hits

august 2013

Videoblogg

30.08.2013 // kl.17:53 // Blogg // 8 kommentarer

Hei Hei!

Ehh. Hei. Sorry, for at jeg ikke har blogget på en god stund. Tok meg en pause til, men får å gjøre det godt igjen, har jeg spilt inn en video :-) Skal prøve  å blogge hver dag fremover.

 

Hva syntes du om videon?

-Blogges Vilde

Dagens lille innkjøp

24.08.2013 // kl.19:51 // Blogg // 14 kommentarer

Hei hei!

I dag var mamma og jeg en tur i Vestby. Kjempe korselig. Vi tok oss en tur på Outleten. Og der kjøpte jeg litt. Nå skal jeg til bursdagen til Tiri. Så da, må jeg gå

Snakkes

 

Hva syntes du om innkjøpene?

-Blogges Vilde

 

Fredag kos

23.08.2013 // kl.20:02 // Blogg // 5 kommentarer
Hei Hei!

Ehh. Ja. I dag har jeg ikke gjort, nei. Herregud det var vanskelig å starte. I dag er det Fredag og det betyr fri. Men etter helgen så begynner vi med lekser. Men da må man nyte helgen mest mulig. Så da starter jeg med å kose meg med masse godis og film :-) I morgen skal jeg i brusdag ti Tiri. Det skal bli gøy!

 

Hva skal dere gjøre resten av dagen ?

-Blogges Vilde

Ukens spørsmål #3

21.08.2013 // kl.19:44 // Blogg // 2 kommentarer

Hei Hei!

Vet jeg ikke har ukens spørsmål  vær uke, hihi. Men det går vel fint. Skal kanskje lage video neste gang, så da må dere spørre om mye, eller blir det ikke noe av :-)

 

 

Hvem gutt liker du i klassen din ? Ingen!

Hvor er bikinien din fra?! Er den fortsatt til salgs i butikkene? Den er fra Cubus. Jeg kjøpte den i fjor, så jeg tror den ikke selges mer Den Mustache toppen du hadde på deg fra Mark and Spencer fra spm video 1. Selges den framdeles? Kjøpte den i Januar tider, så tror den ikke selges mer

hva er det beste du vet om? Mat og Klær
Bruker du sminke?? Ja, jeg bruker mascara

Har du vært i grand canaria? Nei, men har veldig lyst

Beste blogg? Kanskje maddepaddee.blogg.no

Kan du lage innkjøpsvideo fra sommeren 2013 ? Nei, lagde innkjøp fra Kreta. Kjøpte ikke noe særlig mer i sommer 


Har du noen spørsmål til neste gang?

-Blogges Vilde

XYZÆØÅ

20.08.2013 // kl.16:15 // Blogg // 7 kommentarer

Hei hei!

For en fin overskrift, eller hva? HaHa. Fant ikke på noe bedre, desverre. Men jaja. Været har vært så fint i de siste to dagene. Håper det forsetter en god stund til. Men siden det var så fint. Kan man jo like godt ta bilder ute :-) Skal snart ta meg turen til vestby, for å spille kamp.

 

Hva har dere gjort i dag?

-Blogges Vilde

 

Back too school outfit

19.08.2013 // kl.15:39 // Blogg // 8 kommentarer

Hei Hei!

Jeg er tilbake :-) Deilig med pause, men enda bedre og starte å blogge igjen. De fleste har vel hatt første skoledag, som sånn meg. Det er alltid deilig å se de folka igjen. Men ikke like gøy å få den strengeste læreren 8 timer i uka ... JaJa, livet er ikke helt perfekt hele tiden. Vi er heldigvis en av de skolene som ikke har lekser den første uka! Kan jo starte med første innlegg etter en pause med en outfit:-)

Lue fra Bikbok      Jakke fra Carlings        T-skjorte fra Cubus      Skjørt fra ?      Sko fra Eurosko

 

Hvordan var din første skoledag?

-Blogg

"Pause"

14.08.2013 // kl.19:38 // Blogg // 7 kommentarer

Hei Hei!

Som dere kanskje har merket har jeg blogget sinnsykt dårlig i det siste. Og bloggen har blitt utrolig kjedelig. Så da tar jeg meg en pause. Det bli ikke en så lang pause. Toppen 10 dager. 

