hits

juli 2013

Video : Hytta 2013

31.07.2013 // kl.11:24 // Blogg // 4 kommentarer

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

Ukens spørsmål #2

30.07.2013 // kl.14:57 // Blogg // 10 kommentarer

Hva syntes du om 99'erne i byen din? :) Kule de 

Hvor er toppen din fra? Den er fra: Mark and Spencer

Hvor redigerer du bildene dine? Jeg rediger dem i iphoto 


Kan du hilse til idaoie.blogg.no? Ja, jeg hilser til Idaoie.blogg.no

Hva syns du om navnet Ida? Tommel opp ;-)

Men hvor kjøpte du de solbrillene fra? En random shappe i TyrkiaHar du hørt navnet Eiunn før ? Nei, det har jeg ikke 

Kor gamel e søskena dine? Fredrik er 20 år, Lars er 41 år og Nina er 46 år 

Du begynne i 6.klasse eller 7. ? 7.klasse

Hvor mye koster Raybans, og hvor får man kjøpt det? Det kommer an på hva slags typer du kjøper. Du kan få kjøpt det på nettetHvor mange lesere har du? 100-200 er veldig forskjelig fra dag til dag 

 

 

Har dere spørsmål til neste gang ?

-Blogges Vilde

Back in Askim

29.07.2013 // kl.19:24 // Blogg // 5 kommentarer

 

Hei Hei!

Da er man tilbake i Askim, etter en fantastisk uke på hytta. Jeg har ikke kjedet meg ett sekund. Jeg har bare kost meg. Men det er bare å glede seg, for på torsdag skal pappa og jeg til KRETA! Jeg gleder meg helt sykt mye. Da skal man bli tan ;-)

Snakkkes 

 

Har dere vært på hytta?

-Blogges Vilde

Olsok

27.07.2013 // kl.18:11 // Blogg // 3 kommentarer

Hei Hei!

I dag har vi feiret Olsok. Det har vært veldig morsomt. Det var mange forskjellige boder, og masse underholdning.Sverre fra Idol var der det samme med Tobias Brandal Busæt. Vi koste oss med sol og regn :-) Etter vi hadde vært der en stund, dro vi på Kulå, der spilte vi bowling og spiste pizza.

Har dere også feiret Olsok?

-Blogges Vilde

Nattings på Heggesetra

25.07.2013 // kl.19:50 // Blogg // 4 kommentarer

Hei Hei!

I går overnattet Miriam, mamma og jeg på Heggesetra. Der koste vi oss med bål, sjokolade og latter. Hele natten var det bjelle-klang fra sauene. I morgen tidlig tok vi turen opp på Myreheia.Der badet vi i svarthammertjernet. Det var utrolig varmt vann, oppe mot 26-29 grader. Der var vi i noen timer, før vi dro hjem.

Har du noen gang overnattet på en seter?

-Blogges Vilde

Dagens antrekk

24.07.2013 // kl.19:25 // Blogg // 7 kommentarer

Hei Hei!

I dag har det vert en kjempe fin dag. Miriam og jeg startet dagen med en tur på gresset, altså fotballbanen. etter det dro the family på en resturant. Der koste vi oss med kjempe god mat. Og til dessert spiste vi bløtkake med jordbær :-) Mamma, Miriam og jeg har tenkt oss en tur til setra, vi skal kanskje prøve å sove dere oppe.. Så må alle si gratulerer med dagen til Malene Lovise

Snakkes

T-skjorte fra H&M     Armbånd fra Glitter     Shorts fra Kapphal

 


Hva syntes du om antrekket ?

-Blogges Vilde


Video : Ukens spørsmål

23.07.2013 // kl.19:34 // Blogg // 10 kommentarer

 

Har dere noen spørsmål til neste gang?

-Blogges Vilde

Vell fremme

22.07.2013 // kl.16:19 // Blogg // 2 kommentarer

Hei Hei !

