut før og nå. Komenter gjerne hva dere syntes var finest . Jeg selvfølgelig flyttet på møbler å sånt :-)

 

Før :

 

 

Etter:

 

 

-Blogges Vilde

 

Blomstene jeg fikk av mamma

08.01.2013 // kl.18:30 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen som jeg sa i det forrgie innlegget , disse blomstene av mamma .. Er de ikke bare nydelige ???? Elsker dem :-)

 

-Blogges Vilde

 

Pakke i posten

08.01.2013 // kl.16:56 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen i dag fikk jeg dissa skjønnhetene i posten :-) Jeg elsker dem .. De kosta 150 kr ( Uten frakt )  . De er bare så fine ,  at det ikke er mulig engang . De er fra nelly.com 

-Blogges Vilde

Outfit 08.01.2013

08.01.2013 // kl.14:57 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag var jeg ute å tok outfit bilder .  Når jeg kom hjemm fra skolen , så var det en blomst inne på rommet mitt . Den fra mamma . Blomsten luktet helt fantastisk . Jeg kommer til å legge ut bilde av den etterpå . 

-Blogges Vilde

Hvordan å legge ut videor på bloggen :-)

07.01.2013 // kl.17:44 // Blogg // 2 kommentarer

 

-Blogges Vilde

Outfit 07.01.2013

07.01.2013 // kl.15:37 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen i dag kommer outfiten min . Skulle ta bilder ute , men det regnet og var skikkelig tåkete . Jeg skal legge ut en video etterpå tror jeg :-) 

 

-Blogges Vilde

Lekser i helgen

06.01.2013 // kl.17:41 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen nå sitter jeg å ser på Gossip Girl og gjør lekser . Vi har ikke lekser i helgen , men jeg vil ikke ha så mye å gjøre i uka :-) Jeg skal bare gjøre engelsk da , såå

 

-Blogges Vilde

Skanshytta

06.01.2013 // kl.14:06 // Blogg // 2 kommentarer

Det var gøy på skanshytta i dag med mamma og Gucci . Men vi fikk ikke grilt pølser , men da endte det opp at vi grillte på terrassen :-) Hade en fin dag i hvertfall

 

-Blogges Vilde
Er på vei til Skanshytta

06.01.2013 // kl.11:35 // Blogg // 1 kommentar

Hei allle sammen i dag skal jeg , mamma og Gucci på Skanshytta :-) Vi skal grille pølser og drikke kakao . Men vis ingen vet hva skanshytta er så er det en hytte i skogen :-) PÅ skanshytta selger dem kake , sjokolade , kakao osv . Da snakkes vi 

 

-Blogges Vilde

Smil til verden og verden smiler til deg

05.01.2013 // kl.18:29 // Blogg // 3 kommentarer 

-Blogges Vilde

 

 

Lørdag er alltid kos

05.01.2013 // kl.16:07 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen i dag er det Lørdag . Det betyr masse spising av og godteri og god mat :-) Reker er vårt valg da  .. Håper dere får en fin Lørdag videre :-)

 

-Blogges Vilde

Gossip Girl

04.01.2013 // kl.20:26 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen i dag skal jeg se på Gossip Girl sesong 4 . Har gledet meg så mye til jeg skulle se den '

 

-Blogges Vilde

Ny header !

04.01.2013 // kl.18:31 // Blogg // 3 kommentarer

 

Hei alle sammen nå har jeg fått ny header .. Fornøyd:-) Dere ble vel litt lei av den andre headeren min ? Haha . Men vis dere kanskje er mye bedre på å lage headere , så hadde det  vært veldig kult om dere kanskje kunne lage en til meg ??? :-) Vis dere vil sende men en header , så kan dere sende den på mail , ellers så kan dere legge ut bilde på bloggen deres :-) 

E-posten min er : Vildeheggen01@gmail.com

 

-Blogges Vilde

Video : Svar på ett par komentarer

04.01.2013 // kl.17:50 // Blogg // 5 kommentarer

 

-Blogges Vilde

Friendship

03.01.2013 // kl.16:04 // Blogg // 6 kommentarer
-Blogges Vilde

 

Outfit 03.01.2013

03.01.2013 // kl.14:42 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen i dag var jeg ute å tok outfit bilder med Mia :-) Kaldt ... Hahha , neida . Joda

Genser fra Vero Moda   Bukse fra Cubus

 

 

-Blogges Vilde

Dagen for skolen

02.01.2013 // kl.19:26 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen i morgen begynner skolen igjen :-( Jeg har hatt en ganske kjedelig juleferie . Men jeg var på skøtebanen i dag med Mia , Jenny , Sanna og Mille .. (Gøy) Men nå er på tide at jeg rydder rommet ,så snakes vi

 

-Blogges Vilde

 

Linkerunde

02.01.2013 // kl.16:31 // Blogg // 11 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg tenkt til å ha en linkerunde , siden det er lenge siden sist jeg hadde det  , og jeg har ikkke noe å blogge om i det hele tatt . Lykke til :-)

 

-Blogges Vilde

Outfiter i Desember

01.01.2013 // kl.16:15 // Blogg // 5 kommentarer

 

 

 

 

 

 

 

 

 
-Blogges Vilde

2013

01.01.2013 // kl.15:34 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle nå er det ett nytt år , og det betyr nye muligheter . Nå er det bare glemme alt som skjedde i fjor , og begynne å tenkt på hva som skal skje i år ..  Siden det er nytt år så er det bare å kasta de gammle klærne og kjøpe nye ... HAHA . Men nå skal jeg vaske rommet mitt . Håper alle for en fint år

 

-Blogges Vilde

Outfit 31.12.2012

31.12.2012 // kl.17:23 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen  i dag er det nyttårsaften :-)  Da er det bare få på seg fin klærne .. Haha . men skal feire nyttårsaften med min mor og noen naboer. Håper alle for en fin dag og godt nyttår :-)

 

-Blogges Vilde

Video : Svar på en komentar

31.12.2012 // kl.15:05 // Blogg // 2 kommentarer

 

-Blogges Vilde

Kose Søndag

30.12.2012 // kl.15:43 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen i dag er det søndag, da blir det kos . Tenk at  i morgen er det nyttårsaften :-)Men nå skal jeg dra til Miriam . Så håper alle for en fin Søndag videre :-) 

 

-Blogges Vilde

 

 

A bird in the sky

29.12.2012 // kl.18:44 // Blogg // 6 kommentarer

 

-Blogges Vilde

Outfit 29.12.2012

29.12.2012 // kl.18:05 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen jeg har bare tenkt til å vise dere outfiten min i dag :-) Hva syntes dere ?

 

-Blogges Vilde


Outfit 28.12.2012

28.12.2012 // kl.16:49 // Blogg // 7 kommentarer

Genser fra BikBok   Shorts fra Kapphal    Tatz fra Kaphal

 

-Blogges Vilde

Innkjøps Video fra i går

28.12.2012 // kl.15:25 // Blogg // 1 kommentar

 

-Blogges Vilde

Video : Mine julegaver 2012

27.12.2012 // kl.16:12 // Blogg // 6 kommentarer

 

-Blogges Vilde

My curly hair

27.12.2012 // kl.15:24 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg krøllet håret mitt . Som dere kanskje ser at disse krøllene er veldig andeledes en de andre . Jeg syntes at det var veldig kult ... Hva syntes dere ?-Blogges Vilde

Outfit 26.12.2012

26.12.2012 // kl.16:08 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen  dag var jeg i bursdag til Fetteren min ( Erlend ) Så jeg kom nettopp hjem . Nå skal jeg rydde rommet , så tenkt jeg at jeg skulle forsette å se Saw :-)

Skjorte fra  Jean Paul    Genser fra Lindex   Bukse fra H&M     Sko fra Eurosko

 

 

-Blogges Vilde

God morgen

26.12.2012 // kl.12:16 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen i dag er det 2 juledag . Da skal man til mormor å spise , god mat  :-)  I Morgen skal jeg på fotballcup , men det er ikke før sent på kvelden . Krøllenen har holdt se lenge . 

 

-Blogges Vilde

Outfit 25.12.2012

25.12.2012 // kl.15:46 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen i dag skal jeg vise dere outfiten min . Jeg har krøllet håret med den nye krølltangen jeg fikk til jul :-)

'

Genser fra Cardings    Bukse fra Abercrombie

  

 

-Blogges Vilde

 

 

 

1. Juledag

25.12.2012 // kl.13:21 // Blogg // 3 kommentarer

Hei i dag er det  1. Juledag . I dag skal jeg se på Saw ( Fikk den i julegave )  . Jeg fikk utrolig mye fine julegaver . Håper alle for en forsatt fin 1.juledag videre.

 

Har du  sett Saw ?

