hits

juni 2013

GJESTEBLOGGER DAG 4

30.06.2013 // kl.17:05 // Blogg // 3 kommentarer

Hei igjen  - klar for min fjerde dag som gjesteblogger :-) Vilde har komme hjemt fra Cupèn i Sverige, og jeg har kjørt henne ned på leir på Oven med Miriam. Så veldig bra ut der nede, og jeg håper de får noen fine dager. Håper hun tar noen bilder derfra, som hun kan legge ut på bloggen når hun kommer hjem :-)

Det jeg kan si om Vilde,  er at hun er det beste som har hendt meg selvfølgelig :-) Hun var ett sjarmtroll når hun var liten, og jeg fikk lov å pynte og kle henne opp. Men hun var vel ikke så mye over 5 år, når hun fikk sine sine egne meninger,  om hva hun skulle ha på seg. Tror ikke jeg har kjøpt så mye klær til henne etter fylte 7 -- 8 år uten å ha henne med i butikkene :-)

Ja, jeg håper bare at Vilde får en knall uke på Oven - Kanskje jeg får vise " outfiten" en dag. Solen er fortsatt ikke kommet..... Fortsatt fin dag, og vi prates snart igjen ......


Gode minner <3<3<3

GJESTEBLOGGER DAG 3

29.06.2013 // kl.12:49 // Blogg // Ingen kommentarer

HALLO igjen alle sammen :-) Fant plutselig ut at jeg hadde fått kommentarer og spørsmål fra dere :-)

Først kan jeg svare på det med Gucci. Hun er blanding av Chihuahua og Lhasa Apso. Hun er blitt 2 år, men dessverre har hun forandret adferd etter løpetid ( Masse hormoner )

 

Om jeg kan ta en spørsmålsrunde om meg og Vilde ?? Hva lurer dere på da ? Kan jo si at jeg er 48 år, og når jeg vokste opp - så var det  bl.a. bare en Tv i huset og en kanal, ingen bilbelter i bilene, sykkel uten gir ( 3 gir var det vel noen som hadde ) og ingen hjelm. Det er vanskelig å sammenligne min generasjons oppvekst med deres. Dere blir mye tidligere opplyst om alt som foregår i verden, og sikkert fortere " voksne"

Venter på sommer og sol - den må jo komme snart:-) Fortsatt god lørdag dere - Vi høres :-)Tre generasjoner, mamma, meg og Vilde ( Noen år siden dette bildet ble tatt selvfølgelig ) :-)

GJESTEBLOGGER DAG 2

28.06.2013 // kl.13:14 // Blogg // 1 kommentar

HALLO alle sammen - Beklager virkelig at teksten fortsatt blir under bildene - eneste positiver er jo at dere må se på bildene :-) Ikke så veldig mye spennende som skjer i dag akkurat. Første kamp i Skadevi Cup for Wilds Cats ble 2-2 så jeg på FB. Skulle ha vært der, men slik er livet av og til. Nå skal jeg bare slappe av - også høres vi.

Kom gjerne med tips til hvordan jeg skal klare å få teksten øverst :-) Ha en strålende fredag videre......

På vei

27.06.2013 // kl.18:43 // Blogg // 1 kommentar

Heihei!

Nå sitter jeg og Silje i bilen på vei til fotballcup i Skøvde altså i Sverige, vi skal være der fra i dag til søndag vis vi kommer så langt. Jeg har gledet meg lenge til denne cupen! Hele denne uka går til fotball, for jeg har vært på fotballskole fra mandag til i dag, også er det jo som sagt fotballcup fra i dag til søndag. Som dere sikkert har sett så skal mamma gjesteblogge for meg, grunnen til jeg blogger nå er fordi det er internett i bilen.

Ha en fin helg!

 

Hva skal dere i helgen?

- Blogges Vilde

GJESTEBLOGGING

27.06.2013 // kl.17:38 // Blogg // 7 kommentarer

HALLO alle sammen - ENDELIG får jeg prøve meg på bloggen til Vilde - kult :-) Vilde har reist på Fotball Cup i Sverige - så nå får vi se hvordan denne bloggingen går :-)

Håper dere alle har hatt en fin torsdag så langt - jeg koser meg skikkelig - blir vel pizza og pizza på meg disse dagene, når Vilde er borte.