Da har man akkurat dusjet etter en tur på Setra :-)  Vi kom frem får noen timer siden. Kjenner allerede god følelsen. Været er kjempe topp her oppe. Men nå har Miriam tenkt til å rydde ut alle tingene å få oss på plass :-)

Snakkes !-Er du på hytta ?

-Blogges Vilde

Dagens antrekk

21.07.2013 // kl.21:06 // Blogg // 4 kommentarer

Hei Hei!

I dag har det vært en strålende fin dag, som de fleste dagene har vært. Ingenting er bedre enn Norge på sånne dager :-) Jeg har egentlig ikke klart å nyte finværsdagen i dag. Jeg har sovet, vasket og ryddet rommet mitt. Jeg drar på hytta med mamma og Miriam i morgen tidlig. Men i dag skulle jeg bare vise dere outfiten min (lenge siden sist)
 

Hva syntes du ?

-Blogges Vilde

 

Sunset

19.07.2013 // kl.19:41 // Blogg // 4 kommentarer

 

 

Hva syntes du om bildene ?

-Blogges Vilde

Blogger jeg leser

18.07.2013 // kl.21:37 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei Hei !

Jeg hadde tenkt til å vise dere de bloggene jeg leser. Jeg fikk spørsmål på spørsmålsrunden om jeg kumne lage ett sånt innlegg. Så det kan jeg :-) Disse bloggene leser jeg annen hver dag. Jeg pleier å ta en titt om andre blogger og da. 

l0ve- andrebadendyck- sophieelise- naissweetlife- krissy- tcmn- torhiiild- auroramohn- annijor- styleconnection- betinabf- maddepaddee 

 

Leser dere noen av disse bloggene ?

-Blogges Vilde

 

1000 følgere!

17.07.2013 // kl.19:28 // Blogg // 2 kommentarer

Hei Hei!

Gjett hvem som har fått over 1000 følgere på instagram? JEG HAR! Jeg vil takke alle sammen for at dere følgere meg, vil også takke for alle de fine kommentarene. Det er bare å fortsette å følge meg og like bildene mine :-)  vildeheggen heter jeg, til de som lurte på det !


 

Følger du meg?

-Blogges Vilde

Ben & Jerry`s

15.07.2013 // kl.21:16 // Blogg // 2 kommentarer

Hei hei !

 I dag har det engentlig vært en helt vanlig dag. Jeg og min far koste oss på Mine`s på starten av dagen, og der var vi en stund. Har bare sett på tv og vært på pcen resten av dagen. Men i morgen skal jeg og min bror (Fredrik) på Tusenfryd, vis det blir fint vær. Ellers så finner vi sikkert på noe aent :-) Men i kveld har jeg kost meg med Ben & Jerry`s..  Cookie Dough er ikke akkurat favoritten, men den er godd da :-) 

 

Har dere smakt  Cookie Dough?

-Blogges Vilde

Tired of being tired

14.07.2013 // kl.17:45 // Blogg // 3 kommentarer

Hei Hei !

Jeg er bare så trøtt av å være trøtt. Har vært trøtt så og si hele sommerferien. Har klart å snu hele døgnet :-) Det er så typisk meg å gjøre når jeg har fri fra skolen. Skal til pappa i dag da. Får se om jeg får lagt meg litt tidligere i dag :-) Nå stikker jeg på løkka.. 

Snakkes

 

Har dere snudd døgnet ?

-Blogges Vilde

Hot or Not ?

12.07.2013 // kl.20:10 // Blogg // 13 kommentarer

Hey Hey !

I går fikk jeg meg ett par ny sko. Og jeg elsker de skikkelig mye. Og jeg liker veldig godt det fine mønsteret. To forskjellige skolisser gjør skoene enda kulere. De kostet 200 kr på Eorusko. (50%)  Men jeg lurer på hva dere der ute syntes.. Hot or Not ?