-Blogges Vilde

God jul

24.12.2012 // kl.12:46 // Blogg // 3 kommentarer

God jul alle sammen . I dag er det juleaften . ( Jippi ) Jeg gleder meg så mye til i kveld. Håper alle for en fantastisk dag i dag .

 

-Blogges Vilde

Oslo

23.12.2012 // kl.17:57 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen sorry for at jeg ikke blogget i går , men jeg var i Oslo . På besøk hos Chanelle. Vi handlet gaver på Sandivika storsenter. Men vi lagde en video som jeg kan vise dere .. Håper dere likte den :-) 

 

 

-Blogges Vilde

Hva syntes du ?

21.12.2012 // kl.17:15 // Blogg // 17 kommentarer

Hvilken hårfarge syntes du jeg kledde best ??

 

Blondt !

 

 

Blondt brunt !
Brunt !

 

 

-Blogges Vilde

Jule ferie

21.12.2012 // kl.13:20 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen nå er det endelig vinteferie . Nå kan jeg væære oppe lengere :-) Haha. 

Som dere kanskje har merket ,, har ikke jorda gått under :-) ( JIppi ) Jeg trodde at jorda skulle gå under 11:11 eller 12:11 . men heldigvis gikk den ikke under.

¨

 

-Blogges Vilde

 

 

Topp 3 favoritt sko

20.12.2012 // kl.17:53 // Blogg // 9 kommentarer

 

-Blogges Vilde

Vinter fotoshoot

20.12.2012 // kl.14:35 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen i stad var jeg ute å tok noen bilder . Forsatt veldig kladt .. Haha . Gleder meg så mye til i morgen. ( Siste dagen på skolen før vinteferie ) I dag har jeg bare tenkt til å ta rolig . Men skal snart opp til en vennine å spise middag :-)-Blogges Vilde

Outfit 19.12.2012

19.12.2012 // kl.16:40 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg bare tenkt til å vise dere outfiten min. Det var veldig kaldt å ta bilder ute . Men i dag har jeg bare slappet av , og gjort lekser .

Topp fra BikBok      Tatz fra Lindex    Sko fra Eurosko

 

7

 

-Blogges Vilde

 

Video: Hvordan jeg redigerer bildene min

19.12.2012 // kl.16:02 // Blogg // 5 kommentarer

 

-Blogges Vilde

 

-Blogges Vilde

Verdens fineste !

18.12.2012 // kl.20:19 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen nå har jeg bare tenkt til å vise dere verdens fineste jakke . Jeg er så foresket i denne jakken . Jeg kjøpte den på Vero Moda for lenge siden . Husker ikke hva den kostet . 

 

-Blogges Vilde

Ønskelisten til jul

18.12.2012 // kl.17:35 // Blogg // 3 kommentarer

 

 

-Blogges Vilde

Innkjøps video

17.12.2012 // kl.19:29 // Blogg // 6 kommentarer

 

Kommenter gjerne vis du har neon av tingene..

 

-Blogges Vilde

Outfit 17.12.2012

17.12.2012 // kl.16:35 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå har jeg bare tenkt til å vise dere outfiten min .. Men vis dere ser overskriften har den blitt litt forandret. Jeg kommer til begynne med å skrive daton. Så det ja.

 

-Blogges Vilde

 

Cup

16.12.2012 // kl.16:34 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen sorry for at jeg ikke har blogget ennå , men jeg har vært på fotballcup. Vi tapte 1 og vant 2 . Veldig gøy . Jeg kom hjem for en halv-time siden cirka , så jeg kom nettopp ut fra dusjen.

 

-Blogges Vilde

Dagens outfit

15.12.2012 // kl.17:03 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen i dag jeg vært mye hjemme , å slappet av. Deilig å gå med behaglig klær .. HaHa . Spiste sinnsykt digg middag.

 

-Blogges Vilde

Det snør det snør så mye mer en før

15.12.2012 // kl.14:54 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag var jeg og mamma ute å måket . Sefølgelig så tok vi noen bilder.

'

 

-Blogges Vilde

Vinter bilder

14.12.2012 // kl.16:29 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i stad var jeg ute å tok noen bilder . Utrolig kaldt 

 

-Blogges Vilde

Blogger jeg leser !

13.12.2012 // kl.16:43 // Blogg // 2 kommentarer

1.http://l0ve.blogg.no/         2. http://tcmn.blogg.no/          3. http://andreabadendyck.blogg.no/

 4.http://mammatilmichelle.blogg.no/       5. http://annais.blogg.no/        6. http://sophieelise.blogg.no/ 

 

 

7. http://annais.blogg.no/     8. http://betinabf.blogg.no/      9. http://martheborge.blogg.no/

10. http://krisssy.blogg.no/      11. http://maddepaddee.blogg.no/     12. http://matholck.blogg.no/

 

 13. http://wa2wo.blogg.no/     14. http://s0p.blogg.no/      15. http://stina.blogg.no/   16. http://torhiiild.blogg.no/

17. http://makeupyoursweetlife.blogg.no/   18. http://naissweetlife.blogg.no/

 

 

-Blogges Vilde

Lusia

13.12.2012 // kl.16:07 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen  i dag er det Lusia . Jeg syntes det er så koselig at 1.klasse kommer inn i klasserommet med fine komstumer .Dem er laver enn meg , og det er veldig kult.

 

-Blogges Vild

Ny header !

12.12.2012 // kl.19:25 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen som dere sikkert har sett , jeg har fått ny header . Det er vel den headeren jeg er mest fornøyd med , gjennom måndtene. Vis noen lurer så brukte jeg Picasa 3 som redigerings program.

 

-Blogges Vilde

Outfit

12.12.2012 // kl.15:49 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen , nå skla jeg snart på fotballavsluttning. Så da må jeg vise dere outfiten min . Jeg skal ta mange bilder . Innlegge kommer i dag eller i morgen vi for se .

Skjorte fra Vero Moda         Bukse fra H&M     Sko fra Bianco

 

 

 

-Blogges Vilde1 bilde 5 redingerer

11.12.2012 // kl.16:49 // Blogg // 10 kommentarer

 

-Blogges Vilde

Outfit

11.12.2012 // kl.15:50 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen jeg har bare tenkt til å vise dere outfiten min . Skulle ta bildene før  så bildene skulle bli lysere

-Blogges Vilde

 

Sommer 2012

10.12.2012 // kl.19:22 // Blogg // 2 kommentarer

Jeg savner sommer veldig mye . Jeg husker at jeg gikk i det fine varmen og badet. Jeg bare gleder meg så mye til neste sommer :-) 

-Blogges Vilde

 

14 dager igjen

10.12.2012 // kl.18:56 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen i dag er det bare 14 dager igjen til jul .. JIPPi . Jeg gleder bare så mye . Familien , gaver og god mat . Pinnekjøtt er bare så godt med poteter og tyttebærsyltetøy . 

 

-Blogges Vilde

Dårlig blogging

09.12.2012 // kl.17:02 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen sorry for dærlig blogging i helgen . Jeg var rett og slett sliten denne helgen . Jeg skal skjerpe meg :-)

 

-Blogges Vilde 

Innkjøps video

09.12.2012 // kl.12:13 // Blogg // 3 kommentarer

 

-Blogges Vilde

Julen er her :-)

08.12.2012 // kl.18:53 // Blogg // 1 kommentar

Nå har jeg fått onkelig julesteming her. Jeg har akkurat kommet hjem fra Ski Storsenter ( Jeg kjøpe julegaver ) . 

-Blogges Vilde

 

OMG

07.12.2012 // kl.21:10 // Blogg // 2 kommentarer

Heiii alle sammen jeg skulle lade mobilen på rommet , men så gikk hele strømmen og brente ledningen og stikkontakten. Så skulle jeg prøve å lade mobilden på bade , men da skjedde det akkurat det samma :-( Jaja ..

 

-Blogges Vilde

Rom detaljer

06.12.2012 // kl.19:36 // Blogg // 2 kommentarer

 

-Blogges Vilde

Iste

06.12.2012 // kl.16:14 // Blogg // 1 kommentar

 

-Blogges Vilde 

innkjøp

05.12.2012 // kl.17:31 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag var jeg liten tur på Askim torget for heg trengte ett par nye vintersko. 

 

-Blogges Vilde

Årets julekort

05.12.2012 // kl.14:55 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag fkk vi julekortene vi skal sende ut. Dem er helt greie.

 

-Blogges Vilde

Ny header !

04.12.2012 // kl.18:53 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i går lagde jeg en nye header .. Den er fullstendig bare midletidlig. Jeg måtte ha en header der har brunt hår.

 

-Blogges Vilde

LusseKatter

04.12.2012 // kl.18:31 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen i  dag bakte jeg Lussekatter :-) Kjempe gøy . 

 

-Blogges Vilde

Gjennom årene

03.12.2012 // kl.19:18 // Blogg // 7 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg bare tenkt til å vise dere hvordan jeg har forandret meg de siste årene. 