 

Hva syntes du om at jeg skal gjesteblogge ?

-Blogges Siri Hanne

Dagens antrekk

26.06.2013 // kl.19:29 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen! Nå skal jeg vise dere dagens antrekk. Miriam og jeg var i Ski og koste oss. Vi tok oss en tur på Taras i Askim etterpå. Der spiste vi pizza og hamburger. Nå sitter vi egentlig bare å, gjør ikke noe. Skal sette på en film eller noe. Det er jo ikke noe bedre å gjøre i dette møkka været.

Genser og bukse fra Urban

 

 

 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

TODAY

25.06.2013 // kl.19:46 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen ! I dag har det vært en kjempe fin dag. Jeg har vært på fotballskole som jeg også var i går. Jeg skal dtt i morgen og på torsdag. Etter fotballskolen dro jeg på trening. Jeg gleder meg til Cupen som jeg drar til, på torsdag. Nå skal jeg egentlig bare chillen out, haha.


.

 

Har dere vært på fotballskole i dag ?

-Blogges Vilde

Summer Wants

24.06.2013 // kl.19:41 // Blogg // 6 kommentarer

Se på alle disse flotte tingene her ! Vil så veldig, veldig, utrolig mye ha alt dette.
Syntes dere det var noe fint ?

Rainy Saturday

22.06.2013 // kl.17:25 // Blogg // 23 kommentarer

Hei alle sammen ! Når det regner blir jeg og humøret slapt. Selvfølgelig måtte jeg være syk også da. Tenk å være syk i sommerferien. Håper jeg blir frisk til i morgen, siden jeg skal på fotballskole fra mandag til og med onsdag. Men jeg ville bare si en ting. Jeg skal ha en spørsmålsrunde nå. Spør meg om hva du vil, så skal jeg prøve svare på alt i en video :-)

Er det noen dere lurer på ?

-Blogges VildeUnblogged // Outfit

21.06.2013 // kl.17:14 // Blogg // 2 kommentarer

 

Shorts fra cubus (klippet)     Topp fra Calings    Solbriller fra BikBok   Bandana fra Lindex

 

 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

Sommerferie

21.06.2013 // kl.15:11 // Blogg // 1 kommentar

SOMMERFERIE ! Det har jeg ventet på i et halvt år. Nå skal jeg sove ut. Skal prøve å nyte dagene mest mulig. Skal egentlig ikke så mye spesielt i sommer. Skal på fotballcup neste helg, og tar meg vel en tur på hytta. Vi får vel se om jeg skal på ferie.   Etter skolen tok mamma og jeg en liten feiring, med å ta en liten tur i byen.

 

Hva syntes du om at det er sommerferie ?

-Blogges Vilde

1 dag igjen

20.06.2013 // kl.16:05 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen! Nå er det bare en dag igjen til sommerferien, hvis du ikke teller med i dag :-) Gleder meg bare mer og mer. Når jeg kom hjem fra skolen trodde jeg det var fredag. Så jeg inbilte meg det da. Men til slutt forstod jeg at det var torsdag. I morgen er det siste dagen på 6.Trinn.
Gleder du deg?

-Blogges Vilde

19.06.2013

19.06.2013 // kl.16:51 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen! I dag er det sånn skikkelig slapp dag. Jeg har ikke fått så mye søvn i det siste og jeg er forkjølet. Klassen var på Østfoldbadet i stad. Det var faktisk litt gøy, jeg som egentlig ikke liker meg så godt der. Jeg møtte en bloggleser fra Rakkestad. Tenk at jeg har blogglesere fra Rakkestad. Litt sånn kult. Var kjempe fint vær i stad. Men nå regner det. Jaja. Skal se en film før jeg drar til pappa for å spise.

 

Har du hatt en slapp dag ?

-Blogges Vilde

Video : Innkjøp fra Oslo

18.06.2013 // kl.17:31 // Blogg // 2 kommentarer

Sett på 1080 hp

 

Hva syntes du om innkjøpene ? Har du noen av det samma ?