 

Hot or Not?

-Blogges Vilde

Flower Power

11.07.2013 // kl.15:52 // Blogg // 2 kommentarer

 

-Blogges Vilde

DIY

10.07.2013 // kl.17:53 // Blogg // 7 kommentarer

Hei Hei !

 I dag skal jeg vise dere et DIY proskjekt.  Jeg har alltid syntes blomsterkranser er fine og ville ha en selv. Så istenden for å kjøpe en fin, men dyr krans eller en billig, men stygg krans. Så da kan man lage seg en billig, men fin krans :-) Det er ganske enkelt, og det tar ikke så lang tid !

 

Du trenger :

 

Du starter med å lime blomstene på hårbåndet. 

 

Ferdig:-Skal du prøve? Eller har du prøvd ?

-Blogges Vilde

09.07.2013

09.07.2013 // kl.21:06 // Blogg // 4 kommentarer

Hey Hey!

I dag har det vært en kjempe fin dag. Mamma og jeg tok oss en tur til SWEEDEN! Der kjøpte vi oss litt godis og litt sånn mann pleier og kjøpe når mann er i Svergie :-)  Vis dere følger meg på insta så kan dere se hva jeg kjøpte. Nå skal Mia, Tiri og jeg overnatte på trampon til Mia, så det blir kos.

Snakkes......

 

Hva her dere gjort i dag ? 

-Blogges Vilde

Amazing day

08.07.2013 // kl.22:00 // Blogg // 5 kommentarer

Hei Hei !

I dag har det vært en kjempe fin, som de fleste har vært i det siste. Så deilig med sommerferie. Sene kvelder, sol, varme og stranda. Jeg var på stranda i dag også, men jeg var på Son i dag da. Det var faktis ganske varmt. Vi tar oss vel en tur til Son i morgen å, spørs været :-) Alltid deilig med en runde badminton !

 

-Hva har dere gjort i dag ?

-Blogges Vilde

Borte bra, hjemme best

07.07.2013 // kl.12:23 // Blogg // 3 kommentarerHei Hei !

Da har man kommet hjem fra fotballcup og leir. Har kost meg kjempe masse de siste dagene. Men det er jo alltid deilig å komme hjem til senga si og mamma, haha. Da er 9 fridager før jeg drar på hytta med Miriam. Da er det bare å glede seg til det. Mamma og jeg skal en tur på stranda.

Så da håper jeg at alle får en fin dag videre!

 

Hvordan har det vært uten meg ?

-Blogges Vilde


GJESTEBLOGGER DAG 9

05.07.2013 // kl.12:07 // Blogg // 1 kommentar

God morgen alle sammen - Min siste dag som gjesteblogger er kommet. Til glede og sorg for noen. Gleder meg til Vilde er tilbake i morgen, og håper hun er sånn någenlunde fornøyd med bloggingen min. Håper hun også er fornøyd med oppholdet. En mor vil jo alltid være mamma uansett hvor voksen en blir. Og elske barnet over alt på jord :-)

Solen titter fram mellom skyene, og det blåser litt. Men det ser ut som Sommeren er kommet hit også nå. Ønsker dere alle en god fredag og en herlig sommer - Vi prates..............


Første bildet viser Vilde og meg på en luftetur i Side 2011. Skrekkblandet fryd :-)

Bilde 2 er fra et kveldsbad på hotellet i Kemer 2010 - Håper vi får til en Sydentur i år også :-)

GJESTEBLOGGER - DAG 8

04.07.2013 // kl.12:53 // Blogg // 1 kommentar

Hei igjen på dag 8.... Men Vilde er hjemme om ikke så veldig lenge. Yiippiii....

I dag har jeg gjort to innkjøp - som jeg skal bedrive tiden med i dag.. Regn, regn og atter regn, så noe må jeg fylle tiden med :-) Ha en fortsatt strålende torsdag  - I morgen er det min siste bloggedag, så da tror jeg det blir sol. Kjedelig med dette været......