1 år

 

 


2 år

 

 


3 år

 

4 år 

 7 år

 


8 år

 


9 år

 

10 år

 

11 år

 

-Blogges Vilde

Se hva jeg har under mitt juletre

03.12.2012 // kl.15:02 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen se hva jeg har under mitt juletre. Jeg fikk det av mamma. Jeg er veldig heldig. Men je skal kjøpe noe til meg selv så det ikke blir så ensomt under der .. Haha 

 

-Blogges Vilde

Taras

02.12.2012 // kl.16:41 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag spiste jeg og mamma Taras mat . Kjempe deilig . Det er lenge siden jeg spiste det.

 

-Blogges Vilde

Forandring

01.12.2012 // kl.13:19 // Blogg // 13 kommentarer


 

-Blogges Vilde

Sun is in my bedroom

01.12.2012 // kl.10:00 // Blogg // 1 kommentar

 

-Blogges Vilde

Instagram

30.11.2012 // kl.17:16 // Blogg // 4 kommentarer

Følg  meg på instagram

 

 

-Blogges Vilde

 

Jippi

30.11.2012 // kl.14:59 // Blogg // 7 kommentarer

Hei alle sammen se  hva jeg vant.  Jeg har bare så lykke.-Blogges Vilde

Outfiter i November

29.11.2012 // kl.19:32 // Blogg // 4 kommentarer

Her er alle outfiten mine i November .. Håper dere liker bildene :-)
  

P
 

-Blogges Vilde

Vinerene av linkrunde

28.11.2012 // kl.18:08 // Blogg // 3 kommentarer

http://bloggentilcammis.blogg.no/

 

 

http://hannahrs.blogg.no/

 

 

http://iiingrid.blogg.no/

 

 

-Blogges Vilde

Outfit

28.11.2012 // kl.17:35 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen i dag skal jeg bare vise dere outfiten min . Men nå må jeg stikke på trening. Snakkkes


Genser : Bikbok     Bukse: H&M    Skjerf: Beck Sonder Gaard

 

-Blogges Vilde

 

Eirik style

27.11.2012 // kl.20:09 // Blogg // 6 kommentarer

 

-Blogges Vilde

Juletreet

27.11.2012 // kl.16:15 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen i dag pynta jeg juletreet mitt. Jeg syntes det ble veldig fint. Fornøyd. Jeg vet ikke hvor jeg kjøpte pynten .. Jeg fant dem på loftet

 

-Blogges Vilde

Outfit

27.11.2012 // kl.14:36 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg bare tenkt til å vise dere outfiten min . Det kommer kanskje en video etter på .. Er litt usikker.

 

 

-Blogges Vilde

 

 

Hva jeg ønsker meg fra makestyle

26.11.2012 // kl.19:42 // Blogg // 3 kommentarer

199 kr

199 kr

149 kr

159 kr

599 kr


299 kr

198 kr


399 kr


189 kr

 

http://www.makestyle.no/

 

-Blogges Vilde

 

Mandag

26.11.2012 // kl.15:48 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag er dte Mandag.. Den dagen mest lekser :-( På skolen var vi på tur ... Det  var faktis helt greit. Men nå skal jeg på trening.. Slenger bare på noen bilder.

 

-Blogges Vilde

 

Outfit

25.11.2012 // kl.18:16 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg bare tenkt til å vise dere outfiten min.. Jeg har akkurat kommet hjem fra Miriam og er på vei med lekser .. 

Sorry dårlig kvalitet :-(

 

-Blogges Vilde

Linkrunde

25.11.2012 // kl.13:53 // Blogg // 8 kommentarer

Hei alle sammen i dag skal jeg ha en linkrunde. Jeg tar ut tre av de beste bloggen som komenterer. Så jeg håper jeg får mange kommentarer .. Lykke til :-)

 

-Blogges Vilde

Morgen glad

24.11.2012 // kl.12:34 // Blogg // 7 kommentarer

Alltid deilig og våkne opp på en Lørdag med solskinn. Det gjør meg alltid glad. Men i dag var jeg exstra glad.

 

-Blogges Vilde

Muffins Style

24.11.2012 // kl.10:55 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i går bakte jeg og Tiri muffins. Det var veldig gøy. 

-Blogges Vilde

Smothie

23.11.2012 // kl.18:11 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen i dag lagde jeg og Tiri smothie . Det var kjempe godt. Vis noen lurer hvilke bær der er i  smothie så er det : Bringebær,Blåbær , Banan ... Kjøpt på Rema 1000

 

-Blogges Vilde

T.G.I.F

23.11.2012 // kl.17:43 // Blogg // Ingen kommentarer
 

-Blogges Vilde

 

Julekalenderene min 2012

22.11.2012 // kl.18:51 // Blogg // 8 kommentarer

Jeg kjøpte den Advent of Beaty kalenderen på Rusta. :-)

 

-Blogges Vilde

Outfit

22.11.2012 // kl.15:29 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg bare tenkt til å vise dere outfiten min . Er faktis veldig fornøyd med denne outfiten. Elsker genseren veldig høyt.

Tatz: Kapphal    Shorts: Kapphal     Genser: Husker ikke

 

-Blogges Vilde

 

My angels

22.11.2012 // kl.14:50 // Blogg // Ingen kommentarer

 

-Blogges Vilde

Justin Bieber

21.11.2012 // kl.18:39 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen . Sjekk hva jeg fikk i dag . Mamma kom jeg fra Sarsborg , og se hva jeg fikk :-) Kjempe fin

 

-Blogges Vilde

Bildedryss

21.11.2012 // kl.15:15 // Blogg // 2 kommentarer 

-Blogges Vilde

Tirsdag

20.11.2012 // kl.17:27 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag er Tirsdag . En hel vanlig dag unten trening og alt. Nå er jeg sammen med Ziggy. Vi har det gøy. Vi driver å fikser håret til hverandre

 

-Blogges Vilde

Love is in the air

20.11.2012 // kl.15:21 // Blogg // 1 kommentar
Kjøpt på Kremmerhuset  39;-Kr

Ny header !

19.11.2012 // kl.15:29 // Blogg // 6 kommentarer

Hei alle sammen i går laget jeg en ny header , siden noen spørte meg om jeg kunne lage en ny. Selvfølgelig kunne jeg det , så jeg lagde denne . Faktis kjempe fornøyd. Men komenter gjerne deres mening. 

-Blogges Vilde

Outfit

19.11.2012 // kl.13:39 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen jeg har bare tenkt til å vise dere outfiten min .

 

-Blogges Vilde

Bursdag

18.11.2012 // kl.17:58 // Blogg // 3 kommentarer

Det var gøy i morfar sin bursdag. Jeg gjorde enkelig ikke noe en å snakke og ta bilder. Vi spiste pizza som middag og marsipankake til dessert.

Bursdagbarnet

Sorry dårlig kvalitet

 

-Blogges Vilde

 

New in

18.11.2012 // kl.14:46 // Blogg // 6 kommentarer

Hei alle sammen i dag var jeg en liten tur i Svergie med min mor. Vi skulle kjøpe bursdagpresang til morfar. Men selvfølelig kjøpte jeg meg litt. Ble veldig fornøyd med alt. Snart skal jeg til morfar og feire bursdagen hans . Det kommer noen bilder derfra tror jeg . Men vis noen lurer så blir han 75 år gammel.

Juletre fra Rusta 299;- kr


Kjole fra BikBok  299;-  xs

 

 

-Blogges Vilde

1 bilde 5 redingerer

17.11.2012 // kl.16:03 // Blogg // 4 kommentarer

 

'

-Blogges Vilde

Day 15

17.11.2012 // kl.10:04 // Blogg // 2 kommentarer

Favoritt bilde av deg selv ......

 

 

-Blogges Vilde

Kino

16.11.2012 // kl.20:47 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen i dag var jeg på kino.Jeg og Teo så twilight breaking dawn part 2 . Den var veldig bra . Håper indelig at det kommer en ny . Da hadde jeg hoppa i taket :-) Men jeg koste meg

 

-Blogges  Vilde

Day 14

16.11.2012 // kl.14:57 // Blogg // 3 kommentarer

Noe du savner....

 

Jeg savner veldig høstferien

 

-Blogges Vilde

Outfit

15.11.2012 // kl.19:49 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag er det Torsdag :-) Jeg har bare tenkt til å vise dere outfiten.. Nå stikker jeg til Leah.

 

-Blogges Vilde

Day 13

15.11.2012 // kl.13:59 // Blogg // 3 kommentarer

En sang du virkelig er lei av...

 

 

-BLlogges Vilde

Sminke video

14.11.2012 // kl.20:43 // Blogg // 9 kommentarer

 

-Blogges Vilde

Day 12

14.11.2012 // kl.17:34 // Blogg // 2 kommentarer

Lommeboken min....

