hits

desember 2017

Julaften 2017

25.12.2017 // kl.20:37 // Blogg // 2 kommentarer

Julaften er så koselig. Elsker selve hele julen. Stemningen, maten, snø (som det har vært veldig lite av år) og sangene. Julesanger er så koselig å høre på når du står i dusjen (og ellers), og synge for full hals. Vi har gjort mye av det i klasserommet i midttimene, og digger det. Folk lever seg så inn, og julesanger er noe de fleste kan, for det er jo forsåvidt bare de samme sangene hvert år. 

Jeg syntes julaften bare blir bedre og bedre for hvert år. Husker at da jeg var yngre, da syntes jeg julaften var drit kjedelig (unntatt pakke åpningen), men nå som jeg har blitt eldre kan jeg delta i samtaler med de voksne og jeg skjønner mer. Det er ikke ofte vi er samlet, så når vi først er samlet, er det utrolig koselig, og jeg setter svært mye pris på det. Så takk til fammen for enda en fin jul (og fine gaver). 

Her var jeg egt bare gira på å spise. Har link til kjolen min i det forrige innlegget mitt 

<Pinnekjøtt3

Hvis noen lurer på hvor jeg har arvet gunsa fra ;) Dette er forresten mamma og tante America (eller Afrika, Silje?) til de som ikke vet det.

Min kjære, flotte kusine Sunniva

Flekse gamet til onkel going strong

Fornøyde etter middagen

 

Håper alle hadde en like flott kveld som meg, og får en fortsatt fin jul videre. Snart 2018, fyf som det gledes. 

-xoxo deres favoritt blogger

Antrekket for kvelden

25.12.2017 // kl.13:18 // Blogg // 1 kommentar

Kjolen min er fra Nelly

Skoene mine er også fra Nelly

Bilder fra gårsdagen kommer senere. 

-Blogges Vilde

Etterlengtet ferie

22.12.2017 // kl.18:09 // Blogg // 1 kommentar

ENDELIG FERIE! Fyf så digg. Kjente virkelig at en ferie nå, trengtes svært mye. Har vært så sliten og trøtt for tiden. Så, skal bli deilig å ta igjen tapt søvn. Jeg skal helt klart utnytte denne ferien til fullt. Slappe av, trene, jobbe og få motivasjon til neste halv år. Har selv vært ganske fornøyd med innsatsen min dette halvåret, og skal gjøre det enda bedre til neste år. Jeg liker å sette høye krav til meg selv, det gir både motivasjon og mestringsfølelse. Men det jeg helt klart gleder meg mest til er julaften, nyttår og rester fra jule middagen hele uken.

I kveld skal forhåpentligvis Silje og jeg på Family, ellers blir det en rolig kveld. Skal tidlig opp i morgen og jobbe. Skal jobbe en del i julen, så gleder meg til lønning i slutten av januar. Har allerede brukt opp over halve lønna mi for denne måneden på en fackings t-skjorte. Vil ikke akkurat si at jeg er så økonomisk. Men til mitt forsvar, var den t-skjorten veldig fin (og fra Versace:--)))))))))

Smilende og fornøyd Vilde som er klar for å gå opp 5 kilo i ferien. 

Hvordan skal dere bruke ferien?

-Blogges rosablogger Heggen

Julebord con las chicas

17.12.2017 // kl.17:56 // Blogg // 2 kommentarer

I går kveld var jeg på julebord med las chicas, aka jentene (for de som ikke skjønte det). Dere skulle bare visst hvor mye jeg elsker slike stunder. Der det bare er oss jentene, god steming og digg mat. Det er helt klart noe av det beste jeg vet. Det er også da jeg ser hvor helt sykt bra venner jeg har!

Det var en vellykket kveld. Jentene leverer alltid! Vi hadde masse (og da mener jeg masse) god mat. Cecilie var så snill som inviterte oss til henne selv, og hun hadde pyntet så fint. Blir alltid så glad å se når ting er så blogg vennlig. Så ros til deg Cecilie (selv om jeg tipper det var moren din som pyntet). Vi brukte kvelden til å spise, synge og ta bilder. Og det er ikke lenge til nyttår heller, så kjenner jeg gleder meg allerede til en slik kveld med las chicas igjen. 

"Hadde tatt deg for en snickers" - Johannes sjekkereplikk (eller "benk meg"). Poenget var at Nora er super fin. 

Fineste tiril

Shoutout til beste Pickle Rick 2018!

Vår impression på Charlie`s Angels

Jumpsuiten min er fra Nelly, hvis noen lurte (sponset, kødda har bare 20 lesere så de vil ikke sponse meg)

Pus 100

 

Nå skal jeg nyte resten av søndagen med taco, håndball og julebrus;)

Følg meg gjerne på Instagram @vildeheggen 

-xoxo Vilde pus

 

12.12.2017

12.12.2017 // kl.16:15 // Blogg // 6 kommentarer

Ler over hvor mye disse bildene minner meg om et annet blogg innlegg jeg skrev for 3 år siden.  Som du finner her. Gud så lite som jeg har forandret meg.

 

Hei alle sammen!

I dag har vi hatt fagdag i gym. Så vi var oppi hallen og hadde basismesterskap. Som vil si en hinderløype du må gjennomføre, enten kommer du videre eller ikke. Jeg røyk ut i semien. Hadde jo selvfølgelig håpet på en plass i finalen, men deilig å være ferdig med det. Var/er så dæv, gud. Beste følelsen er jo når du er ferdig. En funfact er at etter du har trent slipper hjernen ut et stoff, endorfiner som gir en følelse av lykke og velvære. ("Jada, du er så smart så Vilde"). Derfor blir mange så avhengig av å trene. 

Dagene føles så korte om vinteren. Det er som regel mørkt når jeg kommer hjem fra skolen. Så når klokken er 16 føles det ut som den er 20. Så det blir deilig med sommer og lange kvelder. I dag sluttet vi litt tidligere, så rakk akkurat å ta noen bilder i daglyset. Husker dette var et skikkelig dilemma før når jeg blogget. Husker jeg alltid stressa sykt, ahah.

Ville bare gi dere en anbefaling. Det er denne salaten fra Skafferiet som ligger i Askim, mellom Iman og jernbarnetorget. Salatene (og brownisene) der, er drit gode. Prisen er ganske grei også, 70kr for en liten salat. (Men for sånne som meg, med altså 50kr på kortet, er prisen litt høy) Perfekt for en dag der du har lyst på noe digg men ikke orker å lage noe, det er også et sunt alternativ. Så neste gang du tar deg en tur på Jafs i friminuttet, så vurder heller å dra ditt (ja Kuba og Sigve denne var til dere).  #fit #insposalat #blogglife #vilhellerhakebab #stayingstrong

-Blogges xoxo Rosa blogger Heggen

 

Jeg er en 16 år gammel jente som kommer fra et lite høl i Indre Østfold, A-Town. Mine prioriteringer er å bli bøs (altså jeg liker å trene) og komme på landslaget i fotball. "På denne bloggen kommer jeg til å blogge om det som faller meg inn" -Vilde 2013.

WIDGETS

Outfit

Kategorier

Arkiv