hits

januar 2018

Bloggen 6 år?!

18.01.2018 // kl.19:44 // Blogg // 1 kommentar

Hei dere!

I dag på facebook, fikk jeg sånn "du har et minne å se tilbake på", det var nemlig 4 år siden jeg hadde delt et innlegg fra bloggen. Det var en markering på at bloggen hadde blitt 2 år, og i dag er den fackings 6år. Det er bare helt sykt å tenke på hvor fort tiden har gått. At det er 6 år siden jeg satt på jenterommet og opprettet en blogg liksom. Jeg husker jeg tok de første bildene med pcen, og brukte et sånn program, jeg husker ikke hva det heter, men der kunne du legge på filter osv. Det startet som noe smått, men det vokste seg oppover. Jeg har aldri vært noe stor blogger, men jeg hadde jo oppimot 200 lesere. Det var forsåvidt ganske stort for 12 år gamle Vilde fra Askim. 

Jeg husker når jeg fikk mitt første speilreflekskamera, alle de gangene jeg har tvunget mamma til å bli med meg ut for å ta outfit bilder. Til slutt ble hun dritt lei og jeg fikk meg stativ og selvutløser. Alle gangene der jeg måtte ta over 100 bilder og ble fornøyd med 2; all tiden jeg har brukt på blogging. Tok blogging faktisk veldig seriøst, jeg husker jeg fikk låne pc av læreren min på leirskolen, fordi jeg måtte blogge. Blogging var min hobby, noe jeg virkelig likte. Kanskje litt klisjè sagt, men blogging har jo på en måte vært med på å forme meg. Og youtube for den saks skyld. Jeg var ganske aktiv der, med julegaver, sminke og innkjøps videor; sånn typisk rosablogger videor egt ahah. På den ene videon min fikk jeg over 15k views (men den videoen og mange andre er dessverre private, for det blir litt for kleint). Jeg digget det, men merket når jeg kom på ungsdomsskolen hadde jeg "vokst" det litt fra meg. For øyeblikket vet jeg ikke helt hva jeg driver med, men jeg syntes det er litt gøy å mimre tilbake, og gjøre noe jeg elsket. Jeg ville ikke selv beskrevet meg som en blogger nå, ikke i det hele tatt. Er svært få som vet at jeg skriver innlegg i ny og ne, men brått har jeg typ 60 lesere en dag, og har ikke peiling på hvem.

Ja, det er lov til å le....

Endelig speilrefleks og dessverre singel da :( Savner Marius min ass

Poserings gamet er strong

Nådde 1000 følgere på insta.

Den gang jeg levde på outfit bilder, og aldri gikk i jobbebukse for å kunne ta blogg bilder. 

Beste navnet. Husker egt skulle skrive "loveworld", men skrev det feil, og latet som ingenting. Engelsk ferdighetene har dessverre ikke forbedret seg.

Tb til ginger hår og leppe bitting

Leker deilig med blå øyeskygge, dd?

4 år forskjell sier jeg bare...

Hadde lowkey hipster stil en periode ass

Akkurat 4 år siden i dag. Bloggen ble hele 2 år og det måtte feires med lys og favoritt skjorten min fra H&M. 

Det var det jeg orket å dele av kleine bilder

 

Var så gøy å lete tilbake i arkivet. Har så mange bilder og minner, og måten jeg husker akkurat da jeg tok de bildene og hvilket innlegg de var til. Merker at jeg begynner å bli litt følsom nå ass. Var rart å se på utviklingen jeg har hatt, når det gjelder kvaliteten på bildene, stilen og bare generelt hvordan jeg har forandret meg. Helt ærlig syntes jeg ikke at jeg har forandret meg så mye utseende messig, haha. For min del kunne noen av disse bildene blitt tatt i går.

Jeg ler bare

-Blogges rosablogger Heggen since day one

Søndags jams

14.01.2018 // kl.15:54 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen!

Søndager må være det slækkeste som finnes (for min del). Det enste jeg gjør er å ligge i sengen hele dagen og sitte på telefon. Men helt ærlig, liker jeg å ikke gjøre noe (til tider!! Hater vanligvis å kjede meg). Bare en skikkelig rest day. Det enste jeg har planlagt i dag, er date med Nielsen. En god kebab pizza fra verdens beste campis blir bra nå kjenner jeg. Også er det fullt kjør til uken, med naturfags prøve IGJEN! Det var så mange dårlige resultater når folk tok den på fredag, så vi får en sjanse til. Det er også beeptest - noe som jeg gruer meg heftig til, og jobb selvfølgelig. Håper det snart kommer en uke der det skjer ingenting skole messig, så jeg slipper å stresse. 