 

Den kjøpte jeg på LIndex i Mai tider.. Tror den ikke selges mer.

 

 

-Blogges Vilde

 

 

Day 11

13.11.2012 // kl.14:57 // Blogg // 2 kommentarer

Favoritt sko ....

 

-Blogges Vilde

Svar på spårsmål

12.11.2012 // kl.20:22 // Blogg // 1 kommentar

Kan du lage rom video?Nå? Nei det kan ikke jeg gjør nå . Men senere.

Hvem liker du ?  Ingen

Har du en ku ? Nei

Har du kjæreste ? Nei

Hvilket sko liker du best ? ( Av de du har) Disse fra nellyHva heter du til etternavn? Heggen

Har du spist brødskive ? Ja

Har du julebrus ? Ja

Hva sier hunden ? Voff

Hva sier katten ? Mauj

Hvor gammel er mamman din 20-100 år ? Hun er 47 år gammel Hvem er den beste du kan sitte ved sina i klasserommet ? Det er meg selv

Favoritt mat ? Laks og poteter 

Favoritt brus ? Ananas brus 

Skypebestevennen din ? Jeg tror det er deg

Hvem syntes du er søtest i klassen ?Vet ikke

Hvem syntes du er penest i klassen ? Vet ikke

Hvem er dine aller bestevenner nevn ? Miriam og Chanelle

Kan du lage må gjøre video ? Ja sikkert snart

Har du kjæreste ? Nope

Hvem liker du ? Ingen

Har du mensen ? Nei

Favoritt outfit ? Denne tror jeg

Er du dum ? Tror ikke det

Er du diva ? Vet ikke

Vet du hvem jeg er ? Nei

Er du helt ku ? Nei

Favoritt vilde av deg ? Dette tror jeg

Hva ønsker du å bli når du blir voksen ? Er ikke helt sikker

Har du kjæreste ?? Nei

Liker du noen ?? Nei

Kan du svare med video? Jeg har svart på video alle gangene så jeg tar ikke video denne gangen

Kan du ha romvideo? Har loft dere det

Hvordan mobil har du ? Iphone 4


Hvordan pce har du ? Hp TrueVision HD

Kan du lage rom video? Når ? Kanskje etter jul

Hva er favoritt skone dine ? Har vist dem

Hvorfor sluttet du på håndball ? Jeg syntes det begynte å bli kjedelig , også har jeg fotball å 

Liker du noen ? Nei

Dine bestevenner ? Miriam og ChanelleHva heter hunden din ? Gucci

Hvorfor får du så mange ting ? Jeg syntes ikke at jeg får så veldig mye ting 

Skal du på Jb eller 1D konserten ? Nei

Kan du synge litt for oss ? :D Det kan du bare drømme om

Husker du meg , og hva vi gjorde da vi var i Heggen ? Ja jeg husker deg , men jeg husker ikke hva vi gjorde :)

Tror du at du kommer til og treffe meg igjen ? Det er ikke jeg helt sikker på

Hva syntes du om meg ? Jeg husker ikke helt hvordan du er 

 

 

-Blogges VildeMobil Telefon

12.11.2012 // kl.20:01 // Blogg // 2 kommentarer

7

 

-Blogges Vilde

 

Day 10

12.11.2012 // kl.15:36 // Blogg // Ingen kommentarer

Ett bilde fra dagen .........

 

 

-Blogges Vilde

Søndag morgen

11.11.2012 // kl.13:38 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen i dag er Søndag . Jeg ligger enkelig bare i sengen og chilleren. Skal snart på fotball trening .. Vi har fri fra skolen på Tirsdag så det er veldig deilig.

 

-Blogges Vilde

Day 9

11.11.2012 // kl.11:51 // Blogg // 3 kommentarer

 Tre av favoritt sangene mine nå.....

 

 

 

 

-Blogges Vilde

Hunde fotografi

10.11.2012 // kl.12:54 // Blogg // 5 kommentarer
-Blogges Vilde

Day 8

10.11.2012 // kl.12:51 // Blogg // 4 kommentarer

 Fem ting jeg vil gjøre før jeg dør ....

 

-Blogges Vilde


Spårsmålrunde

09.11.2012 // kl.17:45 // Blogg // 13 kommentarer

Hei alle sammen jeg har tenkt til å ha en spårsmålrunde.Spør om hva du vil . Er ikke helt sikker på om jeg skal svare på video . Men jeg svarer kanskje etter 3 dager . Vi for se . Så bare spår i vei.

 

-Blogges Vilde

Day 7

09.11.2012 // kl.14:33 // Blogg // 2 kommentarer

Noe du gleder deg til , hvorfor......

 

 

Jeg gleder meg til JUL. Jeg syntes er bare så koselig å sitte ved ett bord med familien. Spise poteter . Men gleder meg også til deserten. Jeg elsker den steminga.

 

-Blogges Vilde

Day 6

08.11.2012 // kl.15:08 // Blogg // 4 kommentarer

Sminken min.....

 

-Blogges Vilde

Skole flink

07.11.2012 // kl.18:53 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå driver jeg med lekser .. Kjempe gøy :-( 

 

-Blogges nerden Vilde

Day 5

07.11.2012 // kl.15:34 // Blogg // 3 kommentarer

Outfit......

 

 

-Blogges Vilde

Outfit

06.11.2012 // kl.16:09 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg bare tenkt til å vise dere outfiten min . Vetsen har jeg klipt bort armene og sydd på paljettene. 

 

-Blogges Vilde

Day 4

06.11.2012 // kl.14:12 // Blogg // 1 kommentar

Beste vennina min .....

 

-Blogges Vilde

Day 3

05.11.2012 // kl.18:36 // Blogg // 1 kommentar

Fem ting jeg ønsker meg.....

Sminkebord fra Ikea

 

Sofa fra Black & whit studio

 

Seng fra Ikea

 

 

Sko Hylle fra Ikea

 

 


Penger 

 

 

-Blogges Vilde

 

 

Tven

05.11.2012 // kl.15:36 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag ble tven min hent opp . Det ble supert fint. jeg er veldig fornøyd. Nå er det ennå nærmere rom video. Bare jeg får sminkebord og nye kasser så bli det perfekt.

 

-Blogges Vilde

Day 2

04.11.2012 // kl.16:47 // Blogg // 2 kommentarer

Håndskriften min.
-Blogges Vilde

Bursdagen til Teo

04.11.2012 // kl.15:28 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen i går var jeg i bursdag...Vi koste oss kjempe mye.. Vi så en film og hadde spa. 

Alltid deilig med cappuccino

 

-Blogges Vilde

Day 1

03.11.2012 // kl.12:08 // Blogg // 3 kommentarer

Mine favoritt blogger ...


 

-Blogegs Vilde

 

Bursdags negler

03.11.2012 // kl.11:40 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen i dag skal jeg til Teo sin Halloween Overnattings Party. Tema er lilla og grønn . Sefølgelig hadde jeg nesten ikke noe grønt eller lilla .. Så jeg bare fant noe. Men dere få se bildene i morgen.

 

-Blogges Vilde

15 days challenge

02.11.2012 // kl.16:12 // Blogg // 2 kommentarer

Jeg starter i morgen ...

 

❤ Dag 1 - Favoritt bloggene mine 

❤ Dag 2 - Håndskriften min 

❤ Dag 3 - 5 ting jeg ønsker meg 

❤ Dag 4 - Bestevennina mi 

❤ Dag 5 - outfit 

❤ Dag 6 - Sminken min 

❤ Dag 7 - Noe du gleder deg til, og hvorfor

❤ Dag 8 - fem ting jeg vil gjøre før jeg dør 

❤ Dag 9 - Tre av favoritt sangene mine nå 

❤ Dag 10 - Ett bilde fra dagen 

❤ Dag 11 - favoritt sko

❤ Dag 12 - Lommeboken din 

❤ Dag 13 - En sang du virkelig er lei av 

❤ Dag 14 - Noe du savner 

❤ Dag 15 - Ting du kanskje ikke viste om meg 

 

-Blogges Vilde

Oktober outfiter

01.11.2012 // kl.08:16 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen jeg har tenkt til å vise outfiten min i Oktober .

 

-Blogges Vilde

 

Outfit

31.10.2012 // kl.20:31 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg bare tenkt til å vise dere min outfit. Dette blir min siste outfit i Oktober :-)

 

-Blogges Vilde

 

Må gjøre video

31.10.2012 // kl.16:11 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen i går lagde jeg en må gjøre video.. Den er ganske kort. Den som ikke liker ekkle ting venligst trykk i den x knappen oppi hjørne.

 

-Blogges Vilde

 

Grøt

30.10.2012 // kl.15:04 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen jeg er i skikkelig julesteming nå . Det er fult av snø uttafor . Jeg har nettop spist grøt  , så det er bare en stor +. Kaller du det julesteming eller ??