-Blogges Vilde

Sommer dager

18.06.2013 // kl.17:00 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen ! Nå steker sola. Kjempe deilig med sommer dager nå. Kjenner at sommeren er så nær. Ikke lekser, useriøse timer og SOL! Sommer kommer til å bli så deilig. Håper den blir bedre enn den var i fjor, men det tror jeg neppe. I fjor var sommeren nesten perfekt. Da er det bare å håpe. Nå sitter jeg og venter på en video som skal lastes opp på Youtube. Den kommer i dag. Så kan noen gjette hva slags video det er ?

 

Har dere merket at sommeren kommer ?

-Blogges Vilde

Dagens antrekk

17.06.2013 // kl.15:44 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen! Nå skal jeg vise dere dagens antrekk.    Så i gjennom minnekortet fra vinteren. Husker  at jeg måtte gå i bukse og genser, haha. Neida. Silje og jeg skal ta oss en jogge tur og øve til matteprøve. Flinke vi. Faktisk i går løp jeg intervaller. Så nå skal jeg bare skifte og gjøre meg klar, så da snakkes vi
Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

Bilder fra Bursdagen

15.06.2013 // kl.11:26 // Blogg // 5 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere bildene jeg tok i bursdagen til ho ViVI. Det var veldig gøy. Men jegg kom jo litt sent siden jeg spilte fotballkamp. Vi lekte boksengård, spiste kake og godterri. Vi satt ute i den fine solen. Jeg tror Vivi fikk mye fint.

 

Hva syntes du om bildene ?

-Blogges Vilde

 

 

Bursdags Outfit

14.06.2013 // kl.21:26 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere min bursdag outfit. Var ikke akkurat så pynte, enkelig var ingen det. Sorry at innlegge kommer sent. Siden etter skolen, så orka jeg bare ikke å blogge. Så dro jeg på kamp. Vi vant 11-0 mot Vestby. (tror jeg). Rett etter kamp dro jeg i bursdagen. Dere får noen få bilder i morgen fra bursdagen :-) Skikkelig tan jeg var i dag da

Shorts fra BikBok    Genser fra Lindex   

 

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Photos

14.06.2013 // kl.21:10 // Blogg // 2 kommentarer
Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

Take a chill pill

13.06.2013 // kl.17:47 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen. I dag hadde vi fotballcup på skolen. Var utrolig gøy, siden vi jenter på 6.Trinn vant hele greia.Har det enkelig vært en slapp dag etter skolen.  Denne dagen har gått utrolig fort. Har ikke tenkt til å gjøre noe mer spesielt. Nå har jeg laget kakao og nå skal jeg se em film eller noe. Snakkes.

 

Har du hatt en slapp dag ?

-Blogges Vilde

 

My lastet insta moment

12.06.2013 // kl.18:33 // Bilder // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere mine siste insta bilder?? Elsker insta så mye. Er på insta minst hele tiden 24/7. Selvom jeg burte gjøre lekser eller være sosial :-) Følg meg gjerne: Vildeheggen

Følger du meg insta ? -Blogges Vilde

Gårsdagens outfit

12.06.2013 // kl.15:14 // Blogg // 3 kommentarer

 

T-Skjorte fra BikBok    Belte H&M      Bandana ?       Shorts WoW (KLIPPET)       Sko Urban

 

 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

My day

11.06.2013 // kl.20:39 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg fortelle dere om dagen min. Rett etter skolen dro jeg og Tiri på Rema 1000. Der kjøpte vi: Svenske-kjøttboller, pomfrites, pulver saus, is, smørbukker og sånn kjærlighet. Når vi var ferdige med lekser, tok vi vi blogg-bilder. Vi koste oss ute i hagen med piknik og fin været. Vi gikk rundt i minst 2 timer å tok bilder av blomster, dyr, gress og trær. Var utrolig morsomt. Kan sikkert vise dere de bildene jeg tok (en gang). Og nå skal jeg enkelig ikke gjøre noe spesielt, så da snakkes vi.
Hva har dere gjort i dag?