 

-Blogges Vilde
My day

12.08.2013 // kl.21:38 // Blogg // 6 kommentarer

Hei Hei!

Hvordan skal jeg begynne? I dag har jeg vært på Camp Solveig. Nei, nei. Kjedelig start. HaHa, neida, skal være seriøs. Som dere kanskje har fått med dere, var jeg på Camp Solveig (fotballgreier) Så tok mamma og jeg oss en sunn tur på MC`ern. Resten av dagen har jeg egentlig bare chillan. Sorry for sent innlegg

Snakkes

 


 

Hva har dere gjort i dag?

-Blogges Vilde

 


Video : Innkjøp fra Kreta

11.08.2013 // kl.18:54 // Blogg // 4 kommentarer

 

HVa syntes du om innkjøpene?

-Blogges Vilde

Video på vei

10.08.2013 // kl.19:27 // Blogg // 3 kommentarer

Hei Hei !

I dag har Miriam og jeg vært på Tusenfryd. Det var utrolig koselig. Vi har ikke vært der sammen på ett helt år .Har foresten spilt inn en video til dere. Skal bare redigere den, å legge den ut på youtube, så kommer den i morgen.
Kan du gjette hva slags video det er?

-Blogges Vilde

1 bilde 3 redigeringer

09.08.2013 // kl.12:04 // Blogg // 4 kommentarer

 

Hva syntes du?

-Blogges Vilde

 

Siste dagen

07.08.2013 // kl.17:47 // Blogg // 5 kommentarer

Hei Hei !

Siste dagen i dag da, desverre. Jeg har kost meg så mye her. Har blitt kjent med de kuleste folka ever. Kommer til savne dem litt for mye. Men i dag har jeg nyttet dagen med hun Josefine. Vi har spist pannekaker, spilte minigolf (jeg eide henne) og tok masse bilder. Pappa og jeg tenker å dra på fin resturant og kose oss. Sorry at jeg ikke har blogget til nå.

 

-Har dere kost dere i dag?

-Blogges Vilde

 

 

Dag 4

04.08.2013 // kl.18:26 // Blogg // 7 kommentarer

Hei Hei !

Da har man kommet til dag fire. Tenk at jeg har vært her i 4 dager, føles ut som 2 dager. Jaja, det betyr at det er desverre 3 dager til jeg drar fra Paradise. Men da skal jeg nyte de siste dagene. Pappa og jeg tenkte å dra til Kania, Kania eller hva det heter for noe i morgen, haha. Nå skal vi ut å spise, og være litt  byen

Snakkes !

 

 

Hva skal dere gjøre i dag?

-Blogges Vilde

 

03.08.2013

03.08.2013 // kl.17:25 // Blogg // 3 kommentarer

 

Hei Hei!

Da sitter man i lobyn med de sosiale folka, haha. Har blitt skikkelig tan, not. Men i går gikk pappa og jeg rundt i byen. Jeg fant en Frossen yoghurt shappe. Jeg har aldri smakt frossen yoghurt før. Det var litt rar smak, men når man tok på sjokolade, jordbær osv.. Var det overraskende godt. I dag har jeg bare gjort det vanlige. Solt meg og badet :-)

Snakkes 

 

Hva har dere gjort i dag ?

-Blogges Vilde

 

Gårsdagens antrekk

02.08.2013 // kl.18:33 // Blogg // 4 kommentarer

Hei Hei !

Da er man i KRETA!  Det er veldig fint her. Hotellet er helt nydelig. Det beste er vel at det ligger rett ved stranden. Du trenger bare å gå ti meter fra hotellet. Internettet er helt forferdelig. Det tar meg 10 minutter å laste opp ett bilde (da blir det få bilder) I går fikk jeg internettet ikke til å fungere, derfor fikk jeg ikke postet bildene av outfiten. Men da gjør jeg det i dag :-)

Lue, topp og skjørt fra BikBok      Sko fra Eurosko

 

Hva syntes du ?

-Blogges

Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra et lite høl i Indre Østfold, A-Town. Mine prioriteringer er å bli bøs (altså jeg liker å trene) og komme på landslaget i fotball. "På denne bloggen kommer jeg til å blogge om det som faller meg inn" -Vilde 2013.

WIDGETS

Outfit

Kategorier

Arkiv