 

Har dere spist grøt i år ?

 

-Blogges Vilde

 

 

 

Vinterland

30.10.2012 // kl.08:06 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle i dag våknet jeg til det fine snø været.. Det var utrolig fint. Gucci og jeg var litt ute å løp i den fine snøen. Det er lenge siden jeg sist så snøen. Gleder meg til skolen da håper jeg det blir litt snøballkrig.

 

-Blogges Vilde

 

Iphone dekslene mine

29.10.2012 // kl.15:55 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg bare tenkt til å vise dere iphone dekslene min.Jeg vet ikke hvor heg har kjøpt alle. Men bytter mye på hvem jeg bruker, så alla blir brukt.

 

Hvem syntes du var finest ?

 

-Blogge Vilde

 

 

Jewelbox

28.10.2012 // kl.16:18 // Blogg // Ingen kommentarer

Jewelbox.no er en av de beste butiken på internett. Jeg syntes det er ett veldig bra nett sted.. Anbefaler alle å gå inom det. 

Smykker på nett

Smykker online

 

 

Blogges Vilde

Halloween festen

28.10.2012 // kl.14:58 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg bare tenkt til å vise deren bildene fra i går.Vi koste oss kjmepe mye . Vi spiste mye godt .

4

 

-Blogges Vilde

 

 

Gucci har fått nye klær !

27.10.2012 // kl.13:09 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen i dag fikk Gucci nye klær. Hun kledde dem kjempe mye . Det som  var litt kult , var at klærene var Gucci.-Blogges VildeHalloween

25.10.2012 // kl.18:26 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen i dag jeg bare tenkt til å fortelle dere at jeg og Ziggy skal ha halloweenovernattingsparty på lørdag.. Jeg gleder meg veldig mye. I dag var jeg og Ziggy på Askim torget og kjøpte inn litt pynt.. I morgen skal vi kjøpe inn mat , drikke og godterri.Vi har innvitert : Tiri , Frida , Chanelle og Miriam , vi blir til sammen seks stykker. Så det kommer til å bli masse bilder . Så da må dere bare glede dere til det.

 

-Blogges Vilde

Jul

23.10.2012 // kl.19:56 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen jeg er i skikkelig julesteming. Nå har jeg ventet for lenge. Jeg gleder meg til den gode stemingen , familie, maten  og gaver.

'

 

 

 

-Blogges Vilde

Pakke i posten

22.10.2012 // kl.16:32 // Blogg // 10 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg fått pakken min fra makestyle. Jeg er kjempe fornøyd.Jeg vet ikke hva prisen ble, men.
 

-Blogges Vilde

 

Natting hos Miriam

21.10.2012 // kl.13:12 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen i går overnatta jeg hos Miriam. Vi koste oss kjempe mye. Her er bildene.

 

-Blogges Vilde

Ny header!

20.10.2012 // kl.16:23 // Blogg // 10 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg fått ny header. Jeg er kjempe fornøyd . Jeg syntes jeg har blitt ganske god til å lage headere .. Komenter hva dere syntes om den..

 

-Blogges Vilde

innkjøp

19.10.2012 // kl.19:09 // Blogg // 10 kommentarer

Hei alle sammen i dag var jeg på Askim Torget sammen med Ziggy. Vi koste oss kjempe mye. Jeg kjøpte enn del.

Libris 89 kr

Cubus 158 kr

Vita 89kr

Brocca 40 kr

Kid

 

-Blogges Vilde

 Sliten

18.10.2012 // kl.17:47 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen sorry for ikke blogging i går.. Men jeg var på Disco på skolen , så jeg rakk ikke å blogge. Men jeg veldig sliten p.g.a skolen og sånt ..

 

-Blogges Vilde

Bestilt

16.10.2012 // kl.15:19 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg bestilt noe fra http://www.makestyle.no/ ..  Jeg gleder meg så mye til jeg for det :)

 

-Blogges Vilde

Mester kokken

14.10.2012 // kl.15:35 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag var jeg mester kokken.Jeg laget meg skikkelig god mat.

 

- Blogges Vilde

Overnatting hos Ziggy

13.10.2012 // kl.14:01 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen i går overnatta jeg hos Ziggy . Det var veldig gøy. Vi koste oss med bringebær,melkesjokolade og druer. 

¨

 

-Blogges Vilde

T.G.I.F

12.10.2012 // kl.18:26 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen i dag er det Fredag :) Nå skal jeg overnatta hos Ziggy . Men har fått tatt noe bilder. Hade

 

-Blogges Vilde

Julebrus

11.10.2012 // kl.19:01 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg smakt på julebrus. Det var kjempe godt, og lenge siden .Men jeg å Ziggy koste oss med en flaske vær.. Anbefales å drikke fortiden. Men jeg gleder meg til halloween brus :) 


 

-Blogges Vilde

I know I'm not perfect

09.10.2012 // kl.18:51 // Blogg // 11 kommentarer

Hei alle sammen i dag Ziggy noen bilder av  meg .. Jeg ble veldig fornøyd...

-Blogges Vilde

Komentarer

08.10.2012 // kl.14:53 // Blogg // 9 kommentarer

 

-Blogges Vilde

Venne dryss

07.10.2012 // kl.16:08 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag tok jeg om Miriam bilder. Det  er høst bilder. Men vi har laged header til bloggen så trykk på denne liken og komenter http://mirvil.blogg.no/...


-Blogges Vilde

Bilde

06.10.2012 // kl.18:21 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen det hadde vært hyggelig å stemme på bildet mitt. Jeg hadde blitt vedlig  takknemlig.-Blogges Vilde

pl99an

Ny header

06.10.2012 // kl.17:20 // Blogg // 7 kommentarer

Hei alle sammen i dag har dere kanskje har sett min nye header. Men jeg lagde den selv i går kveld . Jeg ble ganske fornøyd. Men vis dere klarer å forbedrer header , hadde det vært veldig kult om dere sendte den til meg på e-post ( vildeheggen01@gmail.com).

-Blogges Vilde

 

Outfit

05.10.2012 // kl.17:39 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg bare tenkt tilå vise dere outfiten min.

Genser :Serius Sally     Bukse:Cubus      Sko:Dinsko

-Blogges Vilde

Venner

04.10.2012 // kl.17:51 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg hatt venner på besøk. Vi har hatt noe slags putekrig. Vi ledde oss i hjel. Jeg fikken donaldkull på beine og i hodet.Men ja ja.Patrick er han med vsart t-skjorte og Marius er han med hvit, og Vilde er hun er hun med rosa genser.

 

-Bloggees Vilde

 

Bildedryss

03.10.2012 // kl.16:16 // Blogg // 21 kommentarer

Hei alle sammen i går tok jeg bilder. Jeg hadde bare tenk til å vise dere bildene.Det hadde vært fint om dere komenterte hvem dere syntes var finest.


-Blogges Vilde

Outfit

01.10.2012 // kl.18:37 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen  i dag har jeg bare tenkt itl å vise outfiten min :)

'
Topp: Bikbok     Skjerf: Cubus       Bukse:Cubus     Sko: Dinsko


-Blogges Vilde

Innkjøp video

01.10.2012 // kl.12:52 // Blogg // 2 kommentarer

 

-Blogges Vilde

Søndag

30.09.2012 // kl.12:27 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag er det den slappeste dagen i uka, altså Søndag. Nå sitter jeg bare å koser meg og drikker te.-Blogges Vilde

Advarrer deg !!!!

28.09.2012 // kl.22:13 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå begynner jeg å advare dere.Jeg og en venn av meg , hoppa på trompalina hans. Så pluteselig ser vi en bil som kjører forbi. Den stopper rett uta for hagen hans , men han kjører fraover da. Plutselig ti minutter etterpå ser vi han komme fra sammen vei. men han kjører rett frem . Plutselig ser vi han snur oppe ved ett kryss. Vi løper til døra og ser han stoppa rett utafor hagen. Vi løper inn. 2 minutter senere.Jeg måtte hjem. Når jeg kommer ut av døren ser jeg at bilen forsatt kjører frem og tilbake.Vi løper inn. Men pappa til Patrick følte meg hjem. Jeg er kjempe redd nå.-Blogges Vilde


 

Linkingen

28.09.2012 // kl.07:32 // Blogg // Ingen kommentarer

Høst outfit

27.09.2012 // kl.18:27 // Blogg // 1 kommentar

Hel alle sammen i dag har jeg tenkt itl å vise min første høst outfit. Så jeg håper dere liker den.

Trøya: Kapphal     Jakke: Jean Paul      Tatz:wow    Skjerf:Bikbok    Sko:Økonomisko

 

-Blogges Vilde

New shous

26.09.2012 // kl.20:30 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle samme i dag har jeg fått nye sko:) Dem er kjøpt på Økonomi sko. De koste 278 :) Det er fine høst sko. Vis noen lurer er det i størrelse 36.