-Blogges Vilde

5 bilder 1 redigering

11.06.2013 // kl.16:23 // Blogg // Ingen kommentarer 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Video : Trailer

10.06.2013 // kl.21:07 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg bare vise dere en trailer. Jeg og noen venner driver å lager en msuikkvideo. Den er på god vei. Håper den kommer ut før sommerferien, men vi får se. Nå har vi akkurat spilt kamp mot Sprint ( noe sånt) skal hoppe i dusjen, snakkes. 

 

 

Gleder du deg?

-Blogges Vilde

Dagens outfit

10.06.2013 // kl.14:31 // Blogg // 2 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere dagens antrekk. Dark blue is so cool colour, haha, neida. Hello Bandana. Nu e det bare å begynne å bruke det. Vi skal spille kamp mot Sprint i dag. Det blir spennede. Nå er det middag, så er det bare å hoppe rett til lekser, så da snakkas vi :-)

Genser fra BikBok     Shorts fra Kapphal      trøye fra Cubus     Sko fra Eurosko    Bandana fra ?

 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

Goood Mooorning

09.06.2013 // kl.13:35 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen jeg ville bare ønske alle dere fantastiske lesere en god morgen. Var så deilig med sol, så fin start på dagen. Den frokosten jeg hadde, var ikke værst. Men plutselig kommer de utrolige irriterende, stygge og slemme rein dråpene. Så det er dere bare å holde seg inne. Må bare beklage får at jeg ikke blogget i går. 

HaHa måtte bare legge ut dette :-)

 

Har du hatt en fin morgen?

-Blogges Vilde

 

Ice Cream Day

07.06.2013 // kl.20:42 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen i dag har jeg spist is. Skikkelig intresant. Det har opnet en ny iskrem sjappe i Askim. Dem hadde masse forskjellige smaker. Dem selger også softis, men jeg ville ha kuleis. Var ganske godt, men jeg syntes jordbær var best. Alle må dra ned dit, bare hvis de vil da. HaHa

 

Har du vært der?

-Blogges Vilde

 

T.G.I.F

07.06.2013 // kl.15:12 // Blogg // Ingen kommentarer

Fredag! I dag er det Fredag, til dere som ikke viste det.. Denne uken gikk utrolig fort. Føltes ut som det bare har gått 3 dager siden forggie fredag. Alt går bare så fort.  Bare 14 dager til sommerferien. Gleder meg. Sol i dag da. Men den gikk nettop bort, HAHA! Skal på trening nå, så da snakkes vi da

.

 

Har uken gått fort får deg å ?

-Blogges Vilde

"ØDELAGT"

06.06.2013 // kl.16:53 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå har jeg klart å knuse telefonen min :-( Jeg hadde vært akkuart vært ute og filma, da jeg kommer inn døren glipper jeg telefonen, og den havner med skjermen rett ned. Den ble ikke akkurat lite knust. Så ubehagelig å ta på dem.  Dette måtte skje meg. Den har liksom falt i baken 1000 ganger før å da, kunne den ikke vente 1000 ganger til ? Jaja. Får vell finne noe sjokolade

 

Har du noen gang knust telefonen din?

-Blogges Vilde

 

Dagens antrekk

06.06.2013 // kl.15:20 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå har jeg bare tenkt til å vise dere dagens antrekk. Skikkelig skummel jeg i dag. Er jo en Leopard. ARRRGGHHHH!

Sko fra Urban    Bukse fra WoW   Genser fra Calings

 

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Fisk Med Oss

05.06.2013 // kl.16:27 // Blogg // 4 kommentarer

Hei alle sammen det var veldig gøy på Fisk Med Oss. Vi koste oss kjempe mye. Noen av de beste dagene i år. Vi fiska, lekt boksengård og led.. Vi var sånn 10 folk inni ett telt, så vi hade larvefight. Vi våknet ved halv sju tiden. Vi lå på helt feile plasser når vi våknet, enn når vi la oss. Haha. Sovna nesten med engang jeg kom hjem, var så utrolig trøtt. Skal spille kamp mot Ås 

 

Hva syntes dere?