Gleder meg skikkelig til å lese denne boken. Harry Hole er bare rå :-) En rimelig støvsuger som jeg også får prøve litt............ De varer jo ikke lenge - toppen ett år spør du meg :-)

GJESTEBLOGGER DAG 7

03.07.2013 // kl.21:34 // Blogg // Ingen kommentarer

Hei igjen - beklager at det ble så sent i dag. Akkurat kommet hjem fra Oven og en nydelig middag sammen med foreldrene til Miriam. Godt å se Vilde igjen, selv om vi ikke pratet så mye akkurat. De hadde ikke tid til oss foreldre. Det betyr jo at de bare har det gøy.

Det begynte å regne på Oven, og det har regnet i ett siden det...... Hvor er nå sommeren ????? Fortsatt god kveld - snakkes i morgen sikkert. Skal prøve å få det til :-)

Kjempekoselig middag i Fredrikstad med Anders og Annette :-)

Første bildet viser jentene på sandvolleyball banen

GJESTEBLOGGER DAG 6

02.07.2013 // kl.14:27 // Blogg // 1 kommentar

Hei igjen - kommet fram til dag 6 allerede. Føler jeg har blogget mye mer, men jeg må si jeg gleder meg til Vilde kommer hjem nå..... Visste ikke helt hva jeg gikk til skjønner jeg :-)

Solen er ikke her i dag heller, og jeg begynner å tro at vi skal få lik sommer slik som i fjor. For min del trenger jeg faktisk litt sol,  før høsten er her.

Til den anonyme kommentaren fra i går, vil jeg bare si at han får surfe på nettet, så vil han nok få se flere bilder fra Trollstigen osv :-)

Ang hvor høy jeg : 172 cm                                          Det er ikke så mye som skjer når det er slikt vær - Kjedelig er det.... Ønsker en fortsatt god tirsdag og gleder meg til i morgen.........

Brukt topp fra Masa og en oppklipt olabukse - Deilig å ha på seg :-)
Koster ikke noe å drømme - Regner ute nå - får se etter noen restplasser til Syden snart ...........

 

GJESTBLOGGER DAG 5

01.07.2013 // kl.11:47 // Blogg // 3 kommentarer

Hei igjen - i dag er jeg ikke helt i form, men jeg skal vise bilde fra hytta vår tenkte jeg. Lidaro ( heter hytta ) ligger mellom Trollstigen og Geiranger, i en jordbærbygd som heter Valldal. Det er dessverre for langt opp dit,   til at vi kan bruke den i helgene. Så det blir helst bare om sommeren den er i bruk. Vilde, Miriam og jeg reiser snart oppover til Lidaro.  Håper på sol, for da er det nemlig fineste sted i Norge. ( Det sier vel alle om sine feriesteder, så jeg kan ikke være dårligere )

Solen vil ikke komme helt fram i dag heller, så en får nok se etter en Sydentur til oss - om vi skal få noe sol  :-)

Vilde har ikke noe fast ukelønn - det har gått bra så langt. Vi har vel prøvd et par ganger, men det sklir ut.........

Fortsatt god mandag dere -  Høres vel igjen i morgen :-)    Forresten, jeg vet ikke hvilket program jeg bruker for å få opp bildene mine - Sorry.... Vilde vet det nok, når hun er tilbake på bloggen :-)

2011 - Her er vi i Sylte ( Fint navn på sentrum i Valldal ? ) , og Miriam og Vilde prøver fiskelykken med hjemmelagde stenger :-)


Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra et lite høl i Indre Østfold, A-Town. Mine prioriteringer er å bli bøs (altså jeg liker å trene) og komme på landslaget i fotball. "På denne bloggen kommer jeg til å blogge om det som faller meg inn" -Vilde 2013.

WIDGETS

Outfit

Kategorier

Arkiv