-Blogges Vilde

New shoes

24.09.2012 // kl.15:41 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen jeg har fått nye sko.De er fra bikbok og kostet 199kr .. Det var kjempe billig . Før kosta da 499 , men ikke nå.
-Blogges Vilde

Må gjøre video

23.09.2012 // kl.12:51 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei allle sammen jeg og Chanellle har laget en må gjøre video. Serriøst dere må aldri prøv soya saus.

 

-Blogges Vilde

Linkerunde

22.09.2012 // kl.11:25 // Blogg // 14 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg tenkt til å ha linkerunde. Jeg tar tre blogger å skriver dem på bloggen min. Men da er det bare å komentere.... Lykke til.

 

 

-Blogges Vilde

Fame

20.09.2012 // kl.20:34 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen i dag har jeg funnet ut at  Lady Gaga har fått seg en parfyme. Den heter fame . Den ser skikkelig kul ut. Men jeg vet at jeg ikke kommer til å få den .. Har brukt opp flaksen. Men jaja men må være fornøyd med det man har, ikke sant?

 

la22ga

Outfit

20.09.2012 // kl.08:12 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg tenkt til å vise dere outfiten.

Bukse: Cubus      T-skjorte:Cubus

-Blogges Vilde

Wonderstruck Taylor Swift

19.09.2012 // kl.15:21 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen dere vet at jeg meldte meg på en konkuranse en gang. Men i dag fikk jeg pakke i posten. JEG VANT !!!!!!! Jeg ble så glad at jeg holdte på å hoppe i taket.Men den lukter kjempe godt. jeg anbefaler den til ALLE!


 -Blogges Vilde

tay12utvalgt

Video

18.09.2012 // kl.14:44 // Blogg // 7 kommentarer

Hei alle sammen jeg har lyst til å legge ut en video. Men hvordan video skal jeg lage.  Men da starter vi. Bare komenter.

-Blogges Vilde

 

Ny header !

17.09.2012 // kl.14:10 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg fått en ny header . Min kjære lærer PÅl Hamberg hjelp meg med å lage den. Jeg sa bildene og han redegirte dem. Jeg ble veldig fornøyd. Vi skal jobbe mer med bloggen senere. Men vis noen lurer så gjorde vi det i en av timen på skolen.- Blogges Vilde

Outfit

17.09.2012 // kl.08:00 // Blogg // 4 kommentarer


Hei alle sammen i dag skal jeg vise dere outfiten min.

Genser: H&M      Bukse:Cubus     Smykke: Cubus 

-Blogges VildeVideo Blogg

16.09.2012 // kl.17:50 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen jeg lovte dere en video og her kommer den.

 

-Blogges Vilde

Ziggy og Tiri natter

15.09.2012 // kl.10:47 // Blogg // 3 kommentarer

 

- Blogges Vilde

Hei alle sammen i går natta Tiri og Ziggy. Det var veldig gøy. I dag spiste vi pannekaker til frokost.Men vi koste oss veldig mye.

 

Outfit

14.09.2012 // kl.15:33 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen i dag skal jeg bare vise dere outfiten.

-Blogges Vilde 

 

Stativ

13.09.2012 // kl.17:15 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg fått meg stativ... Det er kjempe fint og jeg har ønsket det meg kjempe lenge. Nå trenger ikke mamma å ta bildene av meg.

-Blogges Vilde

Sorry

11.09.2012 // kl.14:30 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen  sorry for at jeg ikke blogget i  går . Hadde ikke tide. Men skal legge til en vieo snart .-Blogges Vilde

Tviling

09.09.2012 // kl.09:49 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen jeg har en tvilling . Hun er kjempe søt snill og grei . Jeg elsker henne så mye . Jeg kjenner best i hele verden.

-Blogges Vilde

Mamma og meg

08.09.2012 // kl.19:40 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen nå har jeg bare tenkt til å vise dere noen bilder fra meg og mamma.

-Blogges Vilde

Komfirmansjon

08.09.2012 // kl.19:26 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen som dere vet så var jeg i konfirmasjon til Dennis . Og jeg vil bare vise dere bildene.

-Blogges Vilde

Chilleren

08.09.2012 // kl.10:53 // Blogg // Ingen kommentarerHei alle sammen nå ligger jeg i sofan og er på facebook. Jeg skal snart i en konfirmansjo til en i familen så jeg kommer til å blogge om det .


-Blogges Vilde

Tina og Bettina

07.09.2012 // kl.20:40 // Blogg // 4 kommentarerHei alle sammen nå i dag var jeg på kino med mange andre venner. Det var sykt morsom film , holdte på å dø av latter. Jeg anbefaler alle å se den filmen , SERIØST!!!!!


-Blogges Vilde
 

Ny header

06.09.2012 // kl.15:26 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen kanksje dere har sett den nye headeren , men jeg ble veldig fornøyd med den . jeg lagde den selv . ( Stolt )

 

-Blogges Vilde

Bilder

06.09.2012 // kl.15:23 // Blogg // Ingen kommentarerHei alle sammen i dag tok jeg noen bilder.Vis du lurer på hvor jeg kjøpte klærne så kan jeg si det bare nå . Jeg kjøpte toppen på bikbok og buksa på H&M.-Blogges VildeLumene

05.09.2012 // kl.15:37 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen eg har fått en kjempe bra maskara. Det er veldig bra . Jeg betalte 99 kr for den. Jeg kjøpte den på Gardermoen . Jeg anbefaler den til alle som trenger en ny maskara eller ikke er fornøyd med sin.

Topp

04.09.2012 // kl.15:46 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå har jeg tenkt til å vise dere hvilket blad jeg leser . Og det er selvfølgelig Topp , det beste Blade ever. Jeg er medlem av det da for jeg altså ett blad i posten hver måndte

-Blogges Vilde

Kveldsmat

03.09.2012 // kl.20:30 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå spiser en kjempe god kveldsmat . Den er veldig god.

-Blogges Vilde

Spårsmålrunde video

02.09.2012 // kl.18:03 // Blogg // 1 kommentar

-Blogges Vilde

Bursdagen til Ziggy og Tiri

01.09.2012 // kl.22:03 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen i dag var jeg i Bursdagen til Ziggy og Tiri utrolig kult. Vi gjorde masse rart. Det varte fra ni til elve.

-Blogges Vilde

Innkjøp

30.08.2012 // kl.16:17 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen i dag har jeg vært på Askim Torget å kjøpt litt småe ting å litt store ting.Så jeg tenkte bare vise dere hva jeg kjøpte på video....

 

-Blogges Vilde

Morleller

29.08.2012 // kl.15:10 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå sitter jeg med lekser og noen gode morleller. De er kjempe røde å gode. Jeg kjøpte dem på Rema 1000 i går. Husker ikke helt hvor mye jeg betalte for dem.

-Blogges Vilde

God morgen

29.08.2012 // kl.07:31 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen nå har jeg stått opp. Jeg er en sånn person som hater å stå opp tilig. Men jeg får meg selv til å stå opp da.

-Blogges Vilde

Lekser:(

27.08.2012 // kl.15:04 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen i dag begynte vi med lekser:( Veldig trist . Det er en av grudene til at jeg ikke liker skolen.

-Blogges Vilde

Extensions

26.08.2012 // kl.16:54 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen i dag prøvde jeg extensions på en venninne . Jeg kjøpte extensions på H&M . De koste 30 kr for to stk.

-Blogges Vilde

God morgen

26.08.2012 // kl.10:33 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen nå har jeg og trøtte Miriam støtt opp. Vi sovna cirka 01:15 i går kveld.( eller i stad) Vi er sinnsykt trøtte . Men vi er like fornøyd uansett.

-Blogges Vilde

Natter hos Miriam

25.08.2012 // kl.20:50 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen i dag natter jeg hos min Miriam.. Vi skal ha det kjempe gøy i kveld. Men jeg må bare si en ting i går lagde jeg og Miriam en blogg , den heter Mirvil.blogg.no

-Blogges Vilde

Bilder

24.08.2012 // kl.22:31 // Blogg // 1 kommentar

Hei jeg og Miriam tok bare noen bilder som vi har tenkt til å dele med dere , så vi håper bare at du liker bildene:)

-Blogges Vilde

Miriam natter

24.08.2012 // kl.21:34 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei i dag natter min kjære Miriam. Vi koser veldig mye:) Vi skyper endelig bare med Chanelle og en venn av henne. Men fortsatt kos..

- Blogges Vilde

Endelig fredag :) ;)

24.08.2012 // kl.20:59 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen i dag er det fredag :):) jeg har vented på siden mandag...jippi

-Blogges Vilde

Chanelle

23.08.2012 // kl.14:32 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen.. I dagS har selve Chanelle bursdag. Så si Gratulere med dagen til henne.. Hun Blir ti år i dag. Selom hun er yngre enn meg så er hun forsatt kul. Ja men jeg ville bare si at du er kjempe pen,snill,kul,følsom og perfekt. Er veldig glad i deg jenta mi så jeg håper at du for en super dag.