Men nå skal jeg slappe av og høre på min all time favoritt liste. Den heter "Bass for my thougths" - En chill og rolig liste som passer til en søndag som denne. Den er desverre ikke offentlig for dere som ville høre den. Jeg føler egt at musikk er ganske personlig, så velger å ha listen for meg selv. Men tenkte å dele noen favoritter som står på repeat i dag just becøs i love u guys, smask smask :*

Pretending- G4SHI

Did it Again- Kaveh

Mandag- Chris Abolade

Time- Sturla Atlas

sommer<33333

Jeg bare syntes du skulle hørt på meg- Cezinando ft. Unge Ferrari

Stay- Ervin Mitchell 

I sip- Tory Lanez 

You lied- Rayy Dubb

Processed with VSCO with c1 preset

 

Har lagt til link til hver sang så det blir enklere for dere (Untatt 2 for det gikk brått ikke lenger). Ha en fin søndag videre!

Hvordan bruker dere søndagen deres?

-Blogges slækkeste meg

 

2017- Del 2

02.01.2018 // kl.17:47 // Blogg // 2 kommentarer

Juli 

I juli var jeg så basic at jeg dro på språkreise til, gjett først. Nemlig Malta, som resten av Norges tenårings jenter. Jaja, det var gøy. Unntatt at det faktisk var skole da. Da jeg hørte språkskole, trodde jeg at man skulle dra på stranden og spille volleyball og gjøre aktiviteter ute. Ikke faktisk sitte på en skole benk og gjøre oppgaver. Lurer selv på hvorfor jeg trodde det. Men ble kjent med mange koselige jenter da. Heldig som jeg var,  hadde jeg den BESTE verts familien. MISS YOU LEO!

Xoxo Inspo Vilde

Beste Leo<3

 

Jeg tilbrakte også 2 uker på hytta. HELT KLART NORGES FINESTE STED, OG HAR NORGES BESTE JORDBÆR! Grunnen til at jeg skrev det med store bokstaver var bare så jeg får understreket at jeg elsker Valldal og jordbærene der oppe.

Processed with VSCO with a6 preset

Se så jøvlig fint da!

 

August

Siste dagene av sommerferien var jeg bare hjemme og slæfan med las chicas. Før vi skulle starte på Vgs. Var super stressa men gledet meg også mye liksom. Men Vgs hittil er så bra og digger klassen min. GO 1IDRA!

Milli som er like fornøyd med som meg<3

 

September

Sesongen har startet, og du kjenner nå at du ikke var så aktiv i sommer som du burde ha vært.

Processed with VSCO with a6 preset

Klassen dro på overnattingstur til Trømborg Fjella. Jeg er vel ikke den mest frilufts personen akkurat, så helt ærlig var ikke dette det beste jeg har gjort ;)

 

Oktober

HØSTFERIE!!!

Vi dro inn til hovedstaden en dag og fikk brent av noe cash. Altså jeg er den typen som ikke liker å bruke 500kr på en fin middag på Aker Brygge. Så da fant vi heller en shabby fast food shappe og kjøpte oss en kebab. Mye morsomere å gamble med om du får matforgiftningen og spise en god kebab, enn å dra på Olivia eller Lektern å være mainstream. 

 

Silje og jeg var også på vår andre konsert i år; Bryson Thiller. Selvom han ikke spilte så lenge var det drit gøy. Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å kaste opp, også kaste opp igjen. Trolig nok fordi Silje og jeg hadde dratt på asiatisk buffè på mathallen før konserten. Jeg har to teorier; enten at jeg spiste så ekstremt mye, at kroppen min ikke klarte å fordøye det (fordi ja jeg overspiste til tusen) eller at jeg ikke tålte noe av det jeg spiste. Men det var drit godt, så det var verdt det. 

 

Sesongen tok også slutt....

Processed with VSCO with b5 preset

 

November

Alstå jeg husker så vidt november og det er en grunn til. Gjorde så si ingenting denne måneden.

Slenger med fav bilde

 

Desember

Arif og Unge ferrari konsert. SÅ JÆVLIG BRA!

 

Julebord

 

Julaften

 

Og til slutt et av årets beste dager, Nyttårsaften! Elsker nyttår, men er også glad for at det er kun 1 gang i året. 

Kjolen min er fra Nelly

Svært få bilder fra nyttår, ops ;-)

 

 Bare postitive tanker for 2018 nå. Håper alle har hatt en fantastisk år.

-Blogges nye og bedre Vilde i 2018

 

 

2017- del 1

02.01.2018 // kl.16:48 // Blogg // 1 kommentar

Hei dere!

I dag tenkte jeg å ha en oppsummering på året som gikk. Gud så fort 2017 bare fløy forbi. Jeg føler jo eldre jeg blir, jo fortere går tiden. Er jeg den enste som synes det?