-Blogges Vilde

Video : Romvideo

05.06.2013 // kl.13:07 // Blogg // 2 kommentarer

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

 

 

Forberedelser

03.06.2013 // kl.22:11 // Blogg // 3 kommentarer

Hei alle sammen nå sitter jeg og pakker. Er så klar til morgen som det kunne blitt. Blir litt sånn gøy, tror jeg. Har fått kjøpt inn tyggis, godterri, frukt og mat. Vi vant kampen 6-2, ikke vår beste kamp kan mann si. Nå skal jeg ta ett hopp i dusjen. Skal prøve å være utvilt til i morgen, men det skjer vel aldri. Og en ting til, jeg får ikke blogget, men dere får romvideon på  morran-kvisen. Til alle dere som har vært der, bare å kommentere hvordan det var ....Snakkes

 

Skal du på Fisk-Med-Oss? Eller har vært der?

-Blogges Vilde

 

Dagens antrekk

03.06.2013 // kl.15:16 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere dagens antrekk. Utrolig deilig med sol i dag,litt vind da, får håpe det blir det i morgen å. Siden da skal jeg på Fisk- Med-Oss. Vi skal spille kamp mot Son i dag. De ligger på 8 plass i serien med 3 poeng.  Får håpe vi vinner da, men nå har jeg faktis tenkt til å gjøre noe fårnuftig, Lekser! Så da snakkes vi

Vest fra Zara        Genser fra Vero Moda        Bukse fra Urban        Sko fra Eurosko

 

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde
 

Dagens Antrekk

02.06.2013 // kl.18:51 // Blogg // 7 kommentarer

Hei alle sammen nå skal jeg bare vise dere mitt antrekk. Fikk brukt mine nye Vans. Elsker de bare så mye. Var veldig koselig i bursdagen. Først spiste på kina resturanten, så etter vi var ferdige der dro vi til Mormor og spiste, bær, is og verdens-beste. Nå skal jeg og ho Mia ned en tur på Løkka, så da snakkes vi

Blazer gra H&M      Pleplum fra BikBok    Smykke fra cubus   Bukse fra WoW   Sko fra DNA

 

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

 

 

 

For en fin start på dagen

02.06.2013 // kl.11:25 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei alle sammen nå har jeg hatt en kjempe fin start på dagen. Jeg våknet ved 10 tiden. Så tok jeg meg en god frokost. Nå sitter jeg hos min mor å blogger. Har tenkt meg en tur på ned på kunstgresset. men nå begynte å pøse ned. Vi får se da

 

Har du fått en fin start på dagen?

-Blogges Vilde

 

Min dag!

01.06.2013 // kl.22:09 // Blogg // 1 kommentar

Hei alle sammen nå skal jeg vise dere min dag. Har vært kjempe koselig i Oslo. Vi har gått rundt i gatene, spist og kost oss:-) I dag har jeg ikke hatt noe fotogen, så dere må klare dere med de få bildene i dag. Pappa prøvde for første gang å ta bilder med canon kamera. Vær veldig morsomt å se han prøve å ta bilder. Ble fornøyd med alt jeg kjøpte i dag. Sorry for at innlegge kommer sent. Toget vårt gikk ikke før halv 9. 

 

Hva gjorde du i dag?

-Blogges Vilde

Heeeiii Juni

01.06.2013 // kl.12:08 // Blogg // 1 kommentar

Hei Juni. Nå er det Juni :-)  Bare noen få dager til sommerferien. I dag har jeg og pappa tenkt oss en tur til Oslo. Vi kommer til å gå rundt, spise is og kanskje handle litt. Jeg vill også bare si att jeg har spilt inn romvideon. Den kommer enten på Søndag eller Mandag, så da snakkes vi.

 

 

-Hva skal du i dag?

-Blogges Vilde

 

Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra et lite høl i Indre Østfold, A-Town. Mine prioriteringer er å bli bøs (altså jeg liker å trene) og komme på landslaget i fotball. "På denne bloggen kommer jeg til å blogge om det som faller meg inn" -Vilde 2013.

WIDGETS

Outfit

Kategorier

Arkiv