 

Til Chanelle

 

 

- Blogges Vilde

Wonerstuck Taylor Swift

22.08.2012 // kl.16:20 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen . Har dere hørt om Taylor Swift sin nye parfyme. Jeg ønker meg den skikkelig så jeg meldte meg i en konkuranse.

-Blogges Vilde

sw12ws

Regnvær Dag

22.08.2012 // kl.16:00 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen. I dag var det skikkelig regnvær , så fotballtreningen ble avlyst:( jaja sånn er live . Men jeg tok bare noen bilder...

-Blogges Vilde

August favoritter

21.08.2012 // kl.20:22 // Blogg // Ingen kommentarer

 

-Blogges Vilde

Spårsmålrunde

20.08.2012 // kl.20:21 // Blogg // 5 kommentarerHei alle sammenjeg fikk en komentar på bloggen om jeg kunne ha spårsmålrunde , og det kan jeg . Men vis jeg ikke får nok komentarer så gidder jeg ikke å lage, men vis jeg får mange så lager jeg så klart en. Men da er det bare å spørre i vei.... !!! :) :) :) :) :)

 -Blogges Vilde

Skolestart

20.08.2012 // kl.15:08 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen..Det var ikke så gøy å komme seg opp på skolen igjen.Det var veldig koselig å møte alle sammen igjen. men vi ble delt opp i grupper, og kom selvfølgelig den gruppe jeg ikke ville være på :( Jaja sånn er live skal bare være på den gruppa ett år da :) Grurer meg til lekser. Men vi fikk jo mat og helse da ... :) :) :)
-Blogges Vilde

 

Sommer 2012

19.08.2012 // kl.20:39 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen . I morgen er det skolestart :( :( Men jeg har bare tenkt til å opsumere de fine bildene fra sommerferien.. Men jeg kommer til å bli veldig lei meg når jeg få se Jorunn igjen :( (Streng lærer )

 

 

..

Her hadde jeg å Rebekka kommet oss på flyplassen i Tyrkia...


En fin kveld i Tyrkia

 Deilig å bade i det vammet jaSånn går det når rebekka skal ta et bilde av deg ....Farge håret var jo gøy :)Namm

 

Tok det selvDra til frisøren, og klippe meg..

Være på Side Leder


Ta noen bilder sammen med Chanelle

Og ta et pent bilde av meg.....

 

Ja jeg hadde mange fler bilder men jeg gadd ikke å lase opp fler... Men da Er det noen fine tider i sommerferien

 

-Blogges Vilde 

My room

19.08.2012 // kl.16:09 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen ! Jeg har tenkt å vise dere mitt stor , hvite ,  fine rom. Jeg har lisom designet rome selv. De fleste store tingene er kjøpt på Ikea . De små pynte tingene er kjøpt litt overalt enkelig. Men jeg håper dere liker , så bare kos dere med bildene..

-Blogges Vilde

Oslo!

18.08.2012 // kl.19:50 // Blogg // 3 kommentarerHei alle sammen .I går var jeg og Chanelle i Olso og jeg har tenkt til å vise dere noen bilder....

-Blogges Vilde

Outfit

17.08.2012 // kl.23:46 // Blogg // Ingen kommentarer

 

 

 Genser:H&M        Vekse:H&M      Armbånd:Cubus      Ring:Glitter       Sko: Side Leder       Hår Dount:Glitter

 

-Blogges Vilde

Biler :) <3

17.08.2012 // kl.23:28 // Blogg // Ingen kommentarer

 

  

 

-Blogges Vilde

 

Sandvika Storsenter!

17.08.2012 // kl.12:38 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen , i går var jeg på Sandvika storsenter men Chanelle. Det var natt åpent så jeg rakk ikke å blogge i går desverre.. Men jeg kjøppte ikke så mye enkelig. Men jeg koste meg veldig mye.Tooji var der å sang så det var litt sånn stas... :)   

 

  

Tooji :)- Blogges Vilde

Tanta Torhild har bursdag :)

15.08.2012 // kl.21:53 // Blogg // 2 kommentarer

Hei i dag hadde min tante bursdag. Hun ble 41 år gammel, så si gratulere med dagen til henne...


LaksBlåbærpai
-Blogges Vilde

Har farget håret :) <3<3

15.08.2012 // kl.17:55 // Blogg // 7 kommentarer

Hei i dag har jeg farget håret brunt... Jeg ble super Fornøyd. 

- Blogges Vilde

Tusenfryd :)

14.08.2012 // kl.20:54 // Blogg // 1 kommentarHei i dag var jeg å Miriam på Tusenfryd ... Vi tok de kuleste karusellene. 

 - Blogges Vilde

Tusenfryd!!

13.08.2012 // kl.22:09 // Blogg // 1 kommentar

Hei i morgen skal jeg og Miriam til Tusenfryd... Bare oss to !!!!!! :) Jeg skal  ta masse fine bilder og legge ut på bloggen, jeg lover :):):)-Blogges Vilde

Kakao

13.08.2012 // kl.18:56 // Blogg // 2 kommentarer

Hei nå drikker jeg en veldig god kakao... Så jeg bare hadde tenkt til å vise dere noen bilder..- Blogges Vilde

God morgen...

13.08.2012 // kl.11:47 // Blogg // 1 kommentar

Hei, nå har jeg spist frokost ......Jeg er ganske trøtt. Men i dag kommer Miriam hjem fra familie treffet .. Dette er ett ganske kjedelig innlegg, så jeg bare legger til noen bilder.


-Blogges Vilde

Hvilke blogger leser jeg

12.08.2012 // kl.19:11 // Blogg // 4 kommentarer

Hei, jeg har tenkt til å vise dere hvilke blogger jeg leser..

1.Tcmn.blogg.no   2.Annais.blogg.no   3.L0ve.blogg.no   4.Sivkarine.blogg.no   5, Chanysword.blogg.no   6. praw.blogg.no

7.Naissweetlife.blogg.no     8.Jbiloveu.blogg.no   9.Soavmz.blogg.no     10.auroramohn.blogg.no    11.mku.blogg.no    12.sophieelise

 

 

 

-Blogges Vilde

Sommeren er herlig

12.08.2012 // kl.14:28 // Blogg // 2 kommentarer

Sommeren er helt herlig

- Blogges Vilde

En fantisk sommerdag :)

11.08.2012 // kl.20:34 // Blogg // 2 kommentarer

 

En dag flott sommerdag i dag .. Koste meg veldig :)

¨

Kingen min


-Blogges Vilde

Øyenbryn

11.08.2012 // kl.20:23 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen , jeg har fått noen kommentarer på øyenbryna .. Jeg har ikke ett halt øyenbryn .. Det er sånn at havle er mørk og andre er lyst ..

 -Blogges Vilde

Dagens outfit

11.08.2012 // kl.01:08 // Blogg // 1 kommentarT-skjorte : Cubus

Shorts¨: H&m

Øredobber : Glitter

Sko : Side-Blogges Vilde

Innkjøp

09.08.2012 // kl.18:47 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen , jeg vil vise dere hva jeg kjøpte i dag :) <3

Øyevipper fra vita kr 74Topp fra cubus kr 129Maskara kr 99
Ble veldig fornøyd :) <3

 

-Blogges Vilde

 

Tyrkia innkjøp del-3

09.08.2012 // kl.12:23 // Blogg // 1 kommentar

Tyrkia innkjøp del-2

09.08.2012 // kl.12:21 // Blogg // 2 kommentarer

Tyrkia innkjøp del - 1

09.08.2012 // kl.12:18 // Blogg // 1 kommentar

Muffin ting i håret

08.08.2012 // kl.21:51 // Blogg // 4 kommentarer

Begravelse til Aslaug

08.08.2012 // kl.21:47 // Blogg // 2 kommentarerHei alle sammen i dag var jeg i begravelse , og jeg vil vise dere noen bilder derfra... 
 

- Blogges Vilde

Min øskeliste av sko :)

08.08.2012 // kl.17:45 // Blogg // 2 kommentarerHei , jeg har tenkt til å vise dere hvilke sko jeg har på ønskelisten av sko.....
 

Ny header :)

07.08.2012 // kl.17:39 // Blogg // 2 kommentarerJeg har laget en nye midletidlig..... Så håper dere liker den :)

 

Home sweet home

07.08.2012 // kl.16:54 // Blogg // Ingen kommentarer- Blogges Vilde

Side leder

01.08.2012 // kl.23:15 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen . Jeg var på Side Leder for litt siden , og jeg har tenkt til vise dere noen bilder . ( Hadde tilatelse av butikmannen)

 

 

 -Blogges Viilde

 

Ikke skjedd så mye

28.07.2012 // kl.18:11 // Blogg // 1 kommentar

Hei det har enkelig skjedd så mye i det siste . Jeg var på en liten shopping runde i går. Legger kanskje ut innkjøp video på lørdag eller fredag av dét jeg ikke har vist dere. Men akkurat nå sitter jeg og chilleren . Jeg skal snart ut u spise så jeg bare tar noen random bilder.