2017 var et greit år. Det skjedde mye og jeg følte jeg fikk litt mer livserfaring. Jeg hadde faktisk min første kjærlighetssorg (snufs snufs), prøvde meg i ny klubb, begynte på vgs - idrettslinjen (noe som jeg ikke kunne vært mer fornøyd med, bra valg Vilde), fått meg jobb, blitt kjent med mange nye og bare hatt det døds fett. Dette året føler jeg også at jeg har funnet verdiene mine, og hva jeg velger å stå for.

Men nå kunne jeg egentlig ikke vært mere klar for 2018! Herre, dette året skal jeg bare chillen helt, tenke på meg selv og prøve og ha det best mulig. Jeg skal prøve å ta mer initiativet til å møtes og gjøre noe med venninnene mine. Jeg var veldig flink til dette før, men det har dabbet en del av etter hvor eldre jeg har blitt. Jeg vil prøve å ha  mest fokus  på venninnene mine. De er jo de som alltid er der og ikke bare blir brått borte :-) Kloke ord fra en såret Vilde. Ellers har jeg egentlig ingen store nyttårsforsetter. Pleier å skrive noen hvert år, men ikke i år. Tenker bare å leve. 

 

Januar

Jeg avlsutett 2016 og begynte 2017 med de beste jentene. Vi feriret nyttårsaften sammen med drit god mat (takk til Frida som er verdens flinkeste til å lage mat) og bra stemning. Gud hvor glad jeg er i disse jentene ass! Gleder meg så heftig til nyttår, har håp om en like vellykket kveld som det var da :-)

Processed with VSCO with b1 preset

 

Februar

I februar skjedde det faktisk ikke så mye. Ella, Silje, Milli, Mia og jeg tok oss en slalom tur til Tryvann. Eneste gangen jeg fikk brukt slalom skiene mine forrige sesong. Forhåpentligvis blir det litt flere ganger i år.

Jeg var også på "julebord" med gutta aka jentene aka vb venner

 

Mars 

Helt klart en måned som var innholdsrik. Jeg visste det skjedde mye denne måneden og gledet meg helt fra 2017 startet.

Noe jeg gjorde mye av i år, var det å være på konserter. Jeg hadde aldri vært på konsert før, (hvis ikke Alexsander Rybakk konsert for 10 år siden i Askim kulturhus telles) så det var nytt og spennde. Silje og jeg er fan girls nummer 1 ass!

Drake<3

 

Jeg fylte også 16 år! Som vil si lappen og bursdagsfeiring.

Jeg ler sånn av dette bilde. Husker dette var en av de første gangene jeg testet moppa. Noe jeg merket var at den var overraskende tung, ahah.

 

Noe annet som skjedde i Mars var Polen-Tyskland tur med klassen. Dette var en morsom, minnerik og lærerik tur. Savner faktisk litt ungdomsskolen, det var så chill, og så mange bra folk.

Blogger Heggen med nye solbriller og trutmunn som spiser en salat (som ikke var min engang, men som så bra ut på bilde).

 

April

I april var det påskeferie. Den brukte jeg til å slappe og tilbringe tid med venner og familie

Jeg tilbrakte noen dager på Blefjell med Sunniva og truck. Skal si dere en ting, ski er ikke min sterkeste side akkurat ;)

 

Mai

Mai føler jeg er den måneden man får sykt sommer steming av. Da det begynner å bli ganske varmt ute, det har kommet masse blader på tærne og du kan begynne å kaste av deg plaggen ;) Elsker mai ass fyf!

17.mai er helt klart det beste i mai. Når jeg ser disse bildene, blir jeg så takknemlig for vennene mine.

Det var en vellykket feiring hos Cecilie. Dette har blitt en liten tradisjon, at vi drar til Cecilie etter barnetoget for å spise, også gå videre ned i byen for å se på borgertoget. Gleder meg allerede til neste år.

I mai ble vi også ferdig med skriftlig eksamen, noe som var drit digg. Vi jentene var mye sammen og nøyt varmen. 

 

Juni

Fullført 3 år på ungdomsskolen, og forventingene til sommeren var sky høye.

Processed with VSCO with b1 preset

Vi kickstartet sommeren med kalorier, ved å dra på verdens beste Campino etter vitnemålsutdelingen. Litt triste å måtte si hade til ungdomsskolen og sånt, men greit klare for sommeren og Vgs. 

Bildedryss fra starten av sommerferien. Når jeg ser disse bildene, kjenner jeg hvor mye jeg gleder meg til sommeren. Sommeren er det beste!

Del 2 is coming. 

 

Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra et lite høl i Indre Østfold, A-Town. Mine prioriteringer er å bli bøs (altså jeg liker å trene) og komme på landslaget i fotball. "På denne bloggen kommer jeg til å blogge om det som faller meg inn" -Vilde 2013.

WIDGETS

Outfit

Kategorier

Arkiv