Bassenge

Iskrem

Chanelle jenta mi

Meg

Innkjøp

27.07.2012 // kl.11:45 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei i går kjøpte jeg mye rart og det har jeg tenkt til å vise dere

En hårsprsy

To lipliner , det er øyneskygger

Seks eyeliner

Fornøyd

26.07.2012

26.07.2012 // kl.17:07 // Blogg // 1 kommentar

Hot Hot Hot

26.07.2012 // kl.16:53 // Blogg // 2 kommentarer

Hey alle sammen i går var det 54 varme grader . ( Herregud ) Jeg holdte på å dø .. ( Nei da ) . Det var veldig varmt da.

-Blogges.blogg.no

 

Første dag i Tyrkia ... ( Forsinket innlegg , vet )

24.07.2012 // kl.18:01 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen , nå sitter jeg å blogger fra Tyrkia . Jeg skal nå vise dere bildene fra flyet , dagen , kvelden og innkjøpa minne. Bare len dere tilbake og nytt bildene

 

Flyet 

 Tyrkia

 

Før


 

Resturant 

 

Innkjøpa

 
Litt store


Iphone dekselConvers sekkIphone deksel til Miriam....

 

 

 

-Blogges Vilde 


 

Gardemon

22.07.2012 // kl.19:54 // Blogg // 1 kommentar

Nå sitter jeg på gardemom og blogger skal vise dere hva jeg har kjøpt

Det var alt kjempe fornøyd..-Blogges Vilde

Pakker til Tyrkia

21.07.2012 // kl.18:37 // Blogg // 3 kommentarer

Hei nå driver jeg og pakker til Tyrkia jeg drar i morgen til side , med mamma . Det blir gøy !! :) <3

Nå skal jeg dusje .. -Blogges Vilde

Fotoshop med Mia og Miriam

21.07.2012 // kl.11:21 // Blogg // 2 kommentarer

I går natta Miriam og Mia her er bildene fra fotoshopen ....

 

-Blogges Vilde

Ny header!!!

19.07.2012 // kl.21:56 // Blogg // Ingen kommentarer

Kan desverre ikke blogge vet ikke lenge. Jeg glemte overføring ledingen til kamera i Gøte borg. Det er meg ja.  Men lover at jeg skal blogge så fort som mulig. Skal kansje kjøpe det i morgen . snakkes
-Blogges Vilde

Oase

14.07.2012 // kl.21:46 // Blogg // 1 kommentar

Hei , nå har jeg kommet hjem !!! Men i morgen drar jeg til Gøte borg sammen med fotballlaget så da blir det heller ikke noe bloggeing. I dag fant jeg ut at jeg skal til Tyrkia neste søndag. Dette er den mest travele sommerferien noen sinne. Jaja , men nå skal jeg vise dere bildene jeg tok......

Hotelle


Sola <3


Miriam

HanneMeg

 Blogges vilde
 

Dip hair

10.07.2012 // kl.11:43 // Blogg // 11 kommentarer
Kledde jeg det ?

 

- Blogges Vilde

Oase

10.07.2012 // kl.10:51 // Blogg // 4 kommentarer

Hei , mine kjære blogg lesere . I dag skal jeg til Oase  så da kan jeg ikke få blogget på 4-5 dager. Når jeg har kommet hjem for jeg en dag fri så drar jeg til En cup i Sverige som jeg ikke for blogga på 3-7  dager.et beklager jeg veldig , men jeg har en veldig travel sommerferie. Snakkes

 D


-Blogges Vilde

Hot or not ?

09.07.2012 // kl.21:39 // Blogg // 7 kommentarer

 

Hei , jeg har ålstå prøvd to capser. Og jeg lurer på om jeg kler caps eller skal jeg ikke bruke det . Så komenter hot eller not eller ja eller nei , noe sånt. Så la oss starte.
 -Blogges Vilde...

 

Lese din blogg

08.07.2012 // kl.20:30 // Blogg // 12 kommentarer

Hei, alle sammen jeg vil gjerne lese din blogg. Så vis du vil at jeg skal lese din blogg, så komenter navn på bloggen i komentarfeltet. Så ja da er det bare å komentere :) <3 !
Har fått meg bandana

 

-Blogges  Vilde

Til Rebekka

08.07.2012 // kl.19:24 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei jeg har laget en header tiol Rebekke og jef vet at jeg ikke er noe god. Men det var baare midltidlig headeren . Så ja ja . Den ble ikke perfekt akkurat kan man si men rebekka likte og hun skulle få den enkelig gjenom face , men bilde ville ikke lastes opp . Daq gjør jeg det på bloggen ! 

- Blogges Vilde

Fotoshop med rebekka i Valldal !

07.07.2012 // kl.21:54 // Blogg // 3 kommentarerJa det var det :) <3

-Blogges Vilde

Tyrkia, Mamaris

07.07.2012 // kl.21:31 // Blogg // 4 kommentarer Den beit meg i fingere .

 

Jeg koste meg i Tyrkia med Rebekka og Pappa ...

 

- Blogges Vilde

Outfit

04.07.2012 // kl.17:24 // Blogg // 6 kommentarer

I dag har jeg en outfit

Hytta

03.07.2012 // kl.17:45 // Blogg // 3 kommentarer

Sitter på hytta bildene er på kamera så for ikke blogge om det . Har bare Internett på mobilen. Men her er hytta

Jeg har en liten hytte som heter blomsterstua som dere fikk se nå

Hei

23.06.2012 // kl.00:47 // Blogg // 3 kommentarer

dere vet at jeg og Rebekka drar til Tyrkia om noen timer . Så jeg tror jeg desverre ikke for blogga :( Men jeg lover å blogge etter Tyrkia. Men da har jeg tenkt til å vise dere litt av mine favoritt bilder. Så jeg ønsker dere en god sommer. Her er favoritt bildene mine:

- Blogges VlideRebekka på besøk

22.06.2012 // kl.16:19 // Blogg // 1 kommentarRebekka

Smile to the world and the world smil to you


beste  venner

Jippi ....

21.06.2012 // kl.19:36 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei allle sammen.  I dag kommer Rebekka til meg. Siden vi skal till tyrkia på lørdag. Her er noen bilder så skriver jeg litt fakta nederst...

Ute

 


Stue


rom


kjøkken

Balkong


Hotelle inni


Inni hotellet

 

Det er 250 meter til ett kjøpesenter.

Badebassenge er 70 meter

Og det ligger nærme ett badeland.

Hotellet heter Kaptan sss

 

Ja det var det jeg viste om det hotellet..

 

Hva skal dere i ferien?

 

-Blogges Vilde


  

Dagens negler

18.06.2012 // kl.16:06 // Blogg // 4 kommentarerBle ikke så fint på den ene

 


Neglaken er fra Vero moda

 

- Blogges Vilde

 

Fotballsko

18.06.2012 // kl.15:34 // Blogg // Ingen kommentarer
Søndagens favoritt

17.06.2012 // kl.20:19 // Blogg // Ingen kommentarer
Negllakk fra vera moda

 

- Blogges Vilde
Outfit

17.06.2012 // kl.19:30 // Blogg // 4 kommentarer


 

Ja det var mn outfit for i dag .. Håper dere likte den

 

-Blogges Vilde

 

 

I`am in love

17.06.2012 // kl.14:20 // Blogg // 1 kommentar


 

ukas neglak

17.06.2012 // kl.13:31 // Blogg // 4 kommentarer

FørF

Du trenger :

 =
Sånn ble ukas negler :) ! <3

Deilig start på søndagen

17.06.2012 // kl.11:44 // Blogg // Ingen kommentarer

Speilegg


Bacon


Melk


Smilefjes


kako
Cupcakes

16.06.2012 // kl.14:56 // Blogg // 2 kommentarerI går lagde jeg og Emina cupcakes


Vi klarte å søle

 

-Blogges Vilde 


 

God morgen

16.06.2012 // kl.10:36 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei vågar jeg og Miriam stått opp

Ja dette var det innlegget :). -blogges Vilde

Sommer avslutting dansen

15.06.2012 // kl.14:04 // Blogg // 6 kommentarer

video:mvi1033

 

Her er Andre , Josef , Marius , Marcus og Erik som danser til Kun fu fighting

Sommer avslutting

14.06.2012 // kl.21:24 // Blogg // 3 kommentarer


Teo
 

FridaMiaGuroSilje

ViviSilje

 

OpptredeneWiktor Harris og andre med et skuspill som heter : Taxi